Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η 390 έχει παρόμοιες επιδόσεις με την 970 σε 1080p. Εάν πάρει 1440p monitor τότε η 390 είναι μονόδρομος. Ξέρεις τι ανάλυση θέλει;

Δεν ξερω και δεν εχει ιδεα. Να φαινετε ωραια και τετειες πατατες μου λεει.

Δημοσ.

Δεν ξερω και δεν εχει ιδεα. Να φαινετε ωραια και τετειες πατατες μου λεει.

παρτου ένα ps4 να ησυχασεις, αυτά τα ζώα που βαριουνται να αφιερώσουν 5 γαμημενα λεπτά για να ψάξουν και το φορτώνουν σε άλλους μου την δίνουν στα νεύρα. Τι πάει να πει να φαίνεται ωραια; 2 Αναλυσεις παίζουν, 1080p και 1440p και σε δημοτικό να ρωτήσεις το ξέρουν αυτό. Πες του να στρώσει κάτω τον κώλο του και να δει, θα δώσει 1000€+ και δεν θα ξέρει τι πήρε; Αυτό ειναι ένα ολοκληρο μηνιατικο, δεν τα δίνεις έτσι.

Έχω έναν αντίστοιχο φίλο που μου ζητησε gaming pc. Αφού μου άλλαξε την τιμή 5-6 φορές και αφού προσπάθησα να του εξηγήσω τις γενιές των επεξεργαστών άλλες τόσες μου λέει: "Ρε συ αυτό το λάπτοπ είναι καλό για λολ;"... Του λέω λοιπόν για ποιο λόγο να αγοράσει λάπτοπ και μου απαντάει " για να το παίρνω στον ξαδερφο μου όταν πάω" (μια φορά το τριμηνο). Του εξηγω λοιπόν ότι δεν αξίζει το λαπτοπ για games. Επιστρέψουμε λοιπόν στημ σύνθεση ενός gaming pc. Δεν περνάει μια εβδομάδα, εγώ του έχω εξηγήσει 1000 πράγματα και του έχω κάνει 10 διαφορετικές συνθέσεις έρχεται και μου λεει "Ρε ξέρεις καμία καλή οθόνη για ps4;"

• Like 1
Δημοσ.

παρτου ένα ps4 να ησυχασεις

Δε γινετε! ΑΝ παρει κατι τετοιο τοτε δε θα μπορουμε να παιζουμε civ 5 - ro2 κτλπ :-D . την πεμπτη θα του παω της 2 προτασεις (gpu 235-375 συστηματων) και ας αποφασισει! Εγω μετα θα τον παρω να παμε να τα παρουμε (για αυτο και ολα απο 1 μαγαζι) και να τον στησω! Μονο που δε θα του κατσω να με :X δηλαδη

Δημοσ.

Δε γινετε! ΑΝ παρει κατι τετοιο τοτε δε θα μπορουμε να παιζουμε civ 5 - ro2 κτλπ :-D . την πεμπτη θα του παω της 2 προτασεις (gpu 235-375 συστηματων) και ας αποφασισει! Εγω μετα θα τον παρω να παμε να τα παρουμε (για αυτο και ολα απο 1 μαγαζι) και να τον στησω! Μονο που δε θα του κατσω να με :X δηλαδη

Το δίλημμα ποιο είναι τελικά; Η 970 είναι καλύτερη από την 380, 100€ περισσότερο κοστίζει. Η 390 από την άλλη είναι ίση πάνω κάτω με την 970 σε 1080p και την ξεπερνάει στις μεγαλύτερες αναλύσεις. Εσύ τι ακριβώς ψαχνεις;

Δημοσ.

Εγω σε αυτα τα λευτα πρωτεινω ι5 6600 και ρ9 390 και μια μητρικη των 63 ευρω που ειδα h110m gigabyte.ηιατι ειδα ενας του πρωτεινε ι5 6600 με z170 τη να την κανει αφου ειναι κληδομενος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...