Iliemp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Την επομενη εβδομαδα θα γινει η αγορα του κινητου. Θα παω για Samsung S6. Υπαρχει καποιο αλλο κινητο ισαξιο του S6 στην φωτογραφικη (εκτος του lg g4) που να αξιζει?? Ο λογος που ρωταω ειναι επειδη εχω και ταμπλετ της Samsung το note 10.1 2014 και ειμαι υπερευχαριστημενη ομως θα ηθελα να εχω και κατι διαφορετικο..ετσι για να νιωσω οτι πηρα κατι καινουριο. Ειδα και το htc one a9 αλλα σε συγκριση με το S6 εχει αρκετα πλην απο οτι ειδα,οχι μονο στην καμερα. Αγορα μονο απο Ελλαδα.
BACK12345 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 To Z5 εχει μια απ τις καλυτερες καμερες 1
Iliemp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 To Z5 εχει μια απ τις καλυτερες καμερες Ναι το εχω κοιταξει αλλα εχω δει βιντεο και δεν θεωρω οτι ειναι καλτερο..το αντιθετο. Δεν μαρεσει τοδο πολυ για να δωσω την διαφορα
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικα θεωρω καλυτερο το Ζ5 σαν κινητο που προσφερει περισσοτερα στον καταναλωτη αλλα αφου δεν σου αρεσει δεκτο. Τωρα κατι αλλο με πολυ καλη καμερα εκτος απο το g4 κ Ζ5 δεν νομιζω να υπαρχει σε αυτα τα χρηματα.Το moto x style ειναι κινηταρα (γενικα) αλλα ισως δεν ειναι στα επιπεδα των αλλων οσον αφορα την καμερα(χωρις αυτο να σημαινει πως δεν εχει πολυ καλη καμερα) κ ειναι μεγαλο (5,7). 1
Iliemp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Αυτο οντως εχει τελεια καμερα και προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν με πειραζει το wp αλλα δεν μπορω με τιποτα. Εκτος οτι πλεον εχω συνηθισει το android θελω και τις πολλες εφαρμογες.. Αρα S6.. Αν υπαρχει καποια αλλη προταση περιμενω να ακουσω Προσωπικα θεωρω καλυτερο το Ζ5 σαν κινητο που προσφερει περισσοτερα στον καταναλωτη αλλα αφου δεν σου αρεσει δεκτο. Τωρα κατι αλλο με πολυ καλη καμερα εκτος απο το g4 κ Ζ5 δεν νομιζω να υπαρχει σε αυτα τα χρηματα.Το moto x style ειναι κινηταρα (γενικα) αλλα ισως δεν ειναι στα επιπεδα των αλλων οσον αφορα την καμερα(χωρις αυτο να σημαινει πως δεν εχει πολυ καλη καμερα) κ ειναι μεγαλο (5,7). Καθυστερω την αγορα του κινητου γιατι δεν μπορω να αποφασισω αναμασε σε g4 και s6. Ομως επειδη δεν βρισκω πουθενα το g4 ανοιχτο σε καταστημα να το δω και live οποτε θα παω για S6 που ειναι πανεμορφο.
technology_guy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Αυτο οντως εχει τελεια καμερα και προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν με πειραζει το wp αλλα δεν μπορω με τιποτα. Εκτος οτι πλεον εχω συνηθισει το android θελω και τις πολλες εφαρμογες.. Αρα S6.. Αν υπαρχει καποια αλλη προταση περιμενω να ακουσω Καθυστερω την αγορα του κινητου γιατι δεν μπορω να αποφασισω αναμασε σε g4 και s6. Ομως επειδη δεν βρισκω πουθενα το g4 ανοιχτο σε καταστημα να το δω και live οποτε θα παω για S6 που ειναι πανεμορφο. Το s6 είναι καλύτερο πρακτικά σε (σχεδόν) όλους τους τομείς. Αν δεν σε ενοχλεί η έλλειψη sd card slot και αφαιρούμενης μπαταρίας τότε μόλις έγινε δικό σου. 1
aces Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Καθυστερω την αγορα του κινητου γιατι δεν μπορω να αποφασισω αναμασε σε g4 και s6. Ομως επειδη δεν βρισκω πουθενα το g4 ανοιχτο σε καταστημα να το δω και live οποτε θα παω για S6 που ειναι πανεμορφο. Tο s6 κ απο εδω λογω καθαρα καλυτερης εικονας/στυλ. Αλλα προσπαθησε να βρεις καταστημα να δεις και το g4 (ανοιχτο) απο κοντα αν και προσωπικα δεν μ αρεσουν τα lg ειναι ομως εξισου ανταγωνιστικο κ επεσε κ η τιμη του.
BACK12345 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Καθυστερω την αγορα του κινητου γιατι δεν μπορω να αποφασισω αναμασε σε g4 και s6. Ομως επειδη δεν βρισκω πουθενα το g4 ανοιχτο σε καταστημα να το δω και live οποτε θα παω για S6 που ειναι πανεμορφο. Kαι τα 2 ειναι αναμφισβητητα κινηταρες, αλλα μιας και μιλαμε για μια διαφορα 65 ευρω, πηγαινε στο g4 σαν πιο vfm
mahone1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εγω θα σου ελεγα να δεις και το htc m9 πολυ καλο κινητο με φοβερη ποιοτητα κατασκευης δεν πρόκειται να σου κολλήσει ποτε φωτο πολυ καλες ιδιος την μερα μονο λιγο τα χαλαει στην νυχτα κανει λιγο θορυβο.
Iliemp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Kαι τα 2 ειναι αναμφισβητητα κινηταρες, αλλα μιας και μιλαμε για μια διαφορα 65 ευρω, πηγαινε στο g4 σαν πιο vfmΤο μεγεθος του με χαλαει. Αν δεν ειχα ταμπλετ ισως απλα επειδη το θελω για τηλεφωνο και φωτογραφιες (και λιγο ιντερνετ) με βολευει το μεγεθος του S6 και η ομορφια του.Βασικα δεν με ενδιεφερε να παρω κινητο μεχρι που ειδα το S6 edge σε χρυσο!! Τελικα ομως ειπα να παρω το κανονικο γιατι δεν με βολευει το edge , βασικα φοβαμαι μην σπασει ή οτιδηποτε.
BACK12345 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το μεγεθος του με χαλαει. Αν δεν ειχα ταμπλετ ισως απλα επειδη το θελω για τηλεφωνο και φωτογραφιες (και λιγο ιντερνετ) με βολευει το μεγεθος του S6 και η ομορφια του. Βασικα δεν με ενδιεφερε να παρω κινητο μεχρι που ειδα το S6 edge σε χρυσο!! Τελικα ομως ειπα να παρω το κανονικο γιατι δεν με βολευει το edge , βασικα φοβαμαι μην σπασει ή οτιδηποτε. Eνταξει αμα σε χαλαει το μεγεθος πηγαινε στο s6 Εμενα δεν με χαλαει ακομα και 6" να ειναι οποτε γι αυτο θα πηγαινα στο g4, αλλα ο καθενας εχει δικα του κριτηρια, τα βαζεις κατω και βλεπεις τι θα σε βολεψει περισοτερο Καλοριζικο παντως οποιο κι αν διαλεξεις 1
Iliemp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Να ρωτησω κατι ακομα το S7 και το G5 ποτε βγαινουν? Αργουν ακομα?
aces Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Να ρωτησω κατι ακομα το S7 και το G5 ποτε βγαινουν? Αργουν ακομα? 21 φεβρουαριου η samsung το ιδιο και το lg στην Βαρκελωνη http://techblog.gr/mobile/lg-will-launch-2-flagships-in-2016-6537/ http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s7-edge-plus-allegedly-cancelled-9320/ Το ένα από τα δυο smartphones θα είναι σίγουρα το LG G5 το οποίο θα ανακοινωθεί 21 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της MWC στη Βαρκελώνη. Εμείς κρατάμε επιφυλάξεις μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του Galaxy S7 που αναμένεται 21 Φεβρουαρίου.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Η αληθεια ειναι πως πλησιαζει ο καιρος που θα βγουν τα καινουργια αλλα αν δε εχεις τα χρηματα θα πρεπει να περιμενεις αλλο λιγο για να πεσουν οι τιμες οποτε πας μακρια μετα εκτος κ αν δεν βιαζεσαι τοσο η εχεις να το παρεις με το που βγει στην αγορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα