Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για reference μονο: http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/155292-samsung-ue60ju6800

Σε συνέχεια θέματος που προέκυψε με την Diners (δωροκουπόνια), αναφέρω τα ακόλουθα. Στην παραπάνω τηλεόραση που είναι σε προσφορά στο site, επειδή την έριξαν και τα υπόλοιπα μαγαζιά (MM, plaisio κτλπ), στο φυσικό κατάστημα έχει 1500 (όπως και στο site), αλλά μπορούν να σου κάνουν επιπλέον έκπτωση!

Πήρα την τηλεόραση με 36 άτοκες δόσεις, 1300 ευρώ περίπου και το δωροκουπόνι της Diners (300 ευρώ).

Σημείωση, παζάρευα το τελευταίο κομμάτι στις αποθήκες αλλά μέχρι να το πάρω απόφαση, δεν υπήρχε. Όμως έκανα παραγγελία, πήρα κανονικά το κουπόνι και θα παραλάβω όταν έχουν απόθεμα.

Το κουπόνι αφορά αγορά samsung προιόντος μέχρι μέσα Μαρτίου.

+

Είναι μοντέλο β΄εξαμήνου 2015 και έχει την τεχνολογία Nano Crystal

Μεταλικό περίβλημα

Ασύρματο δίκτυο

USB 3.0

-

Όχι δορυφορικό (όπως μου είπαν)

όχι 3D

50Hz πραγματικό

την είχαν στο κατάστημα και δεν είδα bleeding και clouding αλλά είχε αρκετό φως.

Nano Crystal
Επεξ/σία από Konstantin77
Δημοσ.

Αν επιτρεπεται φιλε μου σε ποιο καταστημα εκανες το παζαρι; δλδ αν το καταλαβαινω καλα απο 1499 στην αφησαν τελικα 1300 σε 36 ατοκες σωστα;

Δημοσ.

Αν επιτρεπεται φιλε μου σε ποιο καταστημα εκανες το παζαρι; δλδ αν το καταλαβαινω καλα απο 1499 στην αφησαν τελικα 1300 σε 36 ατοκες σωστα;

ναι. το κατάστημα ήταν mega.αλλά δε θέλω να πω ποιο ήταν για ευνόητους λόγους. Θεωρώ ότι πρέπει να το κάνουν σε όλους την τιμή.

Δημοσ.

ναι. το κατάστημα ήταν mega.αλλά δε θέλω να πω ποιο ήταν για ευνόητους λόγους. Θεωρώ ότι πρέπει να το κάνουν σε όλους την τιμή.

Μιας και μας αναφέρεις την τιμή που κατάφερες από παζάρι ως προσφορά, από που θεωρείς ότι κάνουν σε όλους, όλα τα καταστήματα του Κωτσόβολου αυτή την τιμή?

Δημοσ.

Βρε παιδιά, δεν το έκαναν σε εμένα ως παζάρι. Σχεδόν μου το είπαν μόνοι τους... δεν είπα εγώ τη λέξη παζάρι. Σε άλλη τηλεόραση που με ενδιέφερε, δεν είχε το μαγαζί ίδια τιμή με το ιντερνετ, αλλά πιο μεγάλη, οπότε ερχόταν 1 ή άλλη. Σε αυτό που είχαν την ίδια, άξιζε. Αυτό είπα μόνο.

Δημοσ.

Πήρα την τηλεόραση με 36 άτοκες δόσεις, 1300 ευρώ περίπου και το δωροκουπόνι της Diners (300 ευρώ).

Τι είναι αυτό το δωροκουπόνι;;; Επιστροφή από αγορές με Diners;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...