Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για tv και media player

ckrystall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παιδιά,

Πριν κάποια χρόνια αγόρασα μια LG τηλεόραση, το μοντέλο 47LD750 - ZA. Έχει πίσω LAN εισδοχή για να ενώνεται με το ίντερνετ αλλά ποτέ δεν είχα δοκιμάσει να το ενώσω. Τελοσπάντων σήμερα πήγα και αγόρασα καλώδιο LAN και υποτίθεται ενώθηκε. Πατάω το κουμπί που γράφει netcast που έχει κάποιες αδιάφορες εφαρμογές. Ήλπιζα οτι θα μου εμφάνιζε το netflix αλλά δεν. Έχει και μια youtube εφαρμογή η οποία δεν δουλεύει και απ'ότι διάβαζα είναι γιατί το youtube αναβαθμίστηκε και η LG όχι. Υπάρχει και ένα εικονίδιο που γράφει coming soon.

Οι απορίες μου είναι οι εξής:

Μπορώ να κάνω κάτι να μου εμφανισει το netflix? Υπάρχει κάποιος που έχει την ίδια tv και τα κατάφερε?

Αν δεν γίνεται κάτι, τι μου προτείνετε να αγοράσω για να βλέπω ταινίες από Νetflix και ταινίες που έχω στο σκληρό μου?

Ένας πωλητής στο Public μου είπε να αγοράσω το Chromecast, διάβαζα προτάσεις εδώ στο forum και για wd media player και επίσης κάποιοι μου λένε το minix το οποίο απ'ότι έχω δει είναι ακριβούτσικο.

Ευχαριστώ! :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά σας παιδιά,

Πριν κάποια χρόνια αγόρασα μια LG τηλεόραση, το μοντέλο 47LD750 - ZA. Έχει πίσω LAN εισδοχή για να ενώνεται με το ίντερνετ αλλά ποτέ δεν είχα δοκιμάσει να το ενώσω. Τελοσπάντων σήμερα πήγα και αγόρασα καλώδιο LAN και υποτίθεται ενώθηκε. Πατάω το κουμπί που γράφει netcast που έχει κάποιες αδιάφορες εφαρμογές. Ήλπιζα οτι θα μου εμφάνιζε το netflix αλλά δεν. Έχει και μια youtube εφαρμογή η οποία δεν δουλεύει και απ'ότι διάβαζα είναι γιατί το youtube αναβαθμίστηκε και η LG όχι. Υπάρχει και ένα εικονίδιο που γράφει coming soon.

Οι απορίες μου είναι οι εξής:

Μπορώ να κάνω κάτι να μου εμφανισει το netflix? Υπάρχει κάποιος που έχει την ίδια tv και τα κατάφερε?

Αν δεν γίνεται κάτι, τι μου προτείνετε να αγοράσω για να βλέπω ταινίες από Νetflix και ταινίες που έχω στο σκληρό μου?

Ένας πωλητής στο Public μου είπε να αγοράσω το Chromecast, διάβαζα προτάσεις εδώ στο forum και για wd media player και επίσης κάποιοι μου λένε το minix το οποίο απ'ότι έχω δει είναι ακριβούτσικο.

Ευχαριστώ! :-)

εδω και παρα πολλα χρονια χρησιμοποι για να βλεπω σειρες και ταινιες ενα wd media player elements 1tb.προσωπικα πιστευω οτι ειναι η πιο απλη βολικη λυση.Συνδεεται με την τηλεοραση με ενα απλο καλωδιο hdmi ,εχει συνδεση για usb για να τον συνδεω με τον υπολογιστη,παιζει ελληνικους υποτιτλους και το πιο σημαντικο εχει 1tb ενσωματομενο σκληρο δισκο.μπορεις και αποθηκευεις οτι θελεις στον σκληρο με το μπονους οτι μπορεις και να παιζεις ταινιες και σειρες.

σορρυ αλλα γιατι να πληρωνω netflix ενω υπαρχει εναλλακτικη....

Ναι έχεις ένα δίκιο, από την άλλη είναι φορές που βαριέμαι να ασχοληθώ με torrents κτλ και απλά θέλω να δω κάτι άμεσα. Προς το παρόν είμαι στον δοκιμαστικό μήνα του netflix και θα δω αν θα το συνεχίσω, το media player σου πόσο σου κόστισε? Ένα wd που είδα ήταν γύρω στα 100 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...