Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακή Φωτογραφική μηχανη..

MoUCLAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερώτησή σου είναι πολύ γενική! Η διάρκεια ζωής των μπαταριών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: από την ανάλυση των φωτογραφιών, από τη χρήση φλας ή όχι, από την ένταση του backlight της LCD, κ.ο.κ.

Ενδεικτικά πάντως το manual της Sony DSC-P92 που έχω λέει τα ακόλουθα:

>
Ανάλυση: 5.0 Mpixel

Τύπος μπαταρίας		LCD		αρ. φωτογραφιών
Ni-MH				 on			270
    Αλκαλικές		 on			 50
Ni-MH				 off			450
    Αλκαλικές		 off			110

Σε όλες τις περιπτώσεις οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κάτω από τις ίδιες συνθήκες (φωτισμός, χρήση φλας, κλπ.)

Απ' ότι βλέπεις η διαφορά είναι τεράστια. Κατά τη γνώμη μου δε συμφέρει να αγοράζεις πλέον αλκαλικές μπαταρίες, παρά μόνο σε περίπτωση ανάγκης. Είναι χίλιες φορές πιο συμφέρον να πας να αγοράσεις ένα φορτιστή και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες-θηρία Ni-MH των 1850-2000 mAh και να κάνεις τη δουλειά σου. Με τέσσερις φορτίσεις τις έχεις ήδη αποσβέσει, και κρατάνε για τουλάχιστον 300!

Δημοσ.

Eιμαι και εγω κατοχος μιας ψηφιακης SONY και ευτυχως απο την μανα της ειχε επαναφορτιζομενες μπαταριες Stamina + Φορτιστη. Μια φορα που εβαλα αλκαλικες και μαλιστα Duracell, δεν εβγαλα ουτε τις μισες απο οσο με τις επναφορτιζομενες! Συμφωνω με τον crazy_piston και επαυξανω!!!

Δημοσ.

Φίλε MoUCLAs αν καταλήξεις σε αγορά μηχανής που να παίρνει αλκαλικές μπαταρίες θα σου πρότεινα να πάρεις φορτιστή και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Το κόστος μίας τέτοιας αγοράς είναι αρκετά μικρό και σε συμφέρει καλύτερα από το να αγοράζεις συνέχεια αλκαλικές μπαταρίες. Φρόντισε μόνο να είναι τουλάχιστον 2000mAh. για να σου κρατάνε αρκετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...