Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.
Σκέφτομαι να παραγγείλω iPhone από eBay.Ξερει κανεις τι γίνεται με τις εγγυήσεις;μιλάμε πάντα για καινούριο.Κατι ακομη
Με συμφέρει να αγοράσω κλειδωμένο σε at&t και να κάνω official unlock??
Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σκέφτομαι να παραγγείλω iPhone από eBay.Ξερει κανεις τι γίνεται με τις εγγυήσεις;μιλάμε πάντα για καινούριο.Κατι ακομη

Με συμφέρει να αγοράσω κλειδωμένο σε at&t και να κάνω official unlock??

Ευχαριστώ

εξαρτάται εάν έχει εμπειρίες από κλειδωμένα και υπομονή για να το ξεκλειδώσεις συμφέρει να είναι κλειδωμένο σε ορισμένες εταιρίες και να κανείς official unlock γνώμη μου είναι να το αγοράσεις unlocked  εάν σκέφτεσαι να το αγοράσεις από ebay (Αμερική) θα περάσει τελωνείο δεν σε συμφέρει τώρα εάν στο φέρει κάποιος από Αμερική θα κέρδιζες αρκετά  χρήματα 

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα να μην μπλεξεις με Ebay σε μεταχειρισμενο κινητο...ειτε κλειδωμενο ειτε μη.. βρες ενα μεταχειρισμενο απο δω ! 

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα να μην μπλεξεις με Ebay σε μεταχειρισμενο κινητο...ειτε κλειδωμενο ειτε μη.. βρες ενα μεταχειρισμενο απο δω ! 

για καινούριο λέει !! 

Δημοσ.

Από Αμερική νομίζω ότι θα έχει ένα χρόνο εγγύηση στην Ελλάδα από την infoquest. Το τελωνείο είναι ένα θέμα πάντως, μπορεί να σου βγει σα να το παίρνεις από δω.

Δημοσ.

καλυτερα μακρυα και αλαργα ,την πατησα 2 φορες ,πηρα συσκευη locked se δικτυο αλλα οχι barred- blocked και τις δυο φορες η συσκευη με την παραλαβη  εγινε barred ή block διοτι στην πρωτη περιπτωση δεν πληρωνε τις δοσεις της και στη δευτερη την δηλωσε ως κλεμενη για να εισπραξει και τα λεφτα της ασφαλειας . οποτε ειχα δυο συσκευες οι οποιες ηταν αδυνατο να ξεκλειδωσουν και τις σκοτωσα οσα οσα ,οσο για το ebay βγαζει συνηθως την ουρα απο εξω ιδιαιτερα σε locked κινητα

• Like 1
Δημοσ.

καλυτερα μακρυα και αλαργα ,την πατησα 2 φορες ,πηρα συσκευη locked se δικτυο αλλα οχι barred- blocked και τις δυο φορες η συσκευη με την παραλαβη  εγινε barred ή block διοτι στην πρωτη περιπτωση δεν πληρωνε τις δοσεις της και στη δευτερη την δηλωσε ως κλεμενη για να εισπραξει και τα λεφτα της ασφαλειας . οποτε ειχα δυο συσκευες οι οποιες ηταν αδυνατο να ξεκλειδωσουν και τις σκοτωσα οσα οσα ,οσο για το ebay βγαζει συνηθως την ουρα απο εξω ιδιαιτερα σε locked κινητα

Λέει για καινούργιο οπότε μάλλον δεν θα έχει τέτοιες εκπλήξεις, αλλά γενικά συμφωνώ.

Δημοσ.

Θα προτεινα ενα μεταχειρισμενο απο αγγελια. Υπαρχουν αρκετα σε κατασταση καινουργιου. Νομιζω σε συμφερει περισσοτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...