Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας θα ήθελα βοήθεια για την αναβάθμιση του υπολογιστή μου.

Διαθέτω 500 ευρώ . Εαν είναι απαραίτητο μπορώ να διαθέσω 100 ευρώ παραπάνω.

Η χρήση είναι για Games ( Συνήθως παίζω το World of Tanks) και δεν χρησιμοποιώ κάποια ιδιαίτερα προγράμματα. Δεν θα κάνω oc. 

Ποσό που διαθέτουμε : 500€ Αν χρειάζετε μπορώ να διαθέσω ακόμη 100 ευρώ.

Χρήση υπολογιστή : Ταινίες, gaming (World of Tanks, Total War games)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι, έχω μια Benq 2411T

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε Ιωάννινα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν με πειράζει

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?  Θα το συναρμολογίσω μόνος μου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι έχω win 7 64bit.

Υφιστάμενο σύστημα: 

• Motherboard Asus P5K (Intel P35 (Bearlake-P) + ICH9)

• Τροφοδοτικό Αγνωστη μάρκα 550 W

• Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo E8400 (3000Mhz)

• Κάρτα Γραφικών ASUS R9 280x DIRECT CU II TOP 3GB

• Μνήμη Muskin 4 Gb DDR2 SDRAM (2Gb+2Gb)

• Σκληρός Δίσκος Western Digital 1Tb Blue

• Οθόνη Benq 2411T

Λειτουργικό Win 7 Home 64 bit

Σκέφτομαι να αναβαθμίσω τα παρακάτω :

Επεξεργασή 

intel Core i5-6600, 3.30GHz / 3.90GHz, 4 cores, 4 threads, 6MB smart cache      209 ευρώ

intel Core i7-6700, 3.40GHz / 4.00 GHz, 4cores , 8 threads, 8MB smart cache                294 ευρώ

intel Core i7 6700K, 4.00GHz / 4.20GHz, 4 cores, 8 threads, 8MB smart cache              339 ευρώ

Μητρική

ASUS Z170-P, supports only DDR4 memory                                                               112 ευρώ

RAM

Kingston HyperX Savage DDR4 8GB 2800MHz, CL14                                              75 ευρώ

Ο υπολογιστής είναι μόνο για παιχνίδια.

Αξίζει να δώσω λεφτά για επεξεργαστή Ι7 ?

Εάν έχετε να προτείνετε καλύτερη μητρική και μνήμες.

Δημοσ.

Για κανέναν λόγο i7  για games μόνο....Εφόσον δεν θα ασχοληθείς  με oc που λες δεν θα πάς ούτε για K επεξεργαστή.Θα χρειαστείς επίσης και ένα επώνυμο psu με πιστοποίηση καθώς και έναν ssd (προαιρετικό σίγουρα αλλά σε ένα new rig δεν πρέπει να λείπει) και το σύστημα απλά θα απογειωθεί...

post-303984-0-56214700-1454149106_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν!,

Γνώμη μου, όπως πιστεύω και όλων είναι πως δεν χρειάζεται να πας σε i7 για  να παίζεις τέτοιους είδους παιχνίδια.

Σε i5 πήγαινε καλύτερα, αλλά και αυτός για αυτά τα παιχνίδια που παίζεις είναι υπέρ αρκετός.

Αν θες να χρησιμοποιήσεις όλα τα χρήματα που αναφέρεις καλύτερα να κάνεις μία αναβάθμιση στην ram σου, διότι σου πιάνει 2 slot και με 2gb το καθένα? αυτό είναι σπατάλη.

Τον επεξεργαστή καλύτερα σε i5 (τον πρώτο που αναφέρεις) και την μητρική που θες.

Και αν θες βάζεις και έναν ssd για να έχεις πολύ καλύτερες επιδόσεις στην ταχύτητα του συστήματός σου.

Δημοσ.

Τα χρήματα θα τα διαθέσω για μητρική RAM και επεξεργαστή. SSD θα αγοράσω αργότερα.

Να πάρω τον I5  6500 ή  6600 υπάρχει διαφορά?

Nα βάλω 16 GB RAM ή 8 GB

Ποιά Μητρική να διαλέξω ASUS Z170-P, supports only DDR4 memory ή ASUS H170-Pro, supports only DDR4 memory 

Δημοσ.

H Z μητρική είναι για oc οπότε καλύτερα πάρε σειρά H .....  Μηδαμινές διαφορές για 20 ευρώ παραπάνω.Τα 16gb ram είναι πιο future proof.Πρέπει να αλλάξεις και psu πάντως!

• Like 1
Δημοσ.

Και σκεφτόμουν ότι θα γελάνε μαζί μου για  τον επεξεργαστή μου  core 2 duo με GPU R-280x  :-)

Για ένα διάστημα χρησιμοποίησα τον υπολογιστή για mining. 

Η παρακάτω RAM είναι καλή ή μπορώ να βάλω και καλύτερη. RAM KINGSTON HX424C15FBK2/16 16GB (2X8GB) DDR4 2400MHZ DDR4 HYPERX FURY DUAL CHANNEL KIT 105 ευρώ.
Δημοσ.

Η παρακάτω RAM είναι καλή ή μπορώ να βάλω και καλύτερη. RAM KINGSTON HX424C15FBK2/16 16GB (2X8GB) DDR4 2400MHZ DDR4 HYPERX FURY DUAL CHANNEL KIT 105 ευρώ.

Μπορείς να βάλεις και καλύτερη αλλά διαφορά δεν θα δεις παρά μόνο στα benches...

Δημοσ.

Συμφωνώ σε όλα με τον babists αλλά θα πρότεινα έναν samsung ssd 120gb 850 evo αλλά θα χρειαστείς να δώσεις λίγα ευρώ έξτρα. Δεν θα χρειαστείς z μητρική και τα 8gb είναι αρκετά, τα 16 όμως είναι πιο future proof. Ο 6500 δεν θα έχει καμία διάφορα από τον 6600 για την χρήση που κανείς. Αυτό που με κάνει να απορω είναι τι δουλειά είχε ο core duo με την 280x :P

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Θα πάρω 

Επεξεργαστή I5 6500 ή 6600

Μητρική  ASUS H170-Pro, supports only DDR4 memory (upto 2133 MHz)

και RAM KINGSTON HX424C15FBK2/16 16GB (2X8GB) DDR4 2400MHZ DDR4 

SSD και Τροφοδοτικό θα πάρω αργότερα

Την κάρτα γραφικών την χρησιμοποιούσα για mining. (Ψηφιακά νομίσματα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...