Avatar94 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα , αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα Έχω 2 υπολογιστές o ένας με μητρική σε ddr2 και ο άλλος με άλλη μητρική ddr3 & κάρτα γραφικών , chipset ίδια αλλά άλλοι επεξεργαστές ο σκληρός τώρα δούλευε πάνω στην δδρ2 και είχα δοκιμάσει και σε άλλα πσ έτρεχαν κανονικά τα windows παρόλο που ήταν άλλη μητρική . Τώρα με την δδρ3 δεν βοοταρει . Μπαίνεις πάει να κάνει εκκίνηση τα windows και τραβάει επανεκκίνηση . Το repair το δοκίμασα και δεν βοηθάει , ίσα ίσα που έπρεπε να ξανά κάνω repair για να μπει στην παλιά μητρική Τσέκαρα από ΒΙΟΣ και είναι σε IDE ο σκληρός . Τα linux τρέχουν κανονικά . Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι ότι βλέπει άλλους drivers & bios και δεν μπορεί να βοοταρει , βέβαια είπα σε άλλες μητρικές δδρ2 έτρεξαν κανονικά τα windows Καμιά ιδέα ;
Man2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Συνήθως το θέμα είναι το IDE και το ΑCHI αν δεν ξεκινάει με κανένα απο τα δυο, τότε μονο διαμόρφωση σε σώνει.
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω έτσι όπως τα γράφεις. Παίνρεις τον σκληρό όπως είναι με τα win χωρίς φορματ και τον βάζεις στο άλλο pc?
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ε τότε είναι λογικό να έχεις προβλήματα. Το ότι σα κάποια άλλα pc δεν είχες πρόβλημα δεν σημαίνει ότι είναι έτσι. Στις πιο πολλές φορές μου έχει τύχει να έχω πρόβλημα. Θα πρέπει να χρησιμοποιείς το sysprep. http://www.sevenforums.com/tutorials/286053-system-preparation-tool-use-customize-windows.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα