cercetas_69 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 νομιζω πως, ηδη, αρχιζουν να τρεχουν οι κατοχοι των S6 να τα αλλαξουν Το s7 απ'οτι ξερω θα βγει φθηνοτερο απο το s6
cercetas_69 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εχει τμήμα σχεδιασμού η Samsung; Έλα ρε . . Αυτά είναι νέα! eidame kai tis apple 6
Human Soul Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει το design,αλλά μεγαλύτερη μπαταρία,αδιάβροχο κινητό και sd card αυτά δε ζητούσε ο κόσμος;Άρα να μην λέτε ότι δεν προσπάθησε 3
paoutsos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Απλά πανέμορφο μπράβο σαμμυ συνέχισε να δείχνεις το δρόμο
Redragon7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εμφάνιση μια χαρά, υλικά-ποιότητα επίσης, top specs + αδιάβροχο + μεγαλύτερες μπαταρίες + microSD...δηλαδή τι άλλο θέλετε ρε παιδιά?? Εγώ προσωπικά το θέλω με Windows 10 αλλά θα μείνω με την ελπίδα.. 4
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει το design,αλλά μεγαλύτερη μπαταρία,αδιάβροχο κινητό και sd card αυτά δε ζητούσε ο κόσμος;Άρα να μην λέτε ότι δεν προσπάθησε Αποσπωμενη μπαταρια. Το μονο που εχει ουσια ειναι αυτο, τα αλλα για sd και αδιαβροχοποιηση ειναι "κουβεντα να γινεται". Oχι οτι διαφωνω με αυτα που προσθεσε. Μια καλη και ωραια αναβαθμισουλα πανω στο s6. ps. Για αυτους που λενε για το design προφανως και εχουν μπερδεψει τα κινητα με τις τουαλετες και νομιζουν οτι υπαρχουν πολλοι διαφορετικοι τροποι για να βαλεις οθονη, καμερα, μικροφωνο, ηχειο και πληκτρα στην προσοψη μιας συσκευης και ταυτοχρονα να διατηρησεις και ενα χαρακτηριστικο σχεδιασμο...
pcos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 ελα να αρχισουν οι πωλησεις του s6 στο κατοσταρικο πλζ
alexisnik19911 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 ειπαν ν αντιγραψουν την sony και να ξεκινησουν να τα κανουν αδιαβροχα. by the way το design to galaxy s2 ανωτερο απο ολα. 1
hakunamatata Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 μπραβο στη σαμμυ...αν και γενικα δε συμπαθω τη σαμμυ, εχω αγορασει βεβαια αρκετες συσκευες της...επειδη βλεπω λετε για το ντιζαιν...ξεχνατε τι εγινε περισυ οταν βγηκε το ς6?που ετρεχαν τα σαλια ολων? για ποιο λογο λοιπον να αλλαξει το σχεδιο?ισα ισα, πραγματικα well played, ακουσε ολα αυτα που ειχε σα μειονεκτηματα περισυ...θα βαλει sd, μπαταρια μεγαλη, πιθανοτατα θα εχει ακομα καλυτερη μπαταρια...τι αλλο να θες...αν δε, κινηθει και πιο επιθετικα στην τιμολογιση οπως ειχε ακουστει πριν λιγο καιρο...τοτε πραγματικα μπραβο... 1
gpgalanis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Βουλωστε το πια ξερολες Ελληνες. Ελεος. Πολυ εξυπνη ειρωνεια. ουαου. Ετσι ειναι και ειναι μια χαρα. Δεν χρειαζεται απαραιτητα να γινονται ριζοσπαστικοι ανασχεδιασμοι καθε χρονο. Ας παψει η γκρινια. Το πιθανοτερο ειναι οτι εχετε και μηδενικη κατανοηση της διαδιακασιας παραγωγης ενος τετοιου προιοντος. Ξερολιαση Συνήθως δεν απαντάω σε τέτοια μηνύματα αλλά η μαλακυνση εγκεφάλου είναι σοβαρή και πρέπει να το κοιτάξεις! 18
tarif16 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Βουλωστε το πια ξερολες Ελληνες. Ελεος. Πολυ εξυπνη ειρωνεια. ουαου. Ετσι ειναι και ειναι μια χαρα. Δεν χρειαζεται απαραιτητα να γινονται ριζοσπαστικοι ανασχεδιασμοι καθε χρονο. Ας παψει η γκρινια. Το πιθανοτερο ειναι οτι εχετε και μηδενικη κατανοηση της διαδιακασιας παραγωγης ενος τετοιου προιοντος. Ξερολιαση κάνει σχόλιο για κάποια χ εταιρία και του κάνεις ευθεία επίθεση....αν δεν είσαι μέτοχος,μάλλον κάπου χάνεις το παιχνίδι!! υ.γ. έχει και δίκιο για τον σχεδιασμό!! υ.γ 2 κάτοχος galaxy note 10.1 2014 και tab s 10.5,γι αυτό μην αρχίσεις τίποτε παράξενες απαντήσεις!! 4
nighthawk6969 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εχω το s6 για λιγοτερο απο μια βδομάδα.Ερχομενος απο το HTC m8 μπορω να πω πως δεν εκανα μεγαλη υποχωρηση στα υλικα και την ποιοτητα κατασκευης,πραγμα που λεει πολλα.Η τωρινη σειρα,ειναι η μονη που με εκανε να σκεφτω την sammy για το επομενο κινητο καθως μετα απο τοσα χρονια ξυπνησαν και εβαλαν γυαλί και μεταλο. Το μεγαλυτερο μειον αυτου του κινητου ειναι το κωλο knox και η εγγυηση που χανεται μολις το rootαρεις.Γιαυτο εχει και την πιο μικρη κοινοτητα στο XDA.
JokeR8Greece Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Κούρασε... καθε λιγο και λιγακι νεο μοντέλο!
gpgalanis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 H Samsung φέτος δεν καινοτομεί απλά επαναφέρει όσα καταργησε περισυ κάτι που τουλάχιστον δείχνει πως είτε άκουσε την γκρίνια του κόσμου είτε είδε πως δεν είχε τις αναμενόμενες πωλήσεις. Στο θέμα του σχεδιασμού πάλι μια από τα ίδια. Και για κάποιον που θα πάρει για πρώτη φορά το S είναι ΟΚ αλλά για εμένα που είχα τα περισσότερα μοντέλα της σειρας S και Note είναι πλέον βαρετό να βλέπω μια από τα ίδια. Τέλος πάντων πάλι οι πωλήσεις θα κρίνουν την επιτυχία του κάθε μοντέλου απλά έχω την εντύπωση πως κάθε χρόνο η Samsung χάνει την ευκαιρία να κάνει την διαφορά και επιλέγει τον ίδιο εύκολο δρόμο.
DIL Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Αντι να πειτε ευχαριστω που σας δινει κινητα μεταχειρησμενα τουμπανα τσαμπα....Ποσο θα παει η τιμη του S6 στις αγγελιες εδω...??? εγω λεω κατω απο 300... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα