d@mi@NOS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας! Εχω ενα access point εξωτερικου χωρου το tp link tl-wa5210g. Θα ηθελα να λαβω wifi σημα απο απεναντι πολυκατοικια με το tp link και μετα να μπορω ασυρματα να περνω απο το tp link ιντερνετ στις ασυρματες συσκευες στο σπιτι. Μεχρι στιγμης εχω καταφερει μονο μεσω client mode να παρω δικτυο στο tp link και μετα μεσω καλωδιου utp στο pc. Αλλα ετσι δεν εκπεμπει το tp link wifi σημα να μπορω να συνδεσω και το κινητο ας πουμε. Ειδα οτι αν το γυρισω σε access point mode εκπεμπει σημα αλλα δεν μπορω να κανω connect σε δικτυα και να βαλω κωδικο οπως στο client mode και να παρω ιντερνετ. Ευχαριστω!
chios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Θα βάλεις ένα απλό μόντεμ από αυτά που δίνουν δωρεάν οι εταιρείες να κάνει το access point
d@mi@NOS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Θα βάλεις ένα απλό μόντεμ από αυτά που δίνουν δωρεάν οι εταιρείες να κάνει το access point Γεφυρωσα με utp το tp link με ενα μοντεμ της hol που ειχα αλλα πως περνει internet?
chios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Πες μου σε τι IP ακούει το tp-link ;; Και από εκεί που παίρνεις ίντερνετ τι IP δίνει στο tp-link.
d@mi@NOS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Πες μου σε τι IP ακούει το tp-link ;; Και από εκεί που παίρνεις ίντερνετ τι IP δίνει στο tp-link. sorry ρε αγορινα απλα δεν καταλαβα τι εννοεις.. Που το κοιταω αυτο? Εννοεις το Connection Type? απο εκει που δεχεται ip γραφει στις ρυθμισεις του ρουτερ PPPoE. βοηθαει αυτο?
chios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Τι IP δίνεις για να μπεις στο tp-link ;; Κάπου μέσα στο μενού του θα έχει πληροφορίες για το που συνδέεται και τι IP παίρνει.
d@mi@NOS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 δινω την 192.168.1.200 και μεσα στο tp link γραφει αυτο παλι
johnmegarythmos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας! Εχω ενα access point εξωτερικου χωρου το tp link tl-wa5210g. Θα ηθελα να λαβω wifi σημα απο απεναντι πολυκατοικια με το tp link και μετα να μπορω ασυρματα να περνω απο το tp link ιντερνετ στις ασυρματες συσκευες στο σπιτι. Μεχρι στιγμης εχω καταφερει μονο μεσω client mode να παρω δικτυο στο tp link και μετα μεσω καλωδιου utp στο pc. Αλλα ετσι δεν εκπεμπει το tp link wifi σημα να μπορω να συνδεσω και το κινητο ας πουμε. Ειδα οτι αν το γυρισω σε access point mode εκπεμπει σημα αλλα δεν μπορω να κανω connect σε δικτυα και να βαλω κωδικο οπως στο client mode και να παρω ιντερνετ. Ευχαριστω! δες εδω για access point , η ασυρματη δικτυωση χωρις καλωδια ειναι η επιλογη universal δες αναλυτικα εδω εχει οδηγιες .
d@mi@NOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Οκ φιλε μου σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω. Αν και καπου διαβασα σχολια οτι δεν θα εχω αποτελεσματα καλα με την επιλογη repeater και οτι δεν κανει το συγκεκριμενο για αυτο τον ρολο αλλα θα το τσεκαρω.
d@mi@NOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε johnmegarythmos δοκιμασα να επιλεξω apo client mode σε universal repeater και το θεμα ειναι οτι μπορω να συνδεθω σε δικτυα με wep μονο ασφαλεια τα wpa και τα αλλα δεν σε αφηνει σαν επιλογη να βαλεις κωδικο. Τωρα το μονο που μπορει να γινει λογικα ειναι να αλλαξουμε ασφαλεια στο δικτυο.
chios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Wep το ξεχνάς, σε 10 λεπτά με Kali Linux το έχω σπάσει. Καλύτερα σε client mode και ένα άλλο ρούτερ να κάνει access point. Δοκίμασε το μόντεμ της hol να του αλλάξεις IP σε 192.168.1.254 και κλείσε το dhcp, και δες αν παίζει.
d@mi@NOS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα φιλε chios. Εκανα αυτο που μου ειπες και ολα ειναι οκ. Επρεπε να κλεισω το dhcp server και ελαβε internet κανονικα. Την ip δεν την αλλαξα δεν βλεπω προβλημα με αυτο. Σε ευχαριστω παρα πολυ και εσενα φιλε johnmegarythmos. Να ειστε καλα!
RottenLungs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Εγω εχω ένα tp link access point που πέρνει Internet με ethernet. Έχω κάνει σωστά τις ρυθμίσεις, όπως λένε οι οδηγίες. Εχω wifi κανονικά απο το access point αλλα πολλές φορές ενώ το βλέπει το κινητό, δεν μπορεί να συνδεθεί. Όποτε θέλει το κάνει αυτό. Μπορεί 3 μέρες να μην εχω πρόβλημα με το wifi και την επόμενη να μην μπορεί να συνδεθεί με την καμία. Το modem της hol φταίει ή κάποια ρύθμιση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα