maou28 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα,έχω τον Opera για browser και έχει εδώ και λίγες μέρες που όταν πάω να μπω να παίξω κανένα παιχνίδι στο dod μετά από λίγο παγώνει η σελίδα,,μετά επανέρχεται πάλι μετά παγώνει πάλι και έτσι δεν μπορώ να κάνω τίποτα,,τι φταίει;Εχθές που μπήκα από τα Ubuntu με τον firefox δεν μου το έκανε καθόλου.
micos000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Πρέπει να δοκιμάσεις και με άλλον browser. Εντωμεταξύ κάνε έλεγχο και καθαρισμό με adwcleaner
maou28 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δεν μου ξανα κόλλησε το site,,όπως είπε στην αρχή,,το διάστημα που με κολλούσε όταν μπήκα από τα Ubuntu μέσω firefox δεν μου το έκανε αυτό,,και όταν έμπαινα από windows μέσω Opera το έκανε,,τώρα απ'ότι φαίνεται πρέπει να έστρωσε δεν κολλάει,,την επόμενη φορά που θα μου το ξανακάνει θα δοκιμάσω το πρόγραμμα που μου είπες,,σ'ευχαριστώ για την βοήθεια σου
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δεν χρειάζεται να φτάσεις στα ζόρια για να καθαρίσεις τον υπολογιστή από malwares/adwares/spywares. Καλό είναι το antivirus αλλά αυτά τα μαϊμούνια δεν τα πιάνει. Κάνε έναν καθαρισμό με το adw (δεν έχει εγκατάσταση, είναι μόνο ένα εκτελέσιμο) και πιστεύω ότι θα σου βρει αρκετές μολύνσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα