iWantPC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας, δεν ξερω εαν γραφω στο σωστο θεμα τελος παντων.. εχου 3 ανεμηστηρακια στο pc μου και οι 2 κανουν 1500-1600 στροφες ενω ο 3ος κανει 3500 και μου εχει παρει τα αυτια.. Το hardware μου ειναι: Motheboard: BioStar TA970 CPU: FX 8320E ram :8 gb Psu: ενα corsair 750 watt Πιστευω αυτα φτανουν υπαρχει καποιο προγραμμα ή απο την μητρικη που μπορω να χαμηλωσω τον fan? Εχω το speed fan αλλα δεν ξερω να το χρησιμοποιω Ευχαριστω για τον χρονο σας~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 https://www.youtube.com/results?search_query=speedfan Μπορεις και απο την μητρικη αλλα δες tutorial για το πως λειτουργει το speedfan,ποιο γρηγορο-ευκολο θα ειναι να δεν ξερεις τιποτα απο τα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iWantPC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 https://www.youtube.com/results?search_query=speedfan Μπορεις και απο την μητρικη αλλα δες tutorial για το πως λειτουργει το speedfan,ποιο γρηγορο-ευκολο θα ειναι να δεν ξερεις τιποτα απο τα δυο. Επισης οταν παιζω cs go (counter strike global offensive ) παει στα 5300 αλλα η gpu εχει θερμοκρασια 45C και ο cpu γυρω στα 50 οποτε δεν ανεβαζει θερμοκρασιες και παει γρηγορα.. απλα ειναι ρυθμισμενο ετσι το ανεμηστηρακι? Ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ισως ειναι λογω της μητρικης,πρεπει να σεταρεις manual τις ταχυτητες,μου ειχε τυχει το ιδιο πραγμα με μια asrock μητρικη που απο την ωρα που ανοιγες το pc,ολα τα ανεμιστηρια δουλευαν στο τερμα χωρις λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GCMH Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Σε αυτό το θέμα εξηγώ κάποια πράγματα για το πως θα ρυθμίσεις το speedfan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον ts μιλάς για τον ανεμιστήρα της ψύκτρας. Ρύθμισε τις στροφές από το bios και θα είσαι οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iWantPC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.. Εμαθα κατι απο το speed fan και εκανα τον fan να παει στα 3200rpm οταν παιζω games..Αλλα επειδη παει με 3200 και οι αλλοι 2 με 1500rpm o cpu μου ειναι 65C και η gpu 50-55 μπορει να γινει κατι κακο με τετοια θερμοκρασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Βάλτο στα 3600 rpm καλύτερα, ή αν αντέχεις 4000. Τους οκταπύρηνους fx δεν τους δουλεύουμε ποτέ πάνω από 65 βαθμούς κελσίου στους πυρήνες και 70 στο socket, για λόγους ασφαλείας του τσιπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iWantPC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Βάλτο στα 3600 rpm καλύτερα, ή αν αντέχεις 4000. Τους οκταπύρηνους fx δεν τους δουλεύουμε ποτέ πάνω από 65 βαθμούς κελσίου στους πυρήνες και 70 στο socket, για λόγους ασφαλείας του τσιπ. Το πηρα στα 3500 και ενταξει παλευεται μια χαρα .. Επισης εχω μαμισια ψυκτρα αν παρω αλλη θα ειναι καλυτερα σε θερμοκρασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εννοείται, αλλά αν πας σε aftermarket ρώτα μας πριν, μην κάνεις καμιά κουτσουκέλα και πάρεις ότι νάναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Βάλε μια ψύκτρα εκεί να βρεις την ησυχία σου. Ούτε θερμοκρασίες ούτε τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα