nikopapa11 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Σκοπεύω να αλλαξω την μπαταρια μου γιατι δεν κραταει ουτε μιση μερα cyclecount 1270 και capacity 1100..θα μπορεσω να κανω την αλλαγη μονος μου η θα κανω καμια μαμακια αν το ανοιξω..εχει κανεις αλλαξει να μου δειξει τα φώτα τού..ευχαριστω.!
manousos82003 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ξεβιδωνεις τις δυο λεπτές βίδες απο κατω, τραβάς το καπάκι, βγάζεις την μπαταρία, το κλείνεις και το βιδώνεις....
corsair04 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 μόνο προσοχή γιατί μπορεί από την υψηλή θερμοκρασία να έχει υποστεί ζημιά στο battery conector και να είναι το κινητό άχρηστο εγώ θα πρότεινα εάν δεν έχεις εμπειρία να πας σε κάποιο κατάστημα για παράδειγμα σε αυτό και αφού την αγοράσεις από αυτούς να στην περάσουν και τζάμπα στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω συνεργαστεί πολλές φορές και μου άφησε θετικές εντυπώσεις
zio10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Όπως έγραψε και ο corsair θέλει προσοχή μόνο πως θα ξεσυνδέσεις την μπαταρία από τον μητρική, μη σου μείνει στο χέρι ο κοννέκτορας. Δες κανένα βιντεάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα