avalonlll Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα. Έχω εναν αριθμο whats up, στον οποιο εχω ενεργοποιησει προγραμμα με 7€ το οποιο μου δινει 1200' και 1200sms προς ολους. (ειναι φοιτητικο το νουμερο). χθες λοιπον καθως ρυθμιζα το καινουριο μου κινητο (Redmi Note 2) μου εβγαλε μια ειδοποιηση οτι δεν ειναι δυνατη η ενεργοποιηση της καρτας και να δω αν ειναι ενεργη. Ε, πατησα πανω, πηγαν μαλλον να μου στειλουν ενα μηνυμα και η καρτα πηγε στο -0.08€. Δεν με νοιαζει οτι μου εφαγαν τη καρτα, αλλα τωρα ειναι στο - και δεν με αφηνει να στειλω μηνυματα, ακυρωνοντας μου επι της ουσιας το μισο πακετο για το οποιο πληρωσα. Εχει ιδεα κανενας τι μπορω να κανω γι'αυτο -αν φυσικα, μπορω να κανω κατι..- ;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 τιποτα.. την επομενη φορα που θα βαλεις καρτα (εφοσον ειναι καρτοκινητο) θα σου αφαιρεθουν 0.08 λεπτά.. Απατεωνιές οπως ολες οι εταιρειες
leo06 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 έχεις βάλει λογαριασμό Xiaomi?στελνει μήνυμα κατα την ενεργοποίηση και επειδή είναι διεθνές δεν υπολογίζεται στα δωρεάν που έχεις Καλησπέρα. Έχω εναν αριθμο whats up, στον οποιο εχω ενεργοποιησει προγραμμα με 7€ το οποιο μου δινει 1200' και 1200sms προς ολους. (ειναι φοιτητικο το νουμερο). χθες λοιπον καθως ρυθμιζα το καινουριο μου κινητο (Redmi Note 2) μου εβγαλε μια ειδοποιηση οτι δεν ειναι δυνατη η ενεργοποιηση της καρτας και να δω αν ειναι ενεργη. Ε, πατησα πανω, πηγαν μαλλον να μου στειλουν ενα μηνυμα και η καρτα πηγε στο -0.08€. Δεν με νοιαζει οτι μου εφαγαν τη καρτα, αλλα τωρα ειναι στο - και δεν με αφηνει να στειλω μηνυματα, ακυρωνοντας μου επι της ουσιας το μισο πακετο για το οποιο πληρωσα. Εχει ιδεα κανενας τι μπορω να κανω γι'αυτο -αν φυσικα, μπορω να κανω κατι..- ;
avalonlll Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δεν με νοιάζει αυτό. Αν και το ξέρω. Απλά το έγραψα για να καλυψω τυχόν απορία που μπορεί να είχε κανείς για το πως έφυγε ή κάρτα. Το κακό είναι ότι και με χρέωσε και δεν μου έφτιαξε τον λογαριασμό. Τελικά τον έφτιαξα με email
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα