dimi.d Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα προσπαθω να συνδεσω ενα usb και δν ανοιγει στην επιφανεια στο μακ, πηγαινω disk util και δν φαινεται ουτε εκει (θαρρεις και καηκε) στα καλα καθουμενα. καποιος κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να το δοκιμάσεις σε κάποιο άλλο pc ή ίσως κάποια συσκευή που δέχεται usb sticks; (π.χ αποκωδικοποιητής ή smart tv) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polteris Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Στο finder αριστερά στη στήλη μήπως είναι εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chipakos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πάντως έτσι κάηκε το δικό μου ξαφνικά δεν το αναγνώριζε το Laptop μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 εμένα πάλι είχα ένα usb stick που ο υπολογιστής δεν το αναγνώριζε σε όποια άλλη συσκευή έπαιζε κανονικά ακόμα και σε άλλους υπολογιστές ήταν sandisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Στον αποκωδικοποιητή της νόβα λέει οτι το στικάκι που εχω βάλει πρέπει να ειναι τουλάχιστον 8 giga . Το θέμα Ειναι οτι αυτο ειναι 32 :/ Όχι δν ειναι στο Finder εδω δεν το βγάζει στο disk utility Το στικάκι δούλευε μια ζωή σε μακ απο τη στιγμή που το εβαλα σε ενα μόντεμ να δοκιμάσω κατι παει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Υποθέτω πως το έχεις δοκιμάσει σε άλλες θύρες usb. Δοκίμασε το σε κάποιο άλλο pc (π.χ κάποιου φίλου αν δεν έχεις 2ο pc) και αν δεν γίνει τίποτα τότε πάει το usb stick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volidas2000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 εμένα πάλι είχα ένα usb stick που ο υπολογιστής δεν το αναγνώριζε σε όποια άλλη συσκευή έπαιζε κανονικά ακόμα και σε άλλους υπολογιστές ήταν sandisk Εμενα παλι ειναι το ακριβως αντιθετο.Ενω ο υπολογιστης το αναγνωριζει και βλεπω τα αρχεια μου ολα,σε ολες τις αλλες συσκευες πχ tv,media player κτλ δεν μου το αναγνωριζουν.Τι γινεται βρε παιδια;Δεν το καταλαβαινω αυτο!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα παλι ειναι το ακριβως αντιθετο.Ενω ο υπολογιστης το αναγνωριζει και βλεπω τα αρχεια μου ολα,σε ολες τις αλλες συσκευες πχ tv,media player κτλ δεν μου το αναγνωριζουν.Τι γινεται βρε παιδια;Δεν το καταλαβαινω αυτο!!!!! Πιθανώς το έχεις κάνει format σε HFS+ που υποστηρίζεται από mac αλλά όχι από τις περισσότερες άλλες συσκευές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα