Προς το περιεχόμενο

usb stick δεν αναγνωριζεται

dimi.d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα προσπαθω να συνδεσω ενα usb και δν ανοιγει στην επιφανεια στο μακ,

πηγαινω disk util και δν φαινεται ουτε εκει (θαρρεις και καηκε) στα καλα καθουμενα.

καποιος κατι 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμένα πάλι είχα ένα usb stick που ο υπολογιστής δεν το αναγνώριζε σε όποια άλλη συσκευή έπαιζε κανονικά ακόμα και σε άλλους υπολογιστές ήταν sandisk

Στον αποκωδικοποιητή της νόβα λέει οτι το στικάκι που εχω βάλει πρέπει να ειναι τουλάχιστον 8 giga .

Το θέμα

Ειναι οτι αυτο ειναι 32 :/

Όχι δν ειναι στο Finder εδω δεν το βγάζει στο disk utility

Το στικάκι δούλευε μια ζωή σε μακ απο τη στιγμή που το εβαλα σε ενα μόντεμ να δοκιμάσω κατι παει !

Υποθέτω πως το έχεις δοκιμάσει σε άλλες θύρες usb.

Δοκίμασε το σε κάποιο άλλο pc (π.χ κάποιου φίλου αν δεν έχεις 2ο pc) και αν δεν γίνει τίποτα τότε πάει το usb stick.

εμένα πάλι είχα ένα usb stick που ο υπολογιστής δεν το αναγνώριζε σε όποια άλλη συσκευή έπαιζε κανονικά ακόμα και σε άλλους υπολογιστές ήταν sandisk

Εμενα παλι ειναι το ακριβως αντιθετο.Ενω ο υπολογιστης το αναγνωριζει και βλεπω τα αρχεια μου ολα,σε ολες τις αλλες συσκευες πχ tv,media player κτλ δεν μου το αναγνωριζουν.Τι γινεται βρε παιδια;Δεν το καταλαβαινω αυτο!!!!! :confused:  

Εμενα παλι ειναι το ακριβως αντιθετο.Ενω ο υπολογιστης το αναγνωριζει και βλεπω τα αρχεια μου ολα,σε ολες τις αλλες συσκευες πχ tv,media player κτλ δεν μου το αναγνωριζουν.Τι γινεται βρε παιδια;Δεν το καταλαβαινω αυτο!!!!! :confused:

Πιθανώς το έχεις κάνει format σε HFS+ που υποστηρίζεται από mac αλλά όχι από τις περισσότερες άλλες συσκευές...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...