Προς το περιεχόμενο

LG G3 F400- 4G LTE MSM8974AC Quad Core 2.5GHz 3GB 32GB 5.5inch Quad HD 2K Screen Android 4.4 NFC Phone - 147 Eυρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το τηλέφωνο ό,τι και να πει κανείς τα λόγια είναι περιττά. Το θέμα είναι αν εμπιστευόμαστε το site. Μοιράζομαι μαζί σας την προσφορά που εμφανίστηκε μπροστά μου και περιμένω από εσάς εμπειρίες σχετικά με το αν έχετε ψωνίσει από τη συγκεκριμένη σελίδα ξανά. Επειδή είναι η πρώτη φορά που ανοίγω ανάλογο θέμα ελπίζω να μην έχω κάνει κάτι λάθος. 

https://www.fastcardtech.com/LG-G3-F400.html

post-345597-0-58420200-1454093817_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν διαβασεις στο τελος το λεει¨

LG G3 F400 General

• Manufacturer: LG
  • Model: LG G3 F400
  • Condition: Refurbished
  • Phone Style: Bar, multi-touch screen, 5.5 inch Capacitive touchscreen
  • Operating System: Android 4.4 OS
  • Processor: Qualcomm MSM8974AC Quad Core 2.5GHz
  • Google Play Store: Yes, supports all the google service

LG G3 F400 Display

• Screen Size: 5.5 inch Quad HD IPS touchscreen
  • Display reulotion: 2560*1440 pixel
  • Color Support: 16 million colors
  • Screen Technology: Multi-touch screen

Notice: LG G3 F400 installs Android 4.4 OS, and carries with Qualcomm MSM8974AC Quad Core 2.5GHz processor, 3GB Ram, 32GB Rom.
  • Like 1
Δημοσ.

Το "θετικό" ειναι ότι δέχεται πληρωμές μέσω PayPal οπότε αν στραβώσει κάτι έχεις την επιλογή να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων.

Δημοσ.

πωπω σαν τα μανιταρια ανοιγουν τα κινεζομαγαζα αν και το εν λογο λενε οτι ειναι παλιο.Εχω βρει 2-3 που ψωνιζω και μπορω να κοιμαμαι τα βραδυα.

Δημοσ.

Διαβαστε στο myphone για το σαιτ.

Πηρα g2 refurbished αποκει καλα.ολα.

Προ 10ημερου ηταν το.g3 f400 139 dol

Οποτε το 147 ευρω ειναι για βιαστικους θα ξαναπεσει.

Και αν το g3 σε αυτη την τιμη ειναι προσφορα το mx4 που πηρα προχτες με 140δολ περιπου τι ειναι;

Αρκετα πιο γρηγορο το mx4 παρα τη λιγοτερη ραμ..

Δημοσ.

Και αν το g3 σε αυτη την τιμη ειναι προσφορα το mx4 που πηρα προχτες με 140δολ περιπου τι ειναι;

Αρκετα πιο γρηγορο το mx4 παρα τη λιγοτερη ραμ..

Το mx4 pro έπαιζε στα 159$ απο bangood πριν 3-4 μέρες :D και τώρα με το κουπόνι του 10% στα 175,49$

Δημοσ.

Νημα γτπ.... Γιαννης κερναει, Γιαννης πινει οπως και στο νημα που παραθετεις εσυ.... Οποιος καταλαβε, καταλαβε και ο νοων νοειτω...

Εσύ που καταλαβαίνεις για εξήγησέ μας!  Τι ακριβώς κερδίζω εγώ; 

Δημοσ.

παντως το κουπονακι για 8 δολ εκπτωση στα 160100 να το βαλει οποιος παει να παραγγειλει

+εχει κ λιγα δολ εξοδα αποστολης υποψιν

Δημοσ.

Ο ταχυδρόμος των ΕΛΤΑ που μου παραδίδει τα δέματα μου έλεγε την Πέμπτη ότι το αγόρασε από το εν λόγω site και ήταν ενθουσιασμένος που πήρε τέτοιο κτήνος σε τόσο χαμηλή τιμή. Του είπα ότι διάβασα ότι αυτό το site προωθεί refurbished, αλλά δεν τον ενδιέφερε από την στιγμή που η συσκευή ήταν σε άριστη κατάσταση. Αλλά μου έλεγε ότι πήρε την έκδοση με τα 2.7GHz.

buy cheap LG G3 F460 wholesale price

$3 διαφορά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...