Προς το περιεχόμενο

Huawei Mate S Review

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τι ειπε το παλικαρι τωρα! Samsυng Fan πρεπει να σε . Ξερεις παλικαρε οτι το Μate S σκοτωνει ολα τα γνωστα κινητα? ειναι στην ιδια κατηγορια με Iphοne 6 και S6! Εχει τυχει να περασει στα χερια μου G4,Νοte 4 και S6 πραγματικα το κινητο πολυ καλητερο υπερτερει σε καποια αλλα και εγω π ημουν σε επιλογη αυτων πηρα το Μate S, για το μονο κινητο π θα δινα παραπανω αλλα το θεωρησα υπερβολη θα ταν το S6 Edge +

δεν με νοιάζει ποιος ποιον σκοτώνει ετσι και αλλιώς μόνο κλήσεις κάνω και check in απο facebook ... το σημαντικότερο είναι να έχεις κάτι που εχει όνομα οταν πας στην καφετερία με άλλο μάτι σε βλέπουν με samsung/apple και με άλλο με chin chan chhong

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν με νοιάζει ποιος ποιον σκοτώνει ετσι και αλλιώς μόνο κλήσεις κάνω και check in απο facebook ... το σημαντικότερο είναι να έχεις κάτι που εχει όνομα οταν πας στην καφετερία με άλλο μάτι σε βλέπουν με samsung/apple και με άλλο με chin chan chhong

obvious troll is obvious !

• Like 5

Εισαι απο τους τυπους που θελεις να κανεις την μοστρα σου ωραιος εισαι! Πες μ οτι μ το που σε βλεπουν με S6 τα γκομενακια στην πεφτουν!Αρε που φτασαμε να μας νοιαζει το κινητο και οχι οι γνωσεις κ το μορφωτικο μας επιπεδο γιαυτο δν παμε μπροστα!

Δν ειμαι φαν Huawei αλλα το σκεπτικο σου δειχνει τι ανθρωπος εισαι! Γινε το ρομποτακι των εταιριων και παιρνε καθε χρονο οτι καινουργιο υπαρχει για να δειχνεις ποσο λεφτας οτι εισαι και γαμω το τυπακια με την φιρμα και να σε θαυμαζουν!

Αν εσυ πας καφετερια για να σε θαυμασουν για την κινηταρα σου γτ δν στηνεσαι στο συνταγμα να σου κανουμε λαικο προσκυνημα να παρουμε και αυτογραφα?γτ ειναι κριμα να σε θαυμαζουν μονο στις καφετεριες γτ να περιοριζεσε εκει κριμα ειναι

Δεν θα το σχολιάσει κανείς αυτό???

Κονγρατσουλέισονς φορ ρέιπινγκ δε γκρικ λένγκουιτζ.
Δερ σουντ μπι α λο, ιν κρίμιναλ κόουντ, φορ άσχοουλς λάικ γιού. Γιού σουντ σερβ, νοτ βέρι ματς, τεν ντέις ιν πρίσον, τζαστ το γουέικ απ φρομ γιορ ντιπ -ανεντουκέιτεντ- σλιπ. Του μπι όνεστ, γιού αρ νοτ δε όνλι ουάν, 99 περ σεντ οφ δε γιούζερς ιν σάιτς λάικ δις χίαρ αρ ράιτινγκ δε σέιμ γουέι. Αϊ ντου νοτ φιλ πίτυ φορ γιού, γιού γουέρ μπορν -ας δε γκρικ πίπολ σέι: ksylo apelekito- μπατ φορ γιορ τσίλντρεν (νάου ορ "τομόροου"). Δέι γουίλ ντέφινετλι χεβ βέρι μπαντ ράισινγκ εντ γκρόουινγκ απ γουίθ γιού.

• Like 2

Εισαι απο τους τυπους που θελεις να κανεις την μοστρα σου ωραιος εισαι! Πες μ οτι μ το που σε βλεπουν με S6 τα γκομενακια στην πεφτουν!Αρε που φτασαμε να μας νοιαζει το κινητο και οχι οι γνωσεις κ το μορφωτικο μας επιπεδο γιαυτο δν παμε μπροστα!

Δν ειμαι φαν Huawei αλλα το σκεπτικο σου δειχνει τι ανθρωπος εισαι! Γινε το ρομποτακι των εταιριων και παιρνε καθε χρονο οτι καινουργιο υπαρχει για να δειχνεις ποσο λεφτας οτι εισαι και γαμω το τυπακια με την φιρμα και να σε θαυμαζουν!

Αν εσυ πας καφετερια για να σε θαυμασουν για την κινηταρα σου γτ δν στηνεσαι στο συνταγμα να σου κανουμε λαικο προσκυνημα να παρουμε και αυτογραφα?γτ ειναι κριμα να σε θαυμαζουν μονο στις καφετεριες γτ να περιοριζεσε εκει κριμα ειναι

μάλλον μόνο ενα άτομο κατάλαβε τι σημαίνει troling εδώ πέρα :P

και δεν ήσουν εσύ :P

• Like 1

Ειλικρινα στην αρχη μου φαινονταν καπως τα κινεζικα huawei μεχρι που επιασα ενα p8 και ειδα ποσο λεπτο και ωραιο ηταν. Πιο ωραια κατασκευη απο το g4 που εχω. Και συμφωνω με το προεδρο της huawei οτι δεν εχει νοημα να βαζουν quad αναλυση σε οθονη κινητου το ματι δεν βλεπει καμμια διαφορα και τρωει τη μπαταρια γρηγορα...

Εχω παρει p7 p8 τα κινητα σπέρνουν...τωρα οσο αφορα την μόστρα στα γκομενακια λεω να παρω p8 και με τα υπολοιπα που μου μένουν να την παω καμια εκδρομουλα ;-)

Το μονο που περιμένω ειναι το p9 αν θα βαλει και αυτη διαφορετικη οθόνη....

Εχω παρει p7 p8 τα κινητα σπέρνουν...τωρα οσο αφορα την μόστρα στα γκομενακια λεω να παρω p8 και με τα υπολοιπα που μου μένουν να την παω καμια εκδρομουλα ;-)

Το μονο που περιμένω ειναι το p9 αν θα βαλει και αυτη διαφορετικη οθόνη....

Λύσαξε με το 4Κ. Τι να το κάνουμε; Ποιος το χρησιμοποιεί και ποιος το αξιοποιεί; "επειδή το κάνει ο ανταγωνισμός" λέει! 

Κάποιος που έχει τηλεόραση 4K, οι οποίες ξεκινούν από €400-500 :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...