Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Το κύριο σύστημα μου αποτελείται από: intel i5 3330,gigabyte GA-h61m-s2pv rev.2.1,HD7870,8gb ram,ssd,hhd και το επίμαχο σημείο Link.png Site: intertech nitrox fp 650w . Στο hwinfo64 τα ρεύματα δείχνουν οκ.Αθόρυβο είναι.Δεν εχω δει κατι περίεργο σε παιχνίδια κτλ. Γενικά ίσως να μην χρειαζεται να αλλάξω κατι (με τρώει λίγο βεβαια να βάλω ενα καλύτερο). Όμως έχω ενα παλιό σύστημα με Pentium 4 2.66 και X800 gto και το μόνο που λειπει ειναι ενα τροφοδοτικό.Οι λύσεις είναι ή να παρω ενα καλυτερο τροφοδοτικό για το i5 συστημα και το υπάρχων να το τοποθετήσω στο P4 ή να αφήσω το i5 συστημα όπως είναι και να πάρω ενα φτηνό για το P4.Ακούω γνώμες και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

καλυτερα παρε ενα καινουργιο και το υπαρχον βαλτο στο πεντιουμ αλλα δεν ειπες μεχρι ποσα λεφτα δινεις.τωρα το παλιο αν δεν ειχε φαει ζορισμα γιατι δεν την ξερω αυτην την μαρκα και ποσο καιρο το εχεις λογικα θα κρατησει.τις απαιτησεις του σηστηματος σου οσον αφορα τα βατ τις βλεπεις και με ενα googlarisma.επισης αναφερε αν θα υπαρξει καποια μελλοντικη αναβαθμιση πραγμα το οποιο θα βοηθησει και στην σωστη επιλογη γιατι το τροφοδοτικο δεν ειναι κατι που το αλλαζεις καθε μερα σου κραταει και για την επομενη αναβαθμιση αρκει να ειναι μεσα στις ενεργειακες σου απαιτησεις,

Δημοσ.

Βάζεις ένα καλύτερο και το υπάρχον το βάζεις στο pc με P4.

καλυτερα παρε ενα καινουργιο και το υπαρχον βαλτο στο πεντιουμ αλλα δεν ειπες μεχρι ποσα λεφτα δινεις.τωρα το παλιο αν δεν ειχε φαει ζορισμα γιατι δεν την ξερω αυτην την μαρκα και ποσο καιρο το εχεις λογικα θα κρατησει.τις απαιτησεις του σηστηματος σου οσον αφορα τα βατ τις βλεπεις και με ενα googlarisma.επισης αναφερε αν θα υπαρξει καποια μελλοντικη αναβαθμιση πραγμα το οποιο θα βοηθησει και στην σωστη επιλογη γιατι το τροφοδοτικο δεν ειναι κατι που το αλλαζεις καθε μερα σου κραταει και για την επομενη αναβαθμιση αρκει να ειναι μεσα στις ενεργειακες σου απαιτησεις,

Βάλε και μια τελεία, ένα κόμμα ρε συ  :P

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. 2 χρόνια το έχω το inter tech. Έχει καλά χαρακτηριστικά και ήταν σε προσφορά όταν το πήρα. Έκανα υπολογισμό για τα βατ...325 load και 375 recommended το σύστημα μου.Χλωμό το βλέπω για αναβάθμιση.Απο λεφτα μάλλον στα 60 πρέπει να δώσω...Link.png Site: αυτο μαλλον ε;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. 2 χρόνια το έχω το inter tech. Έχει καλά χαρακτηριστικά και ήταν σε προσφορά όταν το πήρα. Έκανα υπολογισμό για τα βατ...325 load και 375 recommended το σύστημα μου.Χλωμό το βλέπω για αναβάθμιση.Απο λεφτα μάλλον στα 60 πρέπει να δώσω...Link.png Site: αυτο μαλλον ε;

Καλά θα είσαι με αυτό αλλά αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση πάνε σε ένα από τα δύο

http://www.skroutz.gr/s/314929/Seasonic-M12II-520-Bronze.html

http://www.skroutz.gr/s/5129987/Super-Flower-Golden-Green-HX-550W.html

Το Super Flower δεν είναι modular είναι όμως Gold.

Δημοσ.

Το μόνο κακό με αυτά τα δύο είναι ότι έχουν από ένα pci-e καλώδιο ενώ χρειάζομαι 2 x 6pin για την 7870...Μάλλον θα πάω για το thermaltake.Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Όχι δεν είναι έτσι. Το μεν Seasonic έχει ένα 6-πινο και ένα 8πινο(6+2) το δε Super Flower έχει δύο (6+2)

Είναι δυνατόν bronze και gold τροφοοτικά να μην τα διαθέτουν? 

Και τα δύο με 5ετή εγγύηση. Και οι δύο εταιρίες είναι κατασκευάστριες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...