Dtsal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Σχεδόν σε όλα υπερκρατεί το j5 από το moto..τώρα εσύ που το είδες καλύτερο το moto ένας θεός ξέρει.. Και πληροφοριακά το antutu που είχα αναφέρει στην αρχή μετράει την συνολική απόδοση σε όλα τις λειτουργίες του κινητού και έπειτα βγαίνει αποτέλεσμα....και δεν βλέπω το ui του samsung να επιρεάζει την απόδοση του καθόλου επειδή είναι προφανείς η διαφορά τους.. Σιγουρα λιγοτερο απο j5... και επειδη εχει ελαφρυνει δεν σημαινει πως εχει παψει και να ειναι βαρυ... Και 5 μη σου πω... Το s3 neo ενος γνωστου, το εχει ενα χρονο και σερνεται... edit δεν ξερω πως εχεις εσυ στο μυαλο σου την ενοια "πεταει" παντως το core 2, με τετοια RAM + Touchwiz και μετα απο 2 χρονια ειναι αδυνατον να πεταει Όταν λέω πετάει εννοώ ότι είναι σαν την πρώτη μέρα αγοράς του. 1
stevengreeceGR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 @Dtsal. Αυτό το "σχεδόν σε όλα υπερκρατει"
BACK12345 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Σχεδόν σε όλα υπερκρατεί το j5 από το moto..τώρα εσύ που το είδες καλύτερο το moto ένας θεός ξέρει.. Και πληροφοριακά το antutu που είχα αναφέρει στην αρχή μετράει την συνολική απόδοση σε όλα τις λειτουργίες του κινητού και έπειτα βγαίνει αποτέλεσμα....και δεν βλέπω το ui του samsung να επιρεάζει την απόδοση του καθόλου επειδή είναι προφανείς η διαφορά τους.. Σε τι υπερκρατει το j5; Περα απο την οθονη παντα Σε επιδοσεις; Σε ομαλοτητα; Σε καμερα; Στην υποστηριξη ή μηπως στο λειτουργικο; Και ειναι και 30 ευρω κατω... Και οσο για το Ui το αν θα επηρεασει ή οχι θα το μαθουμε σε κανα χρονο απο τωρα Τελος παντων δεν θελω να λογομαχουμε, σου ειπα την αποψη μου εσυ εχεις αντιθετη, οτι προτιμα ο καθενας αγοραζει
mp44christos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δεν υπάρχει λογος να παρει το j5... Η παει στο μοτο και εχει για 2 χρονια αναβαθμίσεις + stock android η παει σε μινιτα με 2gb ram όπως το lenovo vibe p1m η το meizu m2. https://www.skroutz.gr/s/7780575/Lenovo-Vibe-P1m-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/7750919/Meizu-M2-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/7282995/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-8GB.html Σε σύγκριση το moto g εχει καλύτερη κάμερα, διπλο φλας, καλύτερο επεξεργαστή, οθόνη με εως και 10 σημεία αφής, stock android, αναβαθμισεις, σενσορα φωτος κλπ λολ.
stevengreeceGR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δεν υπάρχει λογος να παρει το j5... Η παει στο μοτο και εχει για 2 χρονια αναβαθμίσεις + stock android η παει σε μινιτα με 2gb ram όπως το lenovo vibe p1m η το meizu m2. https://www.skroutz.gr/s/7780575/Lenovo-Vibe-P1m-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/7750919/Meizu-M2-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/7282995/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-8GB.html Σε σύγκριση το moto g εχει καλύτερη κάμερα, διπλο φλας, καλύτερο επεξεργαστή, οθόνη με εως και 10 σημεία αφής, stock android, αναβαθμισεις, σενσορα φωτος κλπ λολ. Σε τι υπερκρατει το j5; Περα απο την οθονη παντα Σε επιδοσεις; Σε ομαλοτητα; Σε καμερα; Στην υποστηριξη ή μηπως στο λειτουργικο; Και ειναι και 30 ευρω κατω... Και οσο για το Ui το αν θα επηρεασει ή οχι θα το μαθουμε σε κανα χρονο απο τωρα Τελος παντων δεν θελω να λογομαχουμε, σου ειπα την αποψη μου εσυ εχεις αντιθετη, οτι προτιμα ο καθενας αγοραζει Να κλείσει.Για αυτό σου λέμε ποσό καλό είναι το Moto G. Οχι ότι το J5 είναι κακό κινητό.
heavyrain Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το οτι προσπαθητε να πλασαρετε σε καθε τοπικ ντε και καλα το Μoto επειδη το εχετε και θελετε να πεισετε και τους αλλους οτι κανατε καλη επιλογη εχει καταντισει εκνευριστικο. Δεν ρωτησε καν για το μοτο...ο τιτλος του θεματος ειναι σε πολυ απλα ελληνικα ...m2 η j5...
BACK12345 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το οτι προσπαθητε να πλασαρετε σε καθε τοπικ ντε και καλα το Μoto επειδη το εχετε και θελετε να πεισετε και τους αλλους οτι κανατε καλη επιλογη εχει καταντισει εκνευριστικο. Δεν ρωτησε καν για το μοτο...ο τιτλος του θεματος ειναι σε πολυ απλα ελληνικα ...m2 η j5... Δεν εχω καν το μοτο αλλα για να το λες εσυ κατι θα ξερεις... αλλα μεταξυ μας μη σου ξεφυγει τα παιρνω λιγο απο τη motorola για αυτο το προτεινω Τι να κανουμε που το μοτο ειναι καλυτερο απο τη σαμμυ... Και προσωπικα δεν ξεκινησα καν να προτεινω το moto, ο dtsal προσπαθησε να βγαλει το j5 καλυτερο (επειδη τα σαμσουνγκ βγαζουν 4+ χρονια ) και του απαντησα, και ο stevengreece δεν εκανε κατι κακο που προτεινε μια 3η ΠΙΟ VFM επιλογη... Και για να τελειωνουμε το μοτο ειναι πολυ καλη επιλογη και οποιος το εχει καλα κανει και το προτεινει...
heavyrain Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μαζι σου. Αλλα δεν ζητησε αντιπροτασεις και μαλιστα χειροτερες.... Επισης δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα... στα τελευταια τοπικς εχω βαρεθει να βλεπω ως αντιπροτασεις στα παντα το χειροτερο, πλην stock android, μοτο ...
mp44christos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μαζι σου. Αλλα δεν ζητησε αντιπροτασεις και μαλιστα χειροτερες.... Επισης δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα... στα τελευταια τοπικς εχω βαρεθει να βλεπω ως αντιπροτασεις στα παντα το χειροτερο, πλην stock android, μοτο ... Δεν φταίμε εμεις που οι samy και lg ειναι ανίκανες να ενημερώνουν τα κινητά τους.
jimisasus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Συγγνώμη κιόλας αλλά δεν άντεξα θέλω πολύ να δω ένα samsung κινητό 4ετιας να πετάει όπως προανέφερθηκε εάν πραγματικά γίνει αυτό αύριο πετάω το m8 που έχω και περνώ samsung 1
Belisarius Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Συγγνώμη κιόλας αλλά δεν άντεξα θέλω πολύ να δω ένα samsung κινητό 4ετιας να πετάει όπως προανέφερθηκε εάν πραγματικά γίνει αυτό αύριο πετάω το m8 που έχω και περνώ samsung Θα μπορούσες να πάρεις samsung ωστόσο για να δεις ασπρη μέρα στην κάμερα.
jimisasus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Θα πάρω samsung για την κάμερα και θα χάσω όλα τα υπόλοιπα
BACK12345 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Θα μπορούσες να πάρεις samsung ωστόσο για να δεις ασπρη μέρα στην κάμερα. Η θα μπορουσες να παρεις μοτο για να δεις ασπρη μερα στην καμερα αλλα και σε ολα τα υπολοιπα αα ναι και με χαμηλοτερη τιμη παιδια μη το ψαχνετε...πειτε οτι θελετε το j5 δεν περνα το μοτο
Dtsal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Η απόφαση έχει παρθεί και δεν ξέρω γιατί συνεχίζει να είναι ανοιχτό το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα