Dtsal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Γνώμες!. Παρακαλώ και αιτιολογήσεις!. Δεν είναι για πρωσοπικό σκοπό. Ούτε θέλω προτάσεις για άλλα απλά τις γνώμες για πιο είναι πιο αποδοτικό (σε απαιτητικές διεργασίες).
stevengreeceGR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Θα σου πρότεινα το Moto G 3rd Generation.
stevengreeceGR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 J5 vs Moto G 3rd Gen J5: Καλύτερη οθόνη, μπροστινό flash, λίγο μεγαλύτερη Ram. Moto G 3rd Gen: Pure Android, αδιάβροχο, Corning Gorilla Glass 3, αναβάθμιση σε Marshmallow. Πιστεύω οτι το Moto G 3rd Gen είναι καλύτερο εάν σκεφτείς ότι αυτή τη στιγμή στη Vodafone έχει 140€. Επίσης είναι φθηνότερο από το J5.
heavyrain Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 οχι δεν ειναι καλυτερο, και κυριως δεν ρωτησε γνωμες για το μοτο... αλλα για το j5 και το meizu, το μονο ατου του moto ειναι το stock android και η τιμη του τωρα που ειναι σε προσφορα...
Dtsal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 J5 vs Moto G 3rd Gen J5: Καλύτερη οθόνη, μπροστινό flash, λίγο μεγαλύτερη Ram. Moto G 3rd Gen: Pure Android, αδιάβροχο, Corning Gorilla Glass 3, αναβάθμιση σε Marshmallow. Πιστεύω οτι το Moto G 3rd Gen είναι καλύτερο εάν σκεφτείς ότι αυτή τη στιγμή στη Vodafone έχει 140€. Επίσης είναι φθηνότερο από το J5. Έχεις τρέξει antutu?? Το j5 έχει 32.000 ενώ το moto έχει 27.000 (προφανείς διαφορά) Το j5 παίζει σε άλλη κατηγορία από το moto..(πάνω) Τώρα το ότι το έχει σε stock δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο ή γρηγορότερο κλπ.
BACK12345 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Έχεις τρέξει antutu?? Το j5 έχει 32.000 ενώ το moto έχει 27.000 (προφανείς διαφορά) Το j5 παίζει σε άλλη κατηγορία από το moto..(πάνω) Τώρα το ότι το έχει σε stock δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο ή γρηγορότερο κλπ. Kαταρχας μια συσκευη δεν κρινεται απο benchmarks. Kαι στην περιπτωση μας, πιστευω οτι το stock andorid κανει μεγαλη διαφορα. Το j5 εχει μισο γκιγκα παραπανω ραμ αλλα μην ξεχνατε οτι εχει πολυ βαρυ ui, ενω το μοτο εχει παναλαφρο και εχει και πολυ καλη υποστηριξη και ειναι και φτηνοτερο. Για μενα το μοτο ειναι καλυτερο απο j5, το οποιο σε κανα χρονο πιθανοτατα να σερνεται λογω το λογισμικου του, οπως και τα προηγουμενα midrange της σαμσουνγκ 1
heavyrain Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ενω το μοτο θες να πεις δεν θα σερνεται...μαλλον εχεις καιρο να πιασεις κινητο samsung..εχει ελαφρυνει παααρα πολυ το touchwiz...
Dtsal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Kαταρχας μια συσκευη δεν κρινεται απο benchmarks. Kαι στην περιπτωση μας, πιστευω οτι το stock andorid κανει μεγαλη διαφορα. Το j5 εχει μισο γκιγκα παραπανω ραμ αλλα μην ξεχνατε οτι εχει πολυ βαρυ ui, ενω το μοτο εχει παναλαφρο και εχει και πολυ καλη υποστηριξη και ειναι και φτηνοτερο. Για μενα το μοτο ειναι καλυτερο απο j5, το οποιο σε κανα χρονο πιθανοτατα να σερνεται λογω το λογισμικου του, οπως και τα προηγουμενα midrange της σαμσουνγκ Είχες ποτέ κινητό samsung?? 4+ χρόνια θα σου βγάλει άνετα.. Αν υποθέσεις ότι έχω δύο χρόνια το core 2 (παλιό σχετικά μοντέλο) και πετάει από την πρώτη μέρα που το πήρα μέχρι και σήμερα.
stevengreeceGR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το s4 πάντως του ξαδέλφου μου που το δοκιμασία αρκετές φορές σέρνεται με το touckwiz. Επισης ξεχασατε να αναφέρεται ότι το Moto έχει Corning Gorilla Glass 3 που το J5 δεν έχει και επίσης είναι και αδιάβροχο.
BACK12345 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ενω το μοτο θες να πεις δεν θα σερνεται...μαλλον εχεις καιρο να πιασεις κινητο samsung..εχει ελαφρυνει παααρα πολυ το touchwiz... Σιγουρα λιγοτερο απο j5... και επειδη εχει ελαφρυνει δεν σημαινει πως εχει παψει και να ειναι βαρυ... Είχες ποτέ κινητό samsung?? 4+ χρόνια θα σου βγάλει άνετα.. Αν υποθέσεις ότι έχω δύο χρόνια το core 2 (παλιό σχετικά μοντέλο) και πετάει από την πρώτη μέρα που το πήρα μέχρι και σήμερα. Και 5 μη σου πω... Το s3 neo ενος γνωστου, το εχει ενα χρονο και σερνεται... edit δεν ξερω πως εχεις εσυ στο μυαλο σου την ενοια "πεταει" παντως το core 2, με τετοια RAM + Touchwiz και μετα απο 2 χρονια ειναι αδυνατον να πεταει Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2016 από BACK12345
stevengreeceGR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 @Dtsal. Από όλους τους φίλους μου αυτοί που έχουν Samsung τους κολλάνε μέσα στον πρώτο χρόνο και τους λέω πάρτε κάτι άλλο κι αυτοί ξανά Samsung και ξανά και ξανά...
heavyrain Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Σιγουρα λιγοτερο απο j5... και επειδη εχει ελαφρυνει δεν σημαινει πως εχει παψει και να ειναι βαρυ... Και 5 μη σου πω... Το s3 neo ενος γνωστου, το εχει ενα χρονο και σερνεται... edit δεν ξερω πως εχεις εσυ στο μυαλο σου την ενοια "πεταει" παντως το core 2, με τετοια RAM + Touchwiz και μετα απο 2 χρονια ειναι αδυνατον να πεταει δεν εχω να πω τιποτα αλλο απο τη στιγμη κρινεις με βαση το touchwiz του s3 neo... οποτε προφανεστατα δεν εχεις επαφη με το "νεο" touchwiz και τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβαλι...
BACK12345 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 δεν εχω να πω τιποτα αλλο απο τη στιγμη κρινεις με βαση το touchwiz του s3 neo... οποτε προφανεστατα δεν εχεις επαφη με το "νεο" touchwiz και τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβαλι... Moνο που αν προσεξες, ο dtsal στο μυνημα του δεν μιλα για το νεο touchwiz, μιλα για ολα τα τηλεφωνα της samsung μαζι με το παλιο λογισμικο, και μαλιστα λεει με σιγουρια πως θα βγαλουν 4+χρονια. Και μαντεψε, εχω επαφη με το νεο touchwiz, δυο γνωστοι μου εχουν το j5. Kαι οχι δεν τα βαζω ολα στο ιδιο τσουβαλι... προφανως και εχει βελτιωθει πολυ, αλλα παραμενι ενα απο τα βαρυτερα ui Eχουμε βγει off-topic ομως , το αρχικο post αλλο ρωταει, και για να επιστρεψω στο αρχικο θεμα... απο τα δυο του τιτλου δεν ξερω να προτεινω καποιο, αλλα θα πηγαινα στο moto g οπως ειπαν και αλλοι σαν μια ακομα καλυτερη επιλογη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα