Στεφανος123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εχω τρεξει adwcleaner,malwarebytes και avast και μονο το spyhunter μου εμφανιζει αυτα τα infections.Αλλα πρεπει να πληρωσω το προγραμμα για να μου τα διαγραψει.Τι μου προτεινετε να κανω?
thomasG4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Το spyhunter είναι rogueware, δηλαδή πρόγραμμα που εμφανίζει επίτηδες πολλά fake infections για να σε πείσει να το αγοράσεις. Μην ασχολείσε. Άμα θες να είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις άλλα infections κάνε scan επίσης με το Hitman Pro και με Eset Online Scanner και θα είσαι μια χαρά. 2
Στεφανος123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Eυχαριστω για την απαντηση.Κεγω το σκεφτηκα οτι μαλλον ειναι για πληρωμη ο λογος που μου εμφανιζει αυτα.Θα κατεβασω και το Hitman και βλεπουμε.
thomasG4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Eυχαριστω για την απαντηση.Κεγω το σκεφτηκα οτι μαλλον ειναι για πληρωμη ο λογος που μου εμφανιζει αυτα. Θα κατεβασω και το Hitman και βλεπουμε. Το Hitman Pro και αυτό είναι με πληρωμή αλλά μπορείς για 30 μέρες να αφαιρέσεις ότι βρει δωρεάν. Μετά το πέρας 30 ημερών μπορεί να κάνει scan αλλα δεν μπορεί να αφαίρεσει αυτά που βρίσκει. Το ESET Online Scanner είναι δωρεάν για πάντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα