Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.. πριν 3ης ημερες αγορασα το lg g3.. λοιπον απο την πρωτη μερα που το πηρα στα χερια μου και το φορτισα παρατηρησα οτι κατι δεν πηγαινε καλα με την μπαταρια..μπηκα στην ρυθμησεις του κινητου.. μετα στην μπαταρια και μου λεει με 55% μπαταρια .. οτι απομενουν 2 ωρες και 23 λεπτα για να τελειωσει η μπαταρια... ενω σε ενου φιλου μου ελεγε 12 ωρες με την ιδια μπαταρια και το ιδιο κινητο.. μετα μπηκα εκει που λεει χρηση μπαταριας.. και στην Οθονη .. δηλαδη ποσο μπαταρια καιει η οθονη.. μου λεει 53% ενω στου φιλου μου 25%.. χρειαζομαι βοηθεια .. οση εχουν το g3 ας με βοηθησουν.. αλλοι μου λενε οτι στην αρχη και σε αυτους τελειωνε γρηγορα η μπαταρια.. και στο g3 και στο g4... το εχει παθει κανενας αλλος και μετα εστρωσε?? το κινητο το εχω φορτισει 2 φορες.

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα αν θες καποια apk απο το Play Store που λενε δίαφορες πληροφορίες για την μπαταρία του κινητού να δεις που εχεις το προβλημα.

1) Nova Battery Tester

2) Battery Monitor Widget Pro

3) CurrentWidget: Battery Monitor

4) GSam Battery Monitor

Επισης το Ampere apk για να δεις αν φορτιζει σωστα ο φορτιστης σου.

Αν δεις καποιο προβλημα η με μπαταρια η με φορτιστη το πας για αλλαγη.

Δημοσ.

Κοιτα η μπαταρια του lg g3 ειναι αισχος? Γενικα ποσο σου κραταει και με τι χρηση?

Το κινητο μετραει αναλογα με την χρηση που το εκανες πιο πρην δλδ αν έπαιζες παιχνιδι πιο πρην και μετα μπηκες να δεις την μπαταρια εκει σου του μετραει κες και παιζεις κάποιο παιχνιδι

Δημοσ.

Μηπως εκανες κακη αρχικη φορτιση; ετσι την ειχα παθει εγω με το note 3. Φορτιζε στο 100% και μολις το χρησιμοποουσα για ουτε ενα λεπτο επεφτε στο 95% με την μια και μετα επεφτε φυσιολογικα. Επισης εφοσον ειναι καινουριο το κινητο ασ το να "μαθει" τι χρηση του κανεις. Το υπολοιπο μπαταριας που αναγραφει ειναι βασιζομενο στη χρηση που κανεις, γι αυτο εχετε 2 διαφορετικες τιμες εσυ και ο φιλος σου. Αστο να κλεισει μια βδομαδα να "μαθει" καλυτερα τη χρηση που κανεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...