nightguy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Οπως λεει και ο τιτλος εχω προβλημα συνδεσης στο ιντερνετ μεσω του παροχου μου.Προς το παρον εχω προσπαθησει τα παντα κλεισιμο, επανεκκινηση της συσκευης,αλλαγη απο λειτουργια πτησης σε κανονικη και το αντιστροφο μπας και πιασει αλλα τιποτα!Για αυτο οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.Ο παροχος μου ειναι η cosmote.Επισης σκεφτηκα για factory reset,αλλα λογω των αρχειων θα ηθελα να το αποφυγω,εκτος και αν δεν υπαρχει αλλη λυση .
saruman123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πηγαινε στης ρυθμισεις του Internet και δες το APV τη γραφει. Αν δεν γραφει Cosmote αλλαξε το,ετσι οπως στο εγραψα εγω τωρα.
nightguy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πηγαινε στης ρυθμισεις του Internet και δες το APV τη γραφει. Αν δεν γραφει Cosmote αλλαξε το,ετσι οπως στο εγραψα εγω τωρα. Πηγα στα ονοματα σημειου προσβασης και μου γραφει cosmote internet που ειναι τσεκαρισμενο και cosmote mms
saruman123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πηγα στα ονοματα σημειου προσβασης και μου γραφει cosmote internet που ειναι τσεκαρισμενο και cosmote mmsΤωρα η θα κανεις καινουριο σημειο προσβασης η κανε μεταωνομασια σε Cosmote σκετο,χωρις το internet
nightguy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Τωρα η θα κανεις καινουριο σημειο προσβασης η κανε μεταωνομασια σε Cosmote σκετο,χωρις το internet Καινουργιο σημειο προσβασης με τι ονομα και ρυθμισεις? Βασικα το εφτιαξα,ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Καινουργιο σημειο προσβασης με τι ονομα και ρυθμισεις? Βασικα το εφτιαξα,ευχαριστω Πες τη εκανες για καποιους που εχουν το ιδιο προβλημα στο μελλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα