Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με PSU deer 850w

giannis97

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να θυμησω και τα RM ειχαν προβλημα.Τα 750 και 850 watt καποιες παρτιδες ειχαν σοβαρο προβλημα.Δεν ξεκινουσε ο ανεμιστηρας ποτε με αποτελεσμα να σβηνει το τροφοδοτικο.Επισημα αναγνωρισε το προβλημα η εταιρια και τα αλλαζε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Cx 430 v1 έχω (το v2 έχει χειρότερη ποιότητα και βγάζει λιγότερα watt στην 12αρα) και από την πρώτη μέρα έχω coil whine. Μάλιστα είχα θέμα με θόρυβο από τον ανεμιστήρα, που έκανε σαν τρακτέρ, το είχαν πάθει κιάλλοι με αυτό το τροφοδοτικό από όσο είχα διαβάσει. Το έλυσα ανοίγοντας το psu, βγάζοντας και ξαναλιπαίνοντας τον ανεμιστήρα και το πρόβλημα έστρωσε, 1 χρόνο και τώρα είμαι οκ. Τα περισσότερα corsair έχουν αστοχίες υλικού ακόμη και τα ακριβά της σειράς, πχ hx, ax και πραγματικά είναι πολύ κουραστικό να έχεις πάρει πχ ένα ax 760i και να σου κάτσει ελαττωματικό καμιά δυό φορές και να είσαι συνέχεια στο τρέξιμο να το στέλνεις πίσω. Δεν λέω, φοβερό support, αλλά τι να το κάνεις αν σου κάτσει γκαντεμιά και είσαι συνέχεια στο τρέξιμο. Οι λουλουδάρες έχουν σαφώς μικρότερο ποσοστό doa από τα corsair, τα corsair έχουν το όνομα και το support, τα superflower την ποιότητα, χωρίς να σημαίνει πως έχουν μάπα support σε περίπτωση doa. 

• Like 1

... πες μας τι γνώμη έχεις για τους πυκνωτές αυτού του τροφοδοτικού http://www.tech-review.de/include.php?path=content/articles.php&contentid=16422&page=4 .

capxon...  κακή ποιότητα οι συγκεκριμένοι.

Συγκεκριμένα η SF χρησιμοποιεί μονάχα NCC (80+ gold/platinum) και capxon (80+ bronze και κάτω). Στα high end τροφοδοτικά χρησιμοποιεί αποκλειστικά custom made NCC.

Πάντως η εταιρία εκτελεί πάντα εκτεταμένες δοκιμές σε όλες τις παραλαβές πυκνωτών ψήνοντας τους στους 100° για 6 μήνες (>4000h) και τεστάροντας τους κατόπιν.

• Like 2

https://www.skroutz.gr/s/4034909/Corsair-RM-Series-RM550-80Plus-Gold.html

Συγνωμη αλλα για 550Watt και gold 120ευρω δεν τα λες και λιγα.

Ακομα και τα seasonic φθηνοτερα ειναι https://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika/f/367630/80-PLUS-Gold.html?keyphrase=seasonic

Γιαυτο και ειπα/λεμε οτι της Corsair ή μετρια τροφοδοτικα θα παρεις(στις σειρες δηλαδη VS και CX)ή υπερκοστολογημενα.

120e όντως δεν είναι λίγα,αλλά εγώ το είχα πάρει τότε 105e,και το θεώρησα καλή επένδυση :-D

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Πάω στοίχημα οτι όλοι εσεις που προσβληθήκατε, λες και έχετε μετοχές στην εταιρία, απο το σχολιό μου σχετικά με τα λουλούδια, δεν τα είχατε ακούσει καν πριν γράψω το σχόλιο μου.

Και ναι, είναι άγνωστα όταν γράφεις στο google super flower psu και η πρώτη σελίδα βγάζει ερώτηση σε forum αν τα super flower είναι καλά τροφοδοτικά.

Google Warriors

Eπειδή το πρώτο link είναι ερώτηση βγάλαμε άποψη αν είναι αγνωστα. Οπότε έχουμε και λέμε . Για μένα είναι άγνωστα τα seasonic corsair enermax thermaltake και EVGA .  Σορρυ το google μίλησε στο πρώτο του αποτέλεσμα !!!!    :huh:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...