Silverage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ωραία λοιπόν, τώρα θέλω να μου πείτε τί γνωρίζεται σχετικά με το after sales support της super flower. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Φυσικά και δεν μου κάνει,ούτε και εσένα έπρεπε να σου κάνει αλλά με τα μυαλά που κουβαλάς '' Και ναι είμαι Super Flower fanboy'',όλα σου κάνουν. Γι'αυτό το λόγο φίλε μου εξαφανίζομαι,δεν αξίζει να χάνω το χρόνο μου σε αντιπαραθέσεις με άτομα που αγαπάνε σίδερα,εταιρείες κ.τ.λ. Δηλαδή τι έχουν τα μυαλά μου που εμπιστεύομαι μια πολύ αξιόπιστη εταιρεία όσον αφορά τα τροφοδοτικά; Είναι χαζομάρα να αγοράζεις μέτριας ποιότητα προϊόντα ενώ στην ίδια τιμή υπάρχει κάτι καλύτερο μόνο και μόνο επειδή δεν γνωρίζεις την εταιρεία σαν όνομα. Πάρε ένα Deer τότε που είναι πιο γνωστά. Το φόρουμ υπάρχει γι' αυτό το λόγο..για να μας κάνουν προτάσεις αξιόλογες που εμείς ίσως να μη γνωρίζουμε. Αν δε θέλεις να ακούς άλλες γνώμες για ποιο λόγο το επισκέπτεσαι; Τόσα μέλη συμφωνούν ότι τα Super Flower είναι Α κατηγορίας τροφοδοτικά αλλά εσύ επιμένεις το αντίθετο. Τουλάχιστον πείσε μας με επιχειρήματα γι' αυτό που πιστεύεις, να έχει κάποια βάση ο λόγος σου. Όχι να μπαίνεις σε κάποιο θέμα ως συνήθως, να κρίνεις με ειρωνικό ύφος χωρίς επιχειρηματολογία, έστω κάποια αντιπρόταση και μετά να σηκώνεσαι να φεύγεις λέγοντας δεν αξίζετε τον χρόνο μου. Δε σε τιμάει αυτό, δε το καταλαβαίνεις; Τις αντιπαραθέσεις εσύ τις ξεκινάς με την συμπεριφορά σου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roger Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ωραία λοιπόν, τώρα θέλω να μου πείτε τί γνωρίζεται σχετικά με το after sales support της super flower. Δεν γνωριζουμε τιποτα,μεχρι να χαλασει καποιο και να μας αναφερει ο χρηστης πως συμπεριφερθηκε η εταιρεια. Την ποιοτητα σηζητησαμε σε ολα αυτα τα posts http://www.tomshardware.com/news/Super-Flower-PSU-Warranty,23329.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Τα corsair ξέρεις τί υποστήριξη έχουν, με τα super flower μπορεί να σου μείνει η γλάστρα στο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Eχουν ειπωθει τα απαντα στο φορουμ για τετοιου ειδους τροφοδοτικα. Ειναι κριμα για 30-40 ευρω παραπανω που θα δωσεις για ενα αξιοπιστο τροφοδοτικο σε σχεση με ενα της πλακα (βλ. deer,force,turbox etc.) να σου βγει ζημεια 100-200-300 ευρω. Γιατι το τροφοδοτικο οταν καιγεται δεν ξερεις τι θα παρει μαζι του. Απο κει και περα και τα 850W που ειχες ηταν παρα πολλα,οχι πως ηταν και πραγματικα βεβαια. Εγω θα σου ελεγα κατι αναμεσα σε αυτα : https://www.skroutz.gr/s/4306933/EVGA-500W-Power-Supply-80-PLUS.html https://www.skroutz.gr/s/7985522/Seasonic-ECO-430.html https://www.skroutz.gr/s/2591542/Corsair-Builder-Series-CX430-80Plus-Bronze.html https://www.skroutz.gr/s/3345073/CoolerMaster-Elite-600W.html Η σειρα που στα εβαλα ειναι σειρα προτιμησης. Για να επαναφερω λιγο το θεμα στο προβλημα του παιδου. Mιας και θελεις απο e-shop,εβγαλε σε crazy sundays αυτο : http://www.e-shop.gr/psu-seasonic-s12ii-620-bronze-620w-p-PER.640381 Χτυπα το 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roger Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Τα corsair ξέρεις τί υποστήριξη έχουν, με τα super flower μπορεί να σου μείνει η γλάστρα στο χέρι. Μην τα αγοραζεις ρε φιλαρακο,παρε μονο corsair. Ανοιξε ενα corsair και δες τι πυκνωτες εχει μεσα,Ltec τους ξερεις?Ετσι δεν ηξερες και την superflower. Eχετε γινει ολοι ειδημονες,και παολαυτα επιμενετε και πουλατε και πνευμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOAD1981 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 αστους να μαθουν...THE VERY HARD WAY !! +1 στο seasonic που προταθηκε (65 ευρω πολυ καλη τιμη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Η Super Flower δεν έχει after sales support γιατί πολύ απλά δε το χρειάζεται. Τα τροφοδοτικά της δε χαλάνε ποτέ Troll Αν και τώρα αλλάξαμε κατηγορία δηλαδή αν τα συγκεκριμένα τροφοδοτικά είναι ποιοτικά ή όχι(το αποδεχτήκαμε μάλλον αυτό..πάλι καλά) και πήγαμε στο support team έχω να πω ότι ναι έχεις δίκιο ότι το support της Corsair είναι εκπληκτικό αλλά δε θα πάρω ένα μέτριο τροφοδοτικό για να είμαι σίγουρος ότι όταν χαλάσει θα μου δώσουν άλλο. Η Corsair θα μου αλλάξει και το υπόλοιπο σύστημα αν κάψει κι άλλο κομμάτι το οποίο είναι εκτός εγγύησης; Υ.Γ: Τα παραπάνω όμως δεν καθιστούν το support της Super Flower κακό αλλά ούτε και καλό. Απλά κανένα απ' τα μέλη που έχουμε Super Flower δεν είχε την ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί του, οπότε δεν ξέρουμε...και μακάρι να μείνει έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Να πω για το seasonic που προταθηκε πιο πανω οτι η τιμη για ελλαδα ειναι πολυ καλη αλλα κανονικα εκει ειναι η τιμη του εξω.Εδω στο Ελλαντα βαζουν οτι να 'ναι αρχικες τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ειδα 4 σελιδες στο θεμα και λεω θα εγινε καμια στραβη με το eshop και το πιστωτικο μονο και μονο για να δω ενα συμφορουμιτη οχι μονο να ''κραζει''τα Super flower αλλα και τους συμφορουμιτες με κουβεντα οπως ''ειμαι σιγουρος οτι ουτε τα ξερατε''. Αγαπητε τα Super Flower τα προτεινουμε εδω και καιρο(πανω απο 1.5χρονο)γιατι ειναι απο τα ποιοτικοτερα της αγορας και μαλιστα στο εξωτερικο που εχουν και καλυτερες τιμες θεωρουνται τα κορυφαια VFM gold τροφοδοτικα. Δεν ειναι τυχαιο αν δεις που μονο gold Και platinum βγαζουν. Οσο για την corsair ειναι απιστευτα υπερτιμημενη εταιρια σε αρκετα πραγματα και μαλιστα αρκετα προιοντα της ειναι αρκετα υπερκοστολογημενα χωρις λογο. Ναι μεν εχει απο τα καλυτερα After sales support στον κοσμο,αλλα αυτο οφειλεται γιατι βγαζει σχεδον τα παντα απο pc hardware και περιφερειακα και τα περισσοτερα(αν οχι ολα)δεν τα παραγει καν η ιδια αλλα αλλες εταιριες για αυτην οπως και στα τροφοδοτικα. Αρα ναι το χρειαζεται το after sales support αλλιως θα πουλαγε μονο κολλες A4 πχ. Στα τροφοδοτικα συγκεκριμενα η Corsair δυστηχως ειναι υπερεκτιμημενη και υπερκοστολογημενη εταιρια για αυτα που προσφερει. Αρχικα η σειρα VS η low entry της εταιριας ειναι επι το πλειστον τροφοδοτικα κυριολεκτικα μετριας(στην καλυτερη ποιοτητας)τα οποια και υπερκοστολογει χωρις λογο για την ποιοτητα τους. Τα CX ειναι κανονικα τα entry καλα τροφοδοτικα της αλλα τραγικα υπερκοστολογημενα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Το ιδιο και τα CS τροφοδοτικα που υποτιθεται οτι ειναι τα entry gold eff. τροφοδοτικα της αλλα και αυτα υπερκοστολογημενα σε σχεση με τον ανταγωνισμο και με μολις 3 χρονια εγγυηση οταν αρκετα bronze αλλων εταιριων δινουν 5 χρονια. Τα Corsair TX σαν τα Enthusiast bronze eff. τροφοδοτικα εφταναν και ξεπερναγαν τα 100ευρω οταν ο ανταγωνισμος σου δινει gold τροφοδοτικα στα χρηματα αυτα και ευτυχως σταματησαν να κυκλοφορουν. Τα πραγματικα βαρβατα τροφοδοτικα της ειναι αρχικα τα νεα HX και φυσικα η γνωστη σειρα AX τροφοδοτικων τα οποια βεβαια κοστιζουν και αναλογα. Να πω τελος οτι στην Corsair μιας και ειναι απο τις μεγαλες εταιριες στον χωρο,ειναι γνωστη καθως πεφτουν και πολλα χρηματα σε διαφημισεις/σπονσορες σε διαφορα Site γιαυτο και ειναι τοσο διαδεδομενη. Βεβαια ειναι απο τις εταιριες που παιζει να εχουν και τα περισσοτερα RMA οσον αφορα τα τροφοδοτικα τους,ακομα και τα ακριβα AX μιας και εχει και τεραστια γκαμα η εταιρια. Αρα ναι μεν ειναι καλη σαν εταιρια αλλα για συγκεκριμενα προιοντα που βγαζει. Τελος πανω σε αυτο που λες περι google warriors κλπ μακαρι να ειχαμε την δυνατοτητα να δοκιμασουμε ολα τα τροφοδοτικα ωστε να εχουμε και προσωπικο γνωμη πανω σε αυτα αλλα δυστηχως κυριως οι ανθρωποι που ειναι η δουλεια τους εχουν αυτη την δυνατοτητα. Επισης απο τις κορυφαιες εταιριες στον κοσμο εκτως απο την Seasonic και Enermax που το ονομα τους εχει συνδεθει με τα τροφοδοτικα,ειναι και η Super Flower(οπως και Evga,Antec,Be Quiet,corsair κλπ)απλα επειδη ακριβως δεν πληρωνει τοσα χρηματα σε διαφημισεις/προωθηση και δεν ειναι και τοσο μεγαλη εταιρια παραγωγης οπως πχ η Evga,corsair κλπ γιαυτο και κραταει τις τιμες της χαμηλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Αρα καλο ειναι να μην ειμαστε τοσο απολυτοι για πραγματα που δεν ξερουμε,ειδικα για εταιριες απο τις κορυφαιες στον χωρο. Μου θυμιζει προηγουμενο αρθρο που καποιος θιχτηκε επειδη του κραξαμε τα τροφοδοτικα Tagan μιας και καποιοι τα θεωρουσαν μαλιστα πιο παλια απο τα καλυτερα στον χωρο,που εδω μαλιστα γελαμε. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ανοιξε ενα corsair και δες τι πυκνωτες εχει μεσα,Ltec τους ξερεις? Φίλε Roger από τα μέχρι τώρα γραφόμενά σου στο forum,μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι είσαι από τους λίγους γνώστες των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και εξαρτημάτων ενός τροφοδοτικού και όχι μόνο και πάνω απ΄όλα δεν αγαπάς σίδερα,γι'αυτό σε παρακαλώ στα ίσια και παλληκαρίσια πες μας τι γνώμη έχεις για τους πυκνωτές αυτού του τροφοδοτικού http://www.tech-review.de/include.php?path=content/articles.php&contentid=16422&page=4 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roger Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν εχει νοημα να κανουμε αυτη την συζητηση γιατι?Οι εταιρειες παραγωγης κανουνε συμφωνιες με τις εταιρειες των ηλεκτρονικων εξαρτηματων πραγμα που σημαινει στο παραδειγμα σου η superflower τοποθετησε capxon και εβαλε και ενα chemicon που φαινεται στην φωτο.Σε αλλες σειρες τροφοδοτικων εχει χρησιμοποιησει μονο chemicon οπως http://www.eteknix.com/super-flower-leadex-gold-650w-modular-power-supply-review/3/ Το ιδιο αντιστοιχα κανει και η corsair σε καποια μοντελα θα βαλει scrap πυκνωτες και στα πολυ δυνατα μοντελα θα βαλει ποιοτικους. Σε αλλη συζητηση εχω αναφερει οτι εμεις οι παλιοι που ακουγαμε παλαιοτερα (θελω ενα καλο τροφοδοτικο για το τουμπανο το 478)προτειναμε σαν καλα και αξιοπιστα τα tagan ή thermaltake. Ανοιγοντας ενα tagan ομως διαπιστωνω οτι εχει πυκνωτες asia-x οι οποιοι δεν υπαρχουν στο παγκοσμιο στερεωμα,παρολαυτα τα τροφοδοτικακια αυτα ειχανε δειξει καλη διαγωγη. Η ολη συζητηση και αναφορα στους πυκνωτες,εγινε για να διατυπωσω την ποιοτητα των τροφοδοτικων super flower η οποια ΔΕΝ ειναι σε καμμια περιπτωση κατηγορια deer και turbox. Αν καποιος δεν την γνωριζει,δεν σημαινει οτι ειναι και μαπα. Και για να φανταστεις τι τρελες συμφωνιες εχουνε κανει,ανοιγεις ενα τροφοδοτικο και βλεπεις 4 πυκνωτες 2200 στα 10 μαρκας nichicon και διπλα ακριβως εναν πυκνωτη παλι 2200 στα 10 μαρκας Ltec. Τρανταχτο παραδειγμα η μια φωτο απο το λινκ που παρεθεσες. Απο την αλλη,ενα seasonic ειχε μεσα εναν πυκνωτη 400αρη Hitachi ο οποιος ειχε αγορα 14€,που με 14€ αγοραζεις ολοκληρο τροφοδοτικο deer. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2016 από Roger 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως τα αδικείτε τα corsair λίγο;το τρίτο είναι που έχω τώρα ενα RM-550 Gold και είναι θηρίο 3 χρόνια τώρα,το ίδιο και τα προηγούμενα.Μηδέν βλάβες.Μπορεί να έτυχε θα μου πείτε.Σωστό, αλλά μην τα βγάζουμε και σκάρτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως τα αδικείτε τα corsair λίγο;το τρίτο είναι που έχω τώρα ενα RM-550 Gold και είναι θηρίο 3 χρόνια τώρα,το ίδιο και τα προηγούμενα.Μηδέν βλάβες.Μπορεί να έτυχε θα μου πείτε.Σωστό, αλλά μην τα βγάζουμε και σκάρτα... https://www.skroutz.gr/s/4034909/Corsair-RM-Series-RM550-80Plus-Gold.html Συγνωμη αλλα για 550Watt και gold 120ευρω δεν τα λες και λιγα. Ακομα και τα seasonic φθηνοτερα ειναι https://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika/f/367630/80-PLUS-Gold.html?keyphrase=seasonic Γιαυτο και ειπα/λεμε οτι της Corsair ή μετρια τροφοδοτικα θα παρεις(στις σειρες δηλαδη VS και CX)ή υπερκοστολογημενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Κιόλας δεν είπαμε για τα RM αλλά για τα VS και CX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα