Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Έχω μια βδομάδα τώρα πού βλέπω πως το skype στέλνει απο μόνο του ένα λινκ σε όλες τις επαφές μου που στο τέλος έχει το όνομα της επαφής που στάλθηκε [link]=[name]. Χρησιμοποιώ το skype από δύο συσκευές (lumia 640 και από pc με win7). Απο το pc εχω τρέξει το Malwarebytes χωρίς να βρω κάτι. Μπορεί να φταίει το Lumia και αν ναι υπάρχει κανένα πρόγραμμα σαν το Malwarebytes μπας και βρει τιποτα; ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Δημοσ.

στον υπολογιστη σου ειναι.

απο οτι διαβαζω μπορει να εχεις καποια .exe αρχεια στον appdata φακελο του skype στο roaming.

Δημοσ.

Αν ήταν exe δεν θα έπρεπε να τρέχουν και στο παρασήνιο; Γιατί τσεκάρω στην διαχείρηση εργασιών και δεν βλέπω κάποιο περιέργη εφαρμογή να τρέχει. Ευχαριστώ

Δημοσ.

υπαρχει μια διαδικασια που κανεις για να φτιαξει αλλα προσωπικά δεν το εχω δοκιμασει.

http://community.skype.com/t5/Security-Privacy-Trust-and/Im-being-hacked-somehow/m-p/1414588#M14644

''Run Skype and Go to the, Tools >> Options... >> Advanced Settings >> Manage other programs' access to skype 

and remove any doubtful entries.''

''Download and Run FileASSASSIN Portable.

Go to the C:\Users\Tamim\AppData\Roaming\Skype folder and delete the exe'sSelect option Use delete on Windows reboot functions in FileASSASSIN.''

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Έχω μια βδομάδα τώρα πού βλέπω πως το skype στέλνει απο μόνο του ένα λινκ σε όλες τις επαφές μου που στο τέλος έχει το όνομα της επαφής που στάλθηκε [link]=[name]. Χρησιμοποιώ το skype από δύο συσκευές (lumia 640 και από pc με win7). Απο το pc εχω τρέξει το Malwarebytes χωρίς να βρω κάτι. Μπορεί να φταίει το Lumia και αν ναι υπάρχει κανένα πρόγραμμα σαν το Malwarebytes μπας και βρει τιποτα; ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Εφόσον δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω.(να τα ελένξεις όλα)

Είναι ιός και μάλιστα trojan.

Αntivirus έχεις?είναι ενημερωμένο?.

Δημοσ.

Τα τσέκαρα κανονικά όλα και δεν μπορώ να βρώ κανένα .exe στον φάκελο του skype και στις ρυθμήσεις του Skype δεν βρίσκει κανέναν πρόγραμμα να διγράψω ή να ξετικάρω... Antivirus δεν έχω αλλα κάνω συχνά scans με το Malwarbytes και δεν μπορεί να βρει τίποτα.... Ευχαριστώ πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...