zevage Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εβαλα Windows 7 ultimate 64bit σε HP Compaq 8510p με 4gb ram, 128gb SSD δίσκο, Τ9300 CPU. Διαπιστώνω οτι ο επεξεργαστής, με την παραμικρή εφαρμογή (ακομη και την πιο αστεία), δουλεύει συνέχεια στο 100% και θερμοκρασίες CPU απο 52c εως 54c και ανεμιστήρας στο φούλ. Πριν με Win ΧΡ pro SP 3 και HDD ειχε θερμοκρασίες μικρότερες απο 45c και ανεμιστήρας στο off σχεδόν συνέχεια. Εχετε καμια ιδεα γιατί? Ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει οπως και αν το κάνουμε τα 7 σε σχέση με τα xp ειναι πιο απαιτητικά , οσο για τις θερμοκρασίες μου φαίνονται φυσιολογικές για laptop
zevage Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει οπως και αν το κάνουμε τα 7 σε σχέση με τα xp ειναι πιο απαιτητικά , οσο για τις θερμοκρασίες μου φαίνονται φυσιολογικές για laptop Ναι αλλά δικαιολογείται να δουλεύει η CPU στο 100% αδιάκοπα? Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω (είμαι και λιγάκι άσχετος!!)?
kotsos72 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ολα εξαρτουνται απο το τι τρεχεις στο παρασκηνιο αν υποθεσουμε οτι το widget σου εχει δικαιο 55 δεν ειναι τιποτα δες και με το hwmonitor
zevage Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ολα εξαρτουνται απο το τι τρεχεις στο παρασκηνιο αν υποθεσουμε οτι το widget σου εχει δικαιο 55 δεν ειναι τιποτα δες και με το hwmonitor Με το Hwmonitor το βλέπω. Και ο ανεμιστηρας ανοικτος συνεχεια. To σπαστικο αυτο ειναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δες αν τρέχει το windows update γιατί καταναλώνει πόρους μέχρι να βρει τις ενημερώσεις.
zevage Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δες αν τρέχει το windows update γιατί καταναλώνει πόρους μέχρι να βρει τις ενημερώσεις. Τελικα βρεθηκε το "προβλημα"! Το λαπτοπ εχει fingerprint security και το HP Security Suite, σε συνδυασμό με τα Wind 7, μάλλον έκανε συνεχεις ελέγχους ασφάλειας (χωρις να ακουμπαω το fingerprint) λόγω των drivers των Wind 7. Το εντοπισα στον έλεγχο των διεργασιών και αφαίρεσα αυτο το λογισμικό. Βέβαια παρατηρώ οτι τα Wind 7 κρατουν τον χρονισμό των πυρήνων πολύ ψηλά. Σχεδον συνέχεια στο φουλ και παραπάνω. Στα Wind 8 ή 10 ποιος να ξερει τι γίνεται? Αλήθεια απο τα Wind 7 γίνεται δωρεάν upgrade στα 8?
David20 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μπαταρια>εξοικονομηση ενεργειας Σωστος.Ας παει στο εικονιδιο της μπαταριας ο ts και ας βαλει το "εξοικονομηση ενεργειας" ,ή το "εξισορροπηση",οτι τον βολευει τελως παντων, κι ετσι θα πεσει στανταρ πολυ κατω απ το 100%η δουλεια για τον επεξεργαστη.
Kostas93 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Αλήθεια απο τα Wind 7 γίνεται δωρεάν upgrade στα 8? γινεται σε 10 αν θες να δοκιμασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα