Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα Windows 7 ultimate 64bit σε HP Compaq 8510p με 4gb ram, 128gb SSD δίσκο, Τ9300 CPU.

Διαπιστώνω οτι ο επεξεργαστής, με την παραμικρή εφαρμογή (ακομη και την πιο αστεία), δουλεύει συνέχεια στο 100% και θερμοκρασίες CPU απο 52c εως 54c και ανεμιστήρας στο φούλ. Πριν με Win ΧΡ pro SP 3 και HDD ειχε θερμοκρασίες μικρότερες απο 45c και ανεμιστήρας στο off σχεδόν συνέχεια.

Εχετε καμια ιδεα γιατί?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εντάξει οπως και αν το κάνουμε τα 7 σε σχέση με τα xp ειναι πιο απαιτητικά , οσο για τις θερμοκρασίες μου φαίνονται φυσιολογικές για laptop

Δημοσ.

Εντάξει οπως και αν το κάνουμε τα 7 σε σχέση με τα xp ειναι πιο απαιτητικά , οσο για τις θερμοκρασίες μου φαίνονται φυσιολογικές για laptop

Ναι αλλά δικαιολογείται να δουλεύει η CPU στο 100% αδιάκοπα?

Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω (είμαι και λιγάκι άσχετος!!)?

Δημοσ.

Ολα εξαρτουνται απο το τι τρεχεις στο παρασκηνιο αν υποθεσουμε οτι το widget σου εχει δικαιο

55 δεν ειναι τιποτα

δες και με το hwmonitor

Δημοσ.

Ολα εξαρτουνται απο το τι τρεχεις στο παρασκηνιο αν υποθεσουμε οτι το widget σου εχει δικαιο

55 δεν ειναι τιποτα

δες και με το hwmonitor

Με το Hwmonitor το βλέπω. Και ο ανεμιστηρας ανοικτος συνεχεια. To σπαστικο αυτο ειναι.

Δημοσ.

Δες αν τρέχει το windows update γιατί καταναλώνει πόρους μέχρι να βρει τις ενημερώσεις.

Δημοσ.

Δες αν τρέχει το windows update γιατί καταναλώνει πόρους μέχρι να βρει τις ενημερώσεις.

Τελικα βρεθηκε το "προβλημα"!

Το λαπτοπ εχει fingerprint security και το HP Security Suite, σε συνδυασμό με τα Wind 7,  μάλλον έκανε συνεχεις ελέγχους ασφάλειας (χωρις να ακουμπαω το fingerprint) λόγω των drivers των Wind 7. Το εντοπισα στον έλεγχο των διεργασιών και αφαίρεσα αυτο το λογισμικό.

Βέβαια παρατηρώ οτι τα Wind 7 κρατουν τον χρονισμό των πυρήνων πολύ ψηλά. Σχεδον συνέχεια στο φουλ και παραπάνω.

Στα Wind 8 ή 10 ποιος να ξερει τι γίνεται?

Αλήθεια απο τα Wind 7 γίνεται δωρεάν upgrade στα 8?

Δημοσ.

Μπαταρια>εξοικονομηση ενεργειας 

Σωστος.Ας παει στο εικονιδιο της μπαταριας ο ts και ας βαλει το "εξοικονομηση ενεργειας" ,ή το "εξισορροπηση",οτι τον βολευει τελως παντων, κι ετσι θα πεσει στανταρ πολυ κατω απ το 100%η δουλεια για τον επεξεργαστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...