Bubs Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αλλάζουν μόνο το ακροφύσιο που δείχνει η εικόνα (αυτό είναι το προβληματικό και όχι όλο το τροφοδοτικό). Κακή μετάφραση το "αλλαγή με επανασχεδιασμένα τροφοδοτικά". *Επίσης οι φορτιστές του iphone δεν επηρεάζονται από αυτό
MTX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 ρε μην είσαστε κορόιδα αυτό που κάνει η Apple είναι για λόγους marketing για να συζητάμε εμείς τώρα εδώ ότι δήθεν ενδιαφέρονται ,τι σχέση έχει ο προσαρμογέας μπροστά με το υπόλοιπο τμήμα που είναι ο πραγματικός φορτιστής , αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα ρεύματα σίγουρα βρίσκετε στο δεύτερο τμήμα του φορτιστί και δεν το προκαλεί το τσουτσούνι μπροστά που είναι απλά ένα πλαστικό , αλλα αυτό έχει 20 λεπτά κόστος ενώ το υπόλοιπο δεν τολμάνε να το αλλάξουνε .. *η φορτιστές τις apple έχουνε μια ονομαστική αντίσταση συγκεκριμένη με πολύ μικρή ανοχή , έτσι ώστε να διαφέρουνε από τα διαφορα ιμιτασιόν που κυκλοφορούνε στην αγορά και να μην ενεργοποιείται το σύστημα φόρτισης με τα μαϊμού , από τι σειρά 5 και μετά στα iphone έχουνε βάλει και στη πλακέτα κάτι αντίστοιχο το οποιο μπορεί και να καεί από τα ιμιτασιόν και να αχρήστευση την συσκευή , και επειδή είναι παρα πολύ ευαίσθητο αυτό το ολοκληρωμένο πολλές φορες μπορεί να συμβεί να καεί και από το ίδιο το γνήσιο με μια μικρή αυξομείωση στα ρεύματα **με λίγα λόγια θα μπορούσε να μην καίγεται κανένα iphone αν δεν τα κάνανε εσχεμένα τόσο ευαίσθητα ώστε να πουλάνε τα δικά τους τα περιφερειακά και μονο γιατί εκεί έχει πολύ ψωμί , τώρα τελευταία έχει αρχίσει και η Samsung να κάνει τα ίδια , εγώ δεν έχω δει κανένα κινεζικο κινητό η κάποια άλλη μάρκα εκτος από τις δυο προηγούμενες που ανέφερα να κάνει νούμερα με τους φορτιστές η να καίγονται από αυτό το λόγο
fsbmaniac Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ο άλλος έχει 3 iPhone και λεει τι θα κανω. Πηγαινειςναγαπητε και παίρνεις έναν σοβαρό φορτιστη με 10-14 ευρώ και το ξεχνάς ... μην περιμένεις να βγάλει η apple καλό φορτιστη... αστο.
Bubs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 ρε μην είσαστε κορόιδα αυτό που κάνει η Apple είναι για λόγους marketing για να συζητάμε εμείς τώρα εδώ ότι δήθεν ενδιαφέρονται ,τι σχέση έχει ο προσαρμογέας μπροστά με το υπόλοιπο τμήμα που είναι ο πραγματικός φορτιστής , αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα ρεύματα σίγουρα βρίσκετε στο δεύτερο τμήμα του φορτιστί και δεν το προκαλεί το τσουτσούνι μπροστά που είναι απλά ένα πλαστικό , αλλα αυτό έχει 20 λεπτά κόστος ενώ το υπόλοιπο δεν τολμάνε να το αλλάξουνε .. *η φορτιστές τις apple έχουνε μια ονομαστική αντίσταση συγκεκριμένη με πολύ μικρή ανοχή , έτσι ώστε να διαφέρουνε από τα διαφορα ιμιτασιόν που κυκλοφορούνε στην αγορά και να μην ενεργοποιείται το σύστημα φόρτισης με τα μαϊμού , από τι σειρά 5 και μετά στα iphone έχουνε βάλει και στη πλακέτα κάτι αντίστοιχο το οποιο μπορεί και να καεί από τα ιμιτασιόν και να αχρήστευση την συσκευή , και επειδή είναι παρα πολύ ευαίσθητο αυτό το ολοκληρωμένο πολλές φορες μπορεί να συμβεί να καεί και από το ίδιο το γνήσιο με μια μικρή αυξομείωση στα ρεύματα **με λίγα λόγια θα μπορούσε να μην καίγεται κανένα iphone αν δεν τα κάνανε εσχεμένα τόσο ευαίσθητα ώστε να πουλάνε τα δικά τους τα περιφερειακά και μονο γιατί εκεί έχει πολύ ψωμί , τώρα τελευταία έχει αρχίσει και η Samsung να κάνει τα ίδια , εγώ δεν έχω δει κανένα κινεζικο κινητό η κάποια άλλη μάρκα εκτος από τις δυο προηγούμενες που ανέφερα να κάνει νούμερα με τους φορτιστές η να καίγονται από αυτό το λόγο Το αλουμινοχαρτο μην ξεχασεις, αποτρεπει και αυτο το καψιμο απο τις αυξομειωσεις!Και για να σου εξηγησω που ειναι το προβλημα και το αλλαζει: ορισμενοι αφαιρωντας το τροφοδοτικο με το "τσουτσουνι", θες λογο φθορας απο την ζεστη η λογο μηχανικης καταπονισης, εσπαγε και το γκρι κομματι (το μεσα) αποκολοταν απο το ασπρο κελυφος με αποτελεσμα 12 ατομα να το πιασουν με γυμνα χερια να το βγαλουν και να νιωσουν τι ειναι 240v! Thats it! Edit: επισης κανε μια αναζητηση για original iphone/ipad charger teardown να δεις τι εχει μεσα
BigKalfas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εμένα ένας προβληματικός φορτιστής μου χάλασε το iPhone 4s και τώρα που είδα το άρθρο κατάλαβα οτι δεν ήμουν ο ένας στο δισεκατομμύριο αλλά εφταιγε η εταιρία! Τελικά δεν έτυχε να χαλάσει ο φορτιστής από κάτι που πήγε στραβά αλλά ήταν εξαρχής προβληματικός! Δε πειράζει τότε το είχα πάρει ξανά 600αρη και τώρα είναι άχρηστο..τον είχα δωκιμασει και σε ενα iPad Air που είχα και ανέβαζε θερμοκρασία παραλίγο να μου το χαλάσει και αυτό... Τώρα έχω 6plus όμως επόμενο από την ίδια εταιρία δεν θα υπάρξει! Ο φορτιστής 5W για iPhone δεν ήταν "προβληματικός", ούτε "χάλαγε τα τηλέφωνα". Απλά όταν συνδεόταν σε συσκευές που απαιτούσαν πολύ περισσότερο ρεύμα, όπως π.χ. ένα iPad (το οποίο έρχεται με φορτιστή 12W), ανέβαζε θερμοκρασία και σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θα μπορούσε να τραυματίσει το χρήστη. Γι αυτό έχει ανακληθεί και αντικαθίσταται ακόμα δωρεάν με επανασχεδιασμένο (μοντέλο Α1400), ώστε αν για κάποιο ανεξήγητο λόγο θέλει κάποιος να φορτίσει ένα iPad με το φορτιστή του iPhone, να μην κινδυνεύει.
technology_guy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν λέει 4919 αλλά ένα άλλο νούμερο τότε ισχύει η επιστροφή;
technology_guy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 ναι ισχυει Και τι το παω στην istorm και τους ζηταω να μου δωσουν καινουριο;
tarantino2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα, πήγα προχθές στην iStorm (μέσα στο εμπορικό κέντρο River West στον Κιφησό) και ρώτησα άν υποστηρίζουν το πρόγραμμα αντικατάστασης για φορτιστές iPad. Μου απάντησαν θετικά. Μέσα σε 5 λεπτά μου αλλάξαν το ακροφύσιο του φορτιστή (δηλαδή μόνο το μπροστινό μέρος, το φίς δηλαδή). Είχα μαζί μου και το iPad ώστε κατευθείαν να δούν το serial number μέσα απο το iOS και να εξυπηρετηθώ άμεσα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο την εξυπηρέτηση (άν και η iStorm στο Golden Hall είναι 1-2 κλίκ πιό πάνω, πείθουν ότι είναι περισσότερο ευδιάθετοι).
arxaggelos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οπότε καλά κατάλαβα ότι δεν καταχωρείται σε κανένα ειδικό πεδίο ο σειριακός αριθμός από τον χρήστη όπως λέει το αρχικό ποστ. Απλά έχεις μαζί τη συσκευή και το βλέπουν στο κατάστημα. Επίσης για το iPad από ότι φαίνεται στη σελίδα αντικατάστασης, μου φαίνεται ότι στο κατάστημα πρέπει να αλλάξουν το τροφοδοτικό και όχι τον ακροδέκτη. Αν είναι έτσι, κακώς σου άλλαξαν μόνο τον ακροδέκτη στην iStorm. edit Άκυρο πιθανόν να κάνω και λάθος, πρέπει να ξαναδώ τον φορτιστή. Από κοντά αυτήν τη φορά. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2016 από arxaggelos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα