Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα νέο πρόγραμμα αντικατάστασης φορτιστή για μερικά από τα προιόντα της, παρουσιάζει σήμερα η Apple, το οποίο αφορά την ηπειρωτική Ευρώπη, τη Βραζιλία, την Αργεντινή, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Κορέα.

Το πρόβλημα αυτή τη φορά εντοπίζεται στοnν προσαρμογέα βύσματος AC με δύο ακροδέκτες που συνδέεται στην πρίζα του τοίχου, και αφορά φορτιστές που υπήρχαν μαζί με iPad αλλά και υπολογιστές Mac το διάστημα 2003-2015. Σύμφωνα με την Apple, «κάτω από εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις», μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία σε περίπτωση επαφής με τον προβληματικό προσαρμογέα.

Το πρόγραμμα ανταλλαγής αφορά και τη χώρα μας, με την Apple να έχει αναρτήσει μια ιστοσελίδα με οδηγίες για τη διαδικασία ανταλλαγής, με τον χρήστη να χρειάζεται να ελέγξει το φορτιστή του με βάση την παραπάνω φωτογραφία και να εισάγει το σειριακό αριθμό της συσκευής του στο ειδικό πεδίο. Στο πρόγραμμα αντικατάστασης περιλαμβάνονται και οι φορτιστές που είναι μέρος του πακέτου World Travel Kit της Apple.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Πάντως τα προβλήματα με τους φορτιστές της Apple δεν είναι καινούρια αφού τον Ιούνιο του 2014 η εταιρεία είχε παρουσιάσει ένα παρόμοιο πρόγραμμα αντικαταστάσης συγκεκριμένων φορτιστών παλαιών μοντέλων του iPhone, εξαιτίας προβλήματος υπερθέρμανσης που παρουσίασαν. Την προηγούμενη χρονιά, η εταιρεία είχε προχωρήσει σε πρόγραμμα αντικατάστασης ανεπίσημων φορτιστών, με επίσημους μετά από αναφορές για ατυχήματα.

Link.png Site: Πρόγραμμα αντικατάστασης

Δημοσ.

Εμένα ένας προβληματικός φορτιστής μου χάλασε το iPhone 4s και τώρα που είδα το άρθρο κατάλαβα οτι δεν ήμουν ο ένας στο δισεκατομμύριο αλλά εφταιγε η εταιρία! Τελικά δεν έτυχε να χαλάσει ο φορτιστής από κάτι που πήγε στραβά αλλά ήταν εξαρχής προβληματικός! Δε πειράζει τότε το είχα πάρει ξανά 600αρη και τώρα είναι άχρηστο..τον είχα δωκιμασει και σε ενα iPad Air που είχα και ανέβαζε θερμοκρασία παραλίγο να μου το χαλάσει και αυτό... Τώρα έχω 6plus όμως επόμενο από την ίδια εταιρία δεν θα υπάρξει!

Δημοσ.

Άμα εμένα μου έχει χαλάσει το κινητό τι να το κάνω αν μετά από καιρό βγάλει προγραμμα αντικατάστασης φορτιστή;

Δημοσ.

Εμένα ένας προβληματικός φορτιστής μου χάλασε το iPhone 4s και τώρα που είδα το άρθρο κατάλαβα οτι δεν ήμουν ο ένας στο δισεκατομμύριο αλλά εφταιγε η εταιρία! Τελικά δεν έτυχε να χαλάσει ο φορτιστής από κάτι που πήγε στραβά αλλά ήταν εξαρχής προβληματικός! Δε πειράζει τότε το είχα πάρει ξανά 600αρη και τώρα είναι άχρηστο..τον είχα δωκιμασει και σε ενα iPad Air που είχα και ανέβαζε θερμοκρασία παραλίγο να μου το χαλάσει και αυτό... Τώρα έχω 6plus όμως επόμενο από την ίδια εταιρία δεν θα υπάρξει!

δηλαδή ο φορτιστής θα σε κάνει να αλλάξεις εταιρεία;

Δημοσ.

Εμεις που βρισκόμαστε επαρχία τι κανουμε?

Πριν αρμέξεις το πρωι τα γύδια κατέβα στην Αθήνα... Πήγαινε σε ένα κατάστημα της Apple με δυο κότες και πέντε αυγά και θα σου αλλάξουν τον φορτιστή...

Φίλε raxanas δεν ειμαστε "έπαρχοι"... οι Αθηνα δεν είναι το κεντρο της Ελλαδας και οι υπολοιποι ζουμε σε καλυβες περιξ αυτης... Ειμαι σιγουρος οτι σιγουρα θα υπαρχει ενα καταστημα που θα μπορει να σε εξυπηρετησει και στην πολη σου... Ιδαλος υπαρχουν και οι υπηρεσιες κουριες...

Sent from my Ipad οργώνοντας το χωράφι

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα αν αλλάζουν το τροφοδοτικό ή μόνο τον προσαρμογέα και σε επικοινωνία με την istorm το πρωί μου είπαν πως ακόμη δεν ξέρουν τίποτα.

Δημοσ.
Πριν αρμέξεις το πρωι τα γύδια κατέβα στην Αθήνα... Πήγαινε σε ένα κατάστημα της Apple με δυο κότες και πέντε αυγά και θα σου αλλάξουν τον φορτιστή...

Φίλε raxanas δεν ειμαστε "έπαρχοι"... οι Αθηνα δεν είναι το κεντρο της Ελλαδας και οι υπολοιποι ζουμε σε καλυβες περιξ αυτης... Ειμαι σιγουρος οτι σιγουρα θα υπαρχει ενα καταστημα που θα μπορει να σε εξυπηρετησει και στην πολη σου... Ιδαλος υπαρχουν και οι υπηρεσιες κουριες...

Sent from my Ipad οργώνοντας το χωράφι

Πολυ αστείο συγχαρητήρια... Πρέπει να νιώθεις υπερήφανος και είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι τριγύρω σου γελάνε με γνήσιο αυθορμητισμό εξαιτιας του υπέροχου τροπο που νομίζεις οτι σχολιάζεις τα πράγματα... Αν είχες μπει στην διαδικασία να ελέγξεις την ανακοίνωση θα έβλεπες ότι μιλάει για εξουσιοδοτημένο σέρβις, που στην Ελλάδα βρίσκεται μόνο στην Αθήνα. Εκτός αν μιλάμε για Ιπαντ κτλπ που έχουν αγοραστεί απο καταστήματα COSMOTE. Σημείο που πάσχει η εταιρία στην χώρα μας ειναι η έλλειψη γνήσιου σέρβις. Όσο προσπάθεια μπορει να κανει η istorm document παλιά η rainbow κτλπ ποτέ δεν θα ειναι εφάμιλλο της εμπειρίας που λαμβάνεις σε άλλες χώρες με Apple Store. (Το αναφέρω μετα απο πολλές προσωπικές μου εμπειρίες) Προς επιβεβαίωση των παραπάνω ο φίλος που ανάφερε μετα απο επικοινωνία ούτε η ίδια εταιρία στην Ελλάδα δεν ξέρει τι αντικαθιστούν. Και για να αστειευτω και λίγο, προφανώς δεν εισαι και πολυ χρήστης της συγκεκριμένης εταιρίας άντε να έχεις κανένα iPhone και κόβω στοίχημα ότι έχεις κολλήσει και το μήλαρακι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σου για να νομίζει ο κόσμος οτι έχεις όλη τη σειρά.

Στάλθηκε απο τον iMac μου με μια δόση χιούμορ εφάμιλλης της δικής σου.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα αν αλλάζουν το τροφοδοτικό ή μόνο τον προσαρμογέα και σε επικοινωνία με την istorm το πρωί μου είπαν πως ακόμη δεν ξέρουν τίποτα.

Πάντως στο site της apple αναφέρει αλλαγή τροφοδοτικού "με νέα, επανασχεδιασμένα τροφοδοτικά".

Μακάρι να αλλάζουν όλο το τροφοδοτικό γιατί αναγκαστικά θα αγόραζα νέο για τον mac μου λόγω φθοράς του καλωδίου (άτιμο γατί!).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...