DoukiMan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εχω εναν εξωτερικο σκληρο και οταν τον συνδεω βγαζει διαμορφωση τωρα αν πατησω ακυρο μου εμφανιζει το εξης μηνυμα: Δεν ηταν δυνατη η προσμαση στον Ε:\ Παρουσιαστηκε σφαλμα δεδομενων(κυκλικος ελεγχος πλεονασμου). Υπαρχει τροπος να σωσω τα αρχεια?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εχω εναν εξωτερικο σκληρο και οταν τον συνδεω βγαζει διαμορφωση τωρα αν πατησω ακυρο μου εμφανιζει το εξης μηνυμα: Δεν ηταν δυνατη η προσμαση στον Ε:\ Παρουσιαστηκε σφαλμα δεδομενων(κυκλικος ελεγχος πλεονασμου). Υπαρχει τροπος να σωσω τα αρχεια? Δοκιμασε να το συνδεσεις σε αλλη θυρα usb , ή σε αλλο υπολογιστη. τα αρχεια δεν εχουν χαθει Κατα 80% δεν θα χαθουνε εαν κανεις διαμορφωση. Εαν δεν ειναι τοσο σημαντικα (τα αρχεια που εχεις μεσα), παρε το ρισκο. Το εχει βγαλει και σε εμενα αρκετες φορες. Τι windows εχεις ?
DoukiMan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δοκιμασε να το συνδεσεις σε αλλη θυρα usb , ή σε αλλο υπολογιστη. τα αρχεια δεν εχουν χαθει Κατα 80% δεν θα χαθουνε εαν κανεις διαμορφωση. Εαν δεν ειναι τοσο σημαντικα (τα αρχεια που εχεις μεσα), παρε το ρισκο. Το εχει βγαλει και σε εμενα αρκετες φορες. Τι windows εχεις ? windows 7 αλλα το εχω δοκιμασει σε πολλες θυρες και σε αλλα pc και τιποτα
Andreasgarb Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 https://www.piriform.com/recuva Την κάνει καλά την δουλειά του
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 windows 7 αλλα το εχω δοκιμασει σε πολλες θυρες και σε αλλα pc και τιποτα Τοτε παρε το ρισκο , κανε διαμορφωση που λεει. και εαν σβηστουν , κατεβασε το προγραμματακι που σου εστειλε ο συνφορουμιτης απο πανω , και τα ανακτάς (δεν ξερω ποσο αποτελεσματικο ειναι , μιας και δεν ετυχε να χρησιμοποιησω ποτε)
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Όχι διαμόρφωση. Μπούταρε με ένα live cd όπως το gparted και προσπάθησε να πάρειε έτσι τα αρχεία σου σε άλλο μέσο.
άδικος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Με τη διαμόρφωση είναι 100% βέβαιο πως δε θα δεις τα αρχεία σου. Και αν κάνεις το λάθος να κάνεις πλήρη διαμόρφωση τότε θα τα χάσεις για πάντα. Επανέφερε το δίσκο σου με το testdisk αν μπορέσεις. Αν συναντήσεις προβλήματα κατά την ανάγνωση ή εγγραφή δες την υγεία του δίσκου με το hdsentinel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα