Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άτιμο πράγμα το μικρόβιο της αναβάθμισης ... 

έχω το παρακάτω σύστημα 

Cpu   i7 3770k 

M/b Gigabyte GA-Z77X-UD5H

Ram 8g

Gpu Gtx 960  4g g1gaming

και το χρησιμοποιώ κυρίως για gaming .

δεν εχω κανενα πρόβλημα μεχρι στιγμής και  σκέφτομαι αν αξίζει η αλλαγή σε skylake ?

μιλάμε για CPU/m/b ram .

τι προτείνετε  ? τα κρατάω και τα απαξιώνω η τα πουλάω τώρα που έχουν κάποια αξία και τα αναβαθμίζω?

Δημοσ.

Επειδη και εγω εχω 3770Κ+Asus V Gene δεν αξιζει κατ'εμε να πας σε skylake και ειδικα να φυγεις απο i7 και να πας σε i5....Σε gaming δεν θα δεις καμια σχεδον διαφορα....Μοναδικη αναβαθμιση βαλε στο συστημα αλλα 8GB ram και αν εισαι απαιτητικος gamer αναβαθμισε απο 960 σε καλυτερη καρτα(970 ας πουμε) και εισαι αρχοντας

• Like 2
Δημοσ.

Σίγουρα δεν έχεις πρόβλημα με το σύστημα σου μάλλον θα έλεγα σε τρώει η τσέπη σου σε καταλαβαίνω απόλυτα. 

Ασχετο βεβαια, αλλα για να σε τρωει η τσεπη σου πρεπει να εχει και κατι μεσα :-( , οταν θα βαλεις το χερι για να την ξυσεις.

Δημοσ.

Εγω παντως με ακομα πιο παλιο i7 από τον δικο σου, και συσκεκριμενα με τον i7 950, και δεν εχω απολυτως κανενα πρόβλημα ακομα και όταν τον δουλευω χωρις overclock (μιλαμε παντα για games και μεχρι την χρονικη στιγμη που γραφτηκε το post). Για μενα κρατα τα λεφτα σου για μια μελοντικη αναβαθμιση η βαλε έναν ssd αν δεν εχεις , μπορεις επισης να αναβαθμίσεις την οθονη σου αν δεν εχεις καποια 1440p πχ.

Δημοσ.

Ασχετο βεβαια, αλλα για να σε τρωει η τσεπη σου πρεπει να εχει και κατι μεσα :-( , οταν θα βαλεις το χερι για να την ξυσεις.

Για να λέει  ότι θέλει να κάνει αναβάθμιση  σε αυτό το σύστημα που έχει που όπως λέει ο ίδιος δεν υπάρχει  κάποιο πρόβλημα σίγουρα έχει φαγούρα στην τσέπη για μένα. 

• Confused 1
Δημοσ.

Άτιμο πράγμα το μικρόβιο της αναβάθμισης ... 

έχω το παρακάτω σύστημα 

Cpu   i7 3770k 

M/b Gigabyte GA-Z77X-UD5H

Ram 8g

Gpu Gtx 960  4g g1gaming

και το χρησιμοποιώ κυρίως για gaming .

δεν εχω κανενα πρόβλημα μεχρι στιγμής και  σκέφτομαι αν αξίζει η αλλαγή σε skylake ?

μιλάμε για CPU/m/b ram .

τι προτείνετε  ? τα κρατάω και τα απαξιώνω η τα πουλάω τώρα που έχουν κάποια αξία και τα αναβαθμίζω?

Πέταμα χρημάτων είναι μόνο για μένα!Σε in-game καταστάσεις διαφορές δεν θα δείς...Να μην πώ ότι και σε επεξεργαστική δύναμη μόνο υποβάθμιση λέγεται αυτό (αφού λες σε Ι5 6600Κ)!!!Save money σε καλύτερη gpu μόνο και σε καμιά 8gb παραπάνω ram όπως σου είπαν παραπάνω.

• Like 4
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το συστημά σου όπως είναι. Βάλε άλλα 8GB RAM και αν δεν έχεις SSD βάλε έναν και είσαι κομπλέ. Αφού είσαι gamer, θα έλεγα να μην αγοράσεις καινούργια κάρτα γραφικών μέχρι να βγεί η επόμενη γενιά.

• Like 1
Δημοσ.

1440 με gtx 960 4g γινεται ?

​εξαρτάται το παιχνίδι, αλλά σε γενικές γραμμές όχι......

τα χρήματα που θέλεις να ξοδέψεις δωστα για κάρτα γραφικών ανάλογα το τροφοδοτικό που έχεις ανάμεσα σε 970 - 390

Δημοσ.

Όταν βγούν παιχνίδια που θα τον γονατίσουν τότε να σκευτείς την αναβάθμηση.Πάρε καμιά κάρτα γραφικών r9 380x/390 Gtx 970.ΥΓ προτιμώ τις radeon.

Δημοσ.

Ραμ, ssd, οθόνη, κουτί, τροφοδοτικό, ψύκτρα, περιφερειακά. Δώσε μας μερικές πληροφορίες πάνω σ' αυτά. Τον επεξεργαστή πάντως μη τον αλλάξεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...