Denial91 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για ένα θέμα μιας και δεν έχω πολλές γνώσεις πάνω σε αυτό και φοβάμαι μην κάνω περαιτέρω ζημιά.Πριν 7-8 μήνες μου είχε καεί η κάρτα γραφικών στο λαπτοπ και την έφτιαξα αλλά όπως ήταν φυσικό ο τεχνικός μου είπε ότι δεν θα κρατήσει για πολύ και ότι είναι καλό αν θέλω να μην μου ξαναχαλάσει σύντομα να μην παίζω games στο λαπτοπ.Ωστόσο ένας φίλος μου πρόσφατα μου πρότεινε να μπούμε μέσα απο το Bios και να παρακάμψουμε την κάρτα γραφικών αλλά να το κάνουμε να δουλεέυει με την κάρτα γραφικών που έχει ο επεξεργαστής του λαπτοπ (Intel core i3 330M) ώστε να μπορώ να πάιζω καμία dota στο low(είμαι καίδι και έχω να παίξω απο τότε που χάλασε το λαπτοπ ).Είναι ασφαλές αυτό ή κινδυνεύει να καεί πάλι τίποτα στο λαπτοπ?Να σημειώσω ότι το λαπτοπ είναι ο μόνος υπολογιστής που έχω και δεν θα ήθελα να πάθει κάτι επιπλέον μιας και προς το παρον δουλεύει κανονικά μετα την επισκευή...Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
coolerman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 να υποθέσω reballing έγινε;; ποιό λάπτοπ είναι;;
Denial91 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Είναι ένα hp g62.Κοίτα όπως είπα πιο πάνω δεν ξέρω και πολλά από αυτά... απότι μου έιχε εξηγήσει ο τεχνικός πάντως η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη στην μητρική οπότε αλλαγή δεν γίνοταν και αυτό που έκαναν είναι να ξαναφτιάξουν την κόλληση που είχε χαλάσει στην κάρτα λόγω της υπερθέρμανσης τώρα δεν ξέρω αν αυτό λέγεται όπως λες reballing....άλλα απότι μου είπαν ξαναθερμάναν το σημείο που είχε χαλάσει ώστε να κολλήσει κάπως στη θέση που ήταν πριν....
nikοs Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Reflow σου έκανε και είναι τελείως προσωρινή λύση... Πόσα σου πήρε;
kotsos72 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Κανενα προβλημα αν και δεν θυμαμαι να εχει καποια τετοια επιλογη Και απ οσο ξερω στα g62 δεν μπορεις να δουλεψεις την intel μονο την ati Performance The Intel Core i3-330M (2.13 GHz, 3 MB L2 cache) is Intel’s least powerful Arrandale processor. The related i3-350M model is slightly faster at 2.26 GHz. Thei3-330M has an integrated graphics unit as well as a memory controller; however the Intel HD graphics has been deactivated in favour of an ATI Mobility Radeon HD 5430 (512 MB GDDR3). More on the HD 5430 in our gaming performance section. The Core i3 is backed up by 4,096 MB of DDR3 SDRAM (two modules). 1
kotsos72 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Κοιτα σε τι θερμοκρασιες δουλευεις τωρα και μετα δοκιμασε undervolt underclock την ati ή απλα μπαταρια>εξοικονομηση ενεργειας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα