elfstone Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Τις τελευταίες μέρες ο υπολογιστής μου, αρκετά παλιός, είναι θέμα αν μείνει ένα μισάωρο ανοικτός πριν κλείσει απότομα. Δοκίμασα αλλαγή thermal paste, καθάρισα και το ανεμιστηράκι της cpu, αλλά μάλλον δεν είναι αυτό το θέμα γιατί μου έκλεισε και σε θερμοκρασία 28C (log από το Core Temp πρόγραμμα). Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί! Αυτό είναι το σύστημα μου παρακάτω :
rfc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αν σου κλεινει γκραου και κατω, αν δεν ειναι τροφοδοτικο, μετα μητρικη.
Physiciant Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασε με ένα άλλο τροφοδοτικό πρώτα να δεις αν φταίει αυτό σίγουρα.
Man2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αν ψήνεσαι έλεγξε την μητρική και το τροφοδοτικό για φουσκωμένους πυκνωτές, δείχνουν κάπως έτσι.
likor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Οτι σου ειπε ο Man2015. Δυστυχως οι πυκνωτες στα παλια συστηματα παρουσιαζουν φουσκωματα.Το motherboard φαινεται με μια ματιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα