Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πριν πολύ καιρό μου είχε χαλάσει ο σκληρός δίσκος και είχα βάλει από το παλιό μου pc τον σκληρό στο καινούριο αλλά ο παλιός ήταν προβληματικός(το παλιό μου pc έκλεινε από μόνο του) και από την στιγμή που τον έβαλα στο καινούριο pc άρχισε να κλείνει και αυτο η να κάνει restart από μόνο του.Μετά τον παλιό προβληματικό δίσκο τον είχα βάλει σε ενα pc ενός φίλου για να δώ άμα θα κλείσει και εκείνος και όντως άρχισε να κλείνει και εκείνος και μετά χωρίς να είναι ο σκληρός σε εκείνο το pc όπως και στο δικό μου, δηλαδή με το που τον έβαλα και στο καινούριο pc μου και στου φίλου το πρόβλημα με το κλείσιμο εξακολουθεί να υπάρχει, τώρα έχω αγοράσει καινούργιο σκληρό δίσκο και εξακολουθεί να κάνει restart από μόνος του η να κλείνει σαν να κόβεται το ρευμα.Αυτό με το κλείσιμο και τα restart τα κάνει ανα διαστήματα δηλαδή π.χ. για μία εβδομάδα μπορεί να μην κλείσει απο μόνος του και την άλλη να κλείνει συνεχώς.Σήμερα έκανα τεστ τις ram με το testmem. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

12642540_10205759916302430_6092739837418

Είχε φτάσει ώς τα 96 errors περίπου στο 95%

12573906_10205759917302455_459760253437612645042_10205759917462459_5631537095466

Δημοσ.

Δηλαδή γίνεται από εναν προβληματικό σκληρό να χαλασουν οι μνήμες και στο δικό μου pc και στου φίλου μου? μήπως έχει θέμα και κανα τροφοδοτικό?

Δημοσ.

Όχι δεν κάναμε.Γίνεται από ένα προβληματικό δίσκο να καει κάτι στο pc?Δηλαδή τώρα το πρόβλημα που κλείνει το pc μου ειναι καθαρα απο τις μνήμες η απο κανα τροφοδοτικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν κάναμε.Γίνεται από ένα προβληματικό δίσκο να καει κάτι στο pc?Δηλαδή τώρα το πρόβλημα που κλείνει το pc μου ειναι καθαρα απο τις μνήμες η απο κανα τροφοδοτικό.

Μαλλον γινεται γατι εχει ξαναγινει!

http://www.tomshardware.co.uk/forum/289077-32-could-faulty-hard-drive-damaged-motherboard#6102029

Ποιο τροφοδοτικο εχεις?

Επεξ/σία από Rod@X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Internal 300W (100V-240V)

• Form factor: Internal ATX

• Total wattage: 300W

• Nominal input voltage range:

• 100-127V/6A (50-60Hz)

• 200-240V/3A (50-60Hz)

• Dimensions: 150mm x 140mm x 86mm (5.9 x 5.5 x 3.4 inches)

• This power supply has an LED to indicate a possible failure condition when LED is off and power is connected

και ότι έχει το pc μου ειναι σε αυτο το λινκ εκτός απο τον σκληρό δίσκο τον καινούριοhttp://support.hp.com/us-en/document/c03138969

Επεξ/σία από thomasi7
Δημοσ.

Να μην βαζει επαρκή τροφοδοτικά η Hp στους υπολογιστες της απλα ΔΕΝ παιζει...

Τώρα να παρουσιασε καποιο προβλημα το τροφοδοτικο ναι είναι πιθανο.... αλλα τα errors στις μνήμες πως εξηγούνται! 

• Like 2
Δημοσ.

Να μην βαζει επαρκή τροφοδοτικά η Hp στους υπολογιστες της απλα ΔΕΝ παιζει...

Τώρα να παρουσιασε καποιο προβλημα το τροφοδοτικο ναι είναι πιθανο.... αλλα τα errors στις μνήμες πως εξηγούνται! 

Να δειχνει "ψευτικα" σφαλματα, μπορει, χωρις όμως να προκαλεσει μονιμη βλαβη στις Ram.

Here are some symptoms you may experience that could indicate that your power supply is failing. Diagnosing power supply problems can be difficult; however, once you start seeing more than one of these symptoms, put the power supply on your troubleshooting checklist.

Circuit breakers popping when the PC is turned on

System startup failures or lockups

Noticeable change in how long it takes for your PC to boot and shutdown

Spontaneous rebooting or intermittent lockups during normal operation (small brownouts)

Memory Errors

HDD and fan simultaneously failing to spin

HDD file system corruption

USB devices power issues

Overheating due to fan failure

Electric shocks that are felt when the case is touched

Smoke

BIOS beeping codes detected

απο: https://whatsonmypc.wordpress.com/2010/10/08/power-supply/

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, άρα χρειάζεται καινουργιο τροφοδοτικο?(ναι όμως αυτο με το κλείσιμο-restart το κάνει απο τότε που συνδέθηκε ο ελαττωματικός σκληρός άσχετα αν έχω τώρα καινουριο σκληρό)

Δημοσ.

Για σιγουρο εχεις:

1. Ο σκληρος oπου εκατσε εκανε προβλημα

2.Τα προβληματα συνεχιζονται στο pc του φιλου, αρα πιθανον να προκαλεσε καποια  βλαβη.

Βγαλε τον σκληρο  (μην τον ξαναδοκιμασεις σε αλλο). 

Παρε ενα δανεικο τροφοδοτικο, για να  ...αρχισεις το ψαξιμο.

Μην αγορασεις αν δεν βεβαιωθεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...