Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι κανουν οι σκληροι!!

Back up τα δεδομένα σου και χρήση της εγγύησης αν υπαρχει..

Αν δεν υπάρχει εγγυηση η τον βαφεις μπλε και μπλουμ στην θάλασσα η τον κρατάς ως εχει χωρις να του εμπιστεύεσαι ευαίσθητα μη ανακτήσιμα δεδομένα μεχρι να πεθανει εντελώς! 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα πέφτει η υγεία του... Σήμερα έχει φτάσει στο 39%... Και κάθε φορά που πέφτει, ακούγεται κ ένα μπιπ στη μητρική... Φοβάμαι ότι η μητρική την κάνει τη ζημιά... Δεν είμαι κ πολύ σίγουρη βέβαια...

Δημοσ.

Η μητρικη κανει τα μπιπ για να σε ειδοποιησει ότι κατι δεν παει καλα στο συστημα σου, απλα διαφορετικα μπιπ υποδηλωνουν διαφορετικο πρόβλημα, και ναι είναι φυσιολογικο να το κανει , και ναι εισαι και τυχερη γιατι τα περισσοτερα μηχανήματα δεν εχουν αυτό το ηχειακι λες και κανει μια περιουσια.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και κατι χιλιάδες μέρες υπολοιπόμενος χρόνος ζωής... Μα και προχτές λίγο πριν τα φτύσει είχε 980 υπολοιπόμενες μέρες ζωής... Και μετά από κανα 2ωρο... 52%... 

Δημοσ.

Μάλλον οι νέας τεχνολογίας... Έχω ακόμα τον WD 80GB που είχα πρωτοαγοράσει όταν ήμουν 18 χρονών! Ναιιιιιιιι ναι είναι pata, αλλά δουλεύει κανονικότατα :o

Δημοσ.

Μάλλον οι νέας τεχνολογίας... Έχω ακόμα τον WD 80GB που είχα πρωτοαγοράσει όταν ήμουν 18 χρονών! Ναιιιιιιιι ναι είναι pata, αλλά δουλεύει κανονικότατα :o

Με ψάρωσες εντελώς να ξέρεις!! Στην φωτογραφία δεν φαίνεσαι σαν να είσαι στην ηλικία μου  :mrgreen: Και ναι, όσο περνάνε τα χρόνια, το hardware φτιάχνεται για να χαλάει σε κάποια φάση ! Κάπου είχα διαβάσει για κάποια πιστοποίηση των τελευταίων χρόνων (μπορεί και 10 χρόνων lol) που έλεγε πως οι εταιρείες είναι αναγκασμένες να φτιάχνουν προϊόντα που να αντέχουν τουλάχιστον 5 χρόνια μέσο όρο .....Όπως καταλαβαίνουμε, τα φτιάχνουν ώστε κάπου γύρω στα 5 χρόνια (με φυσιολογική-ορισμένη χρήση) να ανατινάζονται, και είναι και σωστοί γιατί ακολουθούν το πρότυπο ... LOOOOOOOOOOOOOOL

• Like 1
Δημοσ.

...και ναι εισαι και τυχερη γιατι τα περισσοτερα μηχανήματα δεν εχουν αυτό το ηχειακι λες και κανει μια περιουσια.

Μάλλον υπερβάλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...