WaterQueen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Όποιος γνωρίζει κάτι για το συμβάν... Ας μιλήσει τώρα
WalkerSW Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ετσι κανουν οι σκληροι!! Back up τα δεδομένα σου και χρήση της εγγύησης αν υπαρχει.. Αν δεν υπάρχει εγγυηση η τον βαφεις μπλε και μπλουμ στην θάλασσα η τον κρατάς ως εχει χωρις να του εμπιστεύεσαι ευαίσθητα μη ανακτήσιμα δεδομένα μεχρι να πεθανει εντελώς! 1
WaterQueen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα πέφτει η υγεία του... Σήμερα έχει φτάσει στο 39%... Και κάθε φορά που πέφτει, ακούγεται κ ένα μπιπ στη μητρική... Φοβάμαι ότι η μητρική την κάνει τη ζημιά... Δεν είμαι κ πολύ σίγουρη βέβαια...
Silverage Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Τουλάχιστόν εσένα σου δίνει σημάδια οτι ψοφάει. Εμένα ένας δικός μου, μια μέρα έμεινε στο ξαφνικό. 1
WaterQueen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Παίζει να φταίει όντως η μητρική; (ρωτάω λόγω των μπιπ... )
keravnos21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Η μητρικη κανει τα μπιπ για να σε ειδοποιησει ότι κατι δεν παει καλα στο συστημα σου, απλα διαφορετικα μπιπ υποδηλωνουν διαφορετικο πρόβλημα, και ναι είναι φυσιολογικο να το κανει , και ναι εισαι και τυχερη γιατι τα περισσοτερα μηχανήματα δεν εχουν αυτό το ηχειακι λες και κανει μια περιουσια. 1
WaterQueen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Από τον Αύγουστο αλλά τον πήρα από δεύτερο χέρι...
Pontikaskorinthos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Τον έλεγξες μόλις τον πήρες; Ήταν στο 100%; 1
WaterQueen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ναι και κατι χιλιάδες μέρες υπολοιπόμενος χρόνος ζωής... Μα και προχτές λίγο πριν τα φτύσει είχε 980 υπολοιπόμενες μέρες ζωής... Και μετά από κανα 2ωρο... 52%...
WaterQueen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον οι νέας τεχνολογίας... Έχω ακόμα τον WD 80GB που είχα πρωτοαγοράσει όταν ήμουν 18 χρονών! Ναιιιιιιιι ναι είναι pata, αλλά δουλεύει κανονικότατα
Pontikaskorinthos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον οι νέας τεχνολογίας... Έχω ακόμα τον WD 80GB που είχα πρωτοαγοράσει όταν ήμουν 18 χρονών! Ναιιιιιιιι ναι είναι pata, αλλά δουλεύει κανονικότατα Με ψάρωσες εντελώς να ξέρεις!! Στην φωτογραφία δεν φαίνεσαι σαν να είσαι στην ηλικία μου Και ναι, όσο περνάνε τα χρόνια, το hardware φτιάχνεται για να χαλάει σε κάποια φάση ! Κάπου είχα διαβάσει για κάποια πιστοποίηση των τελευταίων χρόνων (μπορεί και 10 χρόνων lol) που έλεγε πως οι εταιρείες είναι αναγκασμένες να φτιάχνουν προϊόντα που να αντέχουν τουλάχιστον 5 χρόνια μέσο όρο .....Όπως καταλαβαίνουμε, τα φτιάχνουν ώστε κάπου γύρω στα 5 χρόνια (με φυσιολογική-ορισμένη χρήση) να ανατινάζονται, και είναι και σωστοί γιατί ακολουθούν το πρότυπο ... LOOOOOOOOOOOOOOL 1
άδικος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 ...και ναι εισαι και τυχερη γιατι τα περισσοτερα μηχανήματα δεν εχουν αυτό το ηχειακι λες και κανει μια περιουσια. Μάλλον υπερβάλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα