Προς το περιεχόμενο

Nokia Bluetooth BH-118 1,97 € [ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μη ασχολειστε ,με το εν λογο μαγαζι.................απο τα πιο fale τις αγορας.....πολλακις  το κανει σε προιοντα ''προσφορας''.

μη τσιμπατε με τα δολωματα τους....μαυρο θελουν!

και καλο ειναι να σβηστει το λινκ  κτλ.....

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας.
Λόγω κάποιων εργασιών και αναβαθμίσεων που πραγματοποιήσαμε εχθές το βράδυ κάποια προϊόντα (όπως αυτά της παραγγελίας σας) έφεραν ασυνήθιστα χαμηλές τιμές. Το πρόβλημα αρχίζει να επιλύνεται με το άνοιγμα της εταιρείας μας.
Για το λόγο αυτό η παραγγελία σας δεν μπορεί να εκτελεστεί ούτε μπορούμε να σας προτείνουμε κάτι ανάλογο σε αυτές τις τιμές διότι δεν υφίστανται.

Ευχαριστούμε

μια χαρα πηρανε τα στοιχεια μας

εγω τους εστειλα αυτο

Παρακαλώ όπως διαγράφουν άμεσα τα προσωπικά μου δεδομένα από την βάση σας και να αποφευχθούν μελλοντικά διαφημιστικά μαιλ από την εταιρεία σας προς εμένα
Με κάθε επιφύλαξη προσφυγής στην αρχή προστασία προσωπικών δεδομένων

Παρασκευή 29/01/2016

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άν και αρχικά είχα μια διάθεση "μαυρίσματος" θα τους δώσω μια δεύτερη ευκαιρία μιας και όλοι αξίζουν μια τέτοια.

Επεξ/σία από sts4x4
Δημοσ.

Ρε παιδιά είστε σοβαροί;

Πόσο σκέψη θέλετε για να καταλάβετε ότι έγινε ένα λάθος με τη βάση ενός καταστήματος; Είναι δυνατόν να κοστίζει ένα bluetooth 1 και 2 €;;

Έχω ψωνίσει αμέτρητες φορές από διάφορα καταστήματα.

Δεν έχω δει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ "εικονικές" τιμές εκεί.

Διαβάζω τα σχόλια σας και απορώ αν τα λέτε σοβαρά ή για πλάκα.

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ... το να δεις μια λάθος τιμή και να προσπαθήσεις 'μπας και', δεν είναι σωστό, αλλά συμβαίνει κ στις καλύτερες οικογένειες.

Να τους την λες επειδή ακύρωσαν την πώληση, απλά λολ. 

Δημοσ.

Ναι... την οποιαδήποτε μικρομεσαία επιχείρηση στην Ελλάδα, αυτό θα την σώσει. Τα 50 παραπάνω email.

• Like 3
Δημοσ.

Με τέτοιες κουτοπονηριές,θα παραμείνει μικρομεσαία..Αν κάνω,εγώ λάθος στη δουλειά μου,δε νομίζω ότι μια δικαιολογία του τύπου"ξέρεις μπέρδεψα τις εξετάσεις και τελικά είσαι καλά.."

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν εχει δωσει δικαιωμα στο παρελθον.εδωσε τωρα.τους παρακαλεσα ευγενικα να διαγραψουν τα στοιχεια μου.και ειναι κριμα γιατι εχει καταστημα και στη θεσσαλονικη που βολευει πολλους.

Δημοσ.

Με τέτοιες κουτοπονηριές,θα παραμείνει μικρομεσαία..Αν κάνω,εγώ λάθος στη δουλειά μου,δε νομίζω ότι μια δικαιολογία του τύπου"ξέρεις μπέρδεψα τις εξετάσεις και τελικά είσαι καλά.."

Σίγουρα δεν έχει το budget τους ανθρώπους και τα εξειδικευμένα προγράμματα που έχει μια μεγάλη εταιρία όπως το Πλαίσιο ή το MediaMarkt και είναι πολύ πιο φυσικό να γίνει κάποιο λάθος όταν όλα τα κάνει ένας άνθρωπος (το πιθανότερο). Τώρα αν έχει και δυο τρεις όπως εσύ να τον "μαυρίζουν" σε πρώτη ευκαιρία μόλις γίνει κάποιο λάθος, το πιθανότερο είναι ότι όχι μόνο δεν θα μεγαλώσει το μαγαζί, αλλά θα κλείσει και είναι κρίμα γιατί εδώ στην Θεσσαλονίκη έχουν μείνει ελάχιστα μαγαζιά με καλές τιμές και αυτό είναι ένα από τα λίγα (δεν το ξέρω το μαγαζί, σέβομαι απλά έναν άνθρωπο που παλεύει να βγάλει το μεροκάματο στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, όπως όλοι μας).

Αν ο περιπτεράς σου κανει λάθος στα ρέστα, βγαίνεις στην γειτονιά και φωνάζεις σε όλους ότι ο περιπτεράς είναι κλέφτης, να υποθέσω; Δεν έχω κάτι μαζί σου, προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις πόσο λάθος είναι η αντιμετώπισή σου... αν το κάνει αυτό ένα μεγάλο μαγαζί που έχει το προσωπικό και τα ειδικά προγράμματα που από μόνα τους δεν κάνουν λάθος, τότε σε καταλαβαίνω - λάθη όμως γίνονται, ας μην μαυρίζούμε έναν μικρομεσαίο επιχειρηματία τόσο εύκολα. 

• Like 9
Δημοσ.

Νομίζω ότι το συζητάμε πολύ το θέμα χωρίς να υπάρχει λόγος, τέτοια θέματα έχουν συμβεί στο παρελθόν και θα συμβούν και στο μέλλον.

Δεν μας έκατσε ok πάμε γι΄άλλα, ούτε το κεφάλι παίρνουμε κανενός, ούτε χρειάζεται να μεγαλοποιούμε τα πράγματα.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλοι ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...