Billator Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Καλα και τα κινητα συνδεονται σε τηλεορασεις πλεον αυτο δεν λεει κατι. Εγω αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε ενα 10ιτσο ταμπλετ και ενα 14αρη λαπτοπ και χειροτερο να ηταν το 2ο σε χαρακτηριστικα αυτο θα επαιρνα για δουλεια οταν δεν θα ειμαι στο γραφειο η στο σπιτι. Και μην ξεχναμε πως εδωσες τα ιδια χρηματα και πηρες ταμπλετ απεξω, δεν ειναι το ιδιο. Εδω αν παθει κατι αυτο το λαπτοπ θα εχεις πιο γρηγορη ανταποκριση απο την αντιπροσωπεια η τον Γερμανο (εξαιρεσεις υπαρχουν σαφως παντα). Επισης τα 12αρια ταμπλετ με Windows 10 δεν κοστιζουν 169ε. Καλά καλά το laptop δεν έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το tablet οπότε βάλε +25-30 ευρώ την ram Που θα πάρεις Τότε βρίσκεις και 12" Όπως είπα ο καθένας βάζει προτεραιότητες. Εμένα στην παρούσα φάση μου φαίνεται η καλύτερη επιλογή με αυτά που κάνω. Αν αλλάζει η δουλειά μου ή ο τρόπος εργασίας ίσως να μην βολεύει. Για αυτό ο καθένας αποφασίζει τι θα τον βολέψει.
dali13gr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 τι να τον κανω τον μηχανικο αφου θα μπει ssd η μπαταρια με wifi ανοιχτο κ φωτεινοτητα 100% κραταει 4 ωρες η κατασταση του ειναι αψεγαδιαστη κ η ποιοτητα κατασκευης απλα δεν υπαρχει περιβλημα αλουμινιου ,σασι μαγνησιου ,επαγγελματικη σειρα με ολα τα καλουδια πανω με ssd ,μνημη κ διαφορα εξτραδακια βγαινει στα 250 για μηχανακι που για να αγορασεις σε αυτη την ποιοτητα θες κοντα χιλιαρικο εσυ πληρωσε εγγυησεις κ κουτα Δεν μπορώ να καταλάβω το επιθετικό ύφος σου, προσπαθείς να δικαιολογήσεις στον εαυτό σου την αγορά σου ή να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου; Ή μήπως να μειώσεις τους άλλους για την επιλογή τους και να πεις την εξυπνάδα σου; Άμα μια ωραία πρωία σταματήσει να δουλεύει το ανεπίσημα ανακατασκευασμένο μηχάνημα, έλα να μου πεις να πληρώσω κούτα και εγγύηση. 1
Rage_unseen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 no comment αγοραστε τα ψοφιμια μηχανηματα του τοπικ
marmarinos2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Βρε παιδιά μη μαλωνετε ή συζήτηση μου θυμίζει αν συμφέρει ν αγοράσω αυτοκίνητο μεταχειρισμενο από Γερμανία ή ν αγοράσω καινούργιο από εδώ. Εντάξει ο καθένας έχει αντικειμενικα τα δικια του ούτε είναι κανείς παράλογος ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχει πράττει εγώ θεωρρω ότι καλύτερο είναι το λαπτοπακι αν ο άλλος όμως κάνει την δουλειά του και με ταμπλετ με ισχυρότερο επεξεργαστή που είναι το κακό. Απλά θεωρώ καλύτερη λύση το λαπτοπ γιατί μπορείς να το πειραξεις και λίγο, βάζεις λίγο μνημη, καλύτερο δισκο, το ταμπλετ αυτό που παίρνεις αυτό είναι. Τώρα τις αγορές από εξωτερικό δεν τις έχω ακόμα εμπιστοσύνη ούτε έχω την υπομονή σε περίπτωση προβλήματος να Στέλνω και να περιμένω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα