Luxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ψαχνω παρομοιο προγραμμα, αλλα αποκλειστικα για προβολη περιεχομενου που υπαρχει στον υπολογιστη μου. Απλα θελω να μου τα δειχνει σε μια σειρα με το αναλογο artwork και οχι να τα παιζει με τον δικο του player. Κατι σαν το kodi, αλλα οταν επιλεγω την ταινια να την παιζει με το δικο μου προγραμμα για βιντεο που εχω. Το kodi δε με βολεψε σε αυτο και στο οτι πολλες ταινιες/σειρες τις δειχνει με λαθος ονομα. Δε ξερω γιατι.
chios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Τι εννοείς ότι τις δείχνει με άλλο όνομα, εγώ με το kodi δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα μπορώ να δω ταινία από τον υπολογιστή τοπικά, μέσω δίκτυο και online από Phoenix . Για μένα καλύτερο δεν νομίζω να βρεις.
Luxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μου βγαζει διαφορετικους τιτλους και εικονες, λογικα δεν θα εχουν μπει καλα τα tags στις ταινιες και βαζει ο,τι να'ναι. Ειδικα τις σειρες τις μπερδευει αρκετα.. Παντως δε ψαχνω κατι αναλογο με το kodi σε χαρακτηριστικα, αλλα μονο στο τομεα ταξινομησης των ταινιων σε μια σειρα με τις εικονες τους. Δε με ενδιαφερει κατι παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα