Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ζητώ για μια ακόμη φορά τη βοήθειά σας!

Θέλω να αγοράσω 2 smartphones και σκέφτομαι λόγω οικονομικού να πάρω από Κίνα

Τι απαιτήσεις έχω:

1. Μεγάλη οθόνη. Φαντάζομαι με 5 ίντσες θα είμαστε καλυμμένοι

2. Καλή ανάλυση οθόνης

3. Καλή κάμερα εώς πολύ καλή ειδικά για βράδυ

4. Να μην κολλάει (έχω το samsung duos s 7582 και μου έχει βγάλει την ψυχή)

5. Να έχει κατά προτίμηση 4g

6. Να μπορώ να βλέπω μέσω cloud κάμερες που έχω σε κατάστημα και να μην κολλάει

6. Να είναι dual sim

Πόσα χρήματα διαθέτω: Για το καθένα εώς 130 άντε 150 ευρώ

Από μια ματιά που έριξα κατέληξα ότι το vickmall είναι ένας αξιόπιστος πωλητής και δεν πληρώνουμε ούτε μεταφορικά ούτε τελωνείο (η αγορά θα γίνει ξεχωριστά για να είμαστε σίγουροι)

Σκέφτομαι το meizu m2 αλλά διαβάζω κάποια παράπονα. Θα ήθελα τη γνώμη σας

Επειδή δεν έχω paypal μου είπαν μέσω mail να πληρώσω με western union. Είναι αξιόπιστο?

Δημοσ.

Το vickmall είναι αξιόπιστο μαγαζί. Μπορείς να κοιτάξεις ακόμα σε Coolicοοl, minideal, banggood. Όλα μαζί τα συγκρίνεις στο kimovil.com. Για κινητά κοιτάς Xiaomi redmi 3, Meizu στα λεφτά αυτά και στις 5 ίντσες. Εάν πας 5.5 υπάρχουν περισσότερες επιλογές.

Δημοσ.

σε καλυψε ο newsformobiles απλα να σου πω πως το vickmall ειναι αξιοπιστο μαγαζι οπως ειμαι ευχαριστημενος κ απο το banggood τελευταιο καιρο. Σαν 3η επιλογη εχω και το geekbuying κ κανενα αλλο!!.

Καλυτερα βαλε τα σε 2 παραγγελιες ξεχωριστα για να ειναι καλυτερα διαχειρισιμα τοσο απο εκεινους οσο και απο εσενα. Καλυτερα με paypal για να εχεις μεγαλυτερη ασφαλεια αλλα και με western ειναι αξιοπιστος φορεας αν δεν εχεις αλλη επιλογη.

Τελος επειδη μπαινουμε σε περιοδο εορτων στην Κίνα να υπολογισεις μετα τις 16/2 τις παραγγελιες σου (2 εβδομαδες off).

Για 5 ιντσες Redmi 3 k Meizu.(ειχα βαλει και το OnePlus X στα 5ιντσα αλλα εισαι αρκετα εκτος budget)  Κανενα δεν εχει τελεια καμερα οπως τη φανταζεσαι παντως αλλα overall την κανουν τη δουλεια τους μια χαρα.

προσθετω κ το Xiaomi Mi4c που σαν ΠΑΚΕΤΟ ειναι το καλυτερο συνολικα σε 5-ιντσο σε specs αλλα κ αυτο παει 220 ε κ απορριπτεται οπως κα το OnePlus X λογω περιορισμενου budget 150ε..Εκτος αν κανεις 1 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ στα 220-260 για 1 συσκευη κ οχι 2 συσκευες :)

Δημοσ.

Όσον αφορά την οθόνη εννοώ τουλάχιστον 5 ίντσες. Φυσικά δε με πειράζει και μεγαλύτερο Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για το fastcardtech τι γνωμη εχετε; Βλεπω πως τελευταια βαζει κατι τρελες τιμες, αλλα δεν ειναι πολυ γνωστο, το εχετε υπ οψην;

• Like 1
Δημοσ.

Για το fastcardtech τι γνωμη εχετε; Βλεπω πως τελευταια βαζει κατι τρελες τιμες, αλλα δεν ειναι πολυ γνωστο, το εχετε υπ οψην;

Δεν θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα. Κοίτα καλύτερα στα μαγαζιά που λέω πιο πάνω. Καλύτερα να πληρώσεις 5$ παραπάνω και να είσαι σίγουρος παρά να μην ξέρεις τι και πότε θα παραλάβεις.
Δημοσ.

Αμάν με αυτό το μαγαζί δεν αξίζει να μπλεξεις μαζί τους για 20-30 ευρώ + τα επωνυμία που πουλάει τις πολλές φορές δεν ειναι καινούρια αλλά μεταχειρισμένα και ανακατασκευή εννοείται με κινέζικα ανταλλακτικά χωρίς εγγύηση, υποστήριξη κτλ άντε γειά καταστάσεις

Δημοσ.

Αμάν με αυτό το μαγαζί δεν αξίζει να μπλεξεις μαζί τους για 20-30 ευρώ + τα επωνυμία που πουλάει τις πολλές φορές δεν ειναι καινούρια αλλά μεταχειρισμένα και ανακατασκευή εννοείται με κινέζικα ανταλλακτικά χωρίς εγγύηση, υποστήριξη κτλ άντε γειά καταστάσεις

Δεν θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα. Κοίτα καλύτερα στα μαγαζιά που λέω πιο πάνω. Καλύτερα να πληρώσεις 5$ παραπάνω και να είσαι σίγουρος παρά να μην ξέρεις τι και πότε θα παραλάβεις.

Bασικα ρωταω γιατι δεν ειναι ουτε 20 ουτε 30, ειναι τρελα πραματα, note 4 260, g2 100 και τετοια (τα οποια θεωρητικα δεν ειναι κλονοι, ουτε refubrished αλλα ποιος ξερει) και στο myphone βλεπω κοσμο ικανοποιημενο απ το καταστημα

Αλλα απ οτι βλεπω το vickmall και το bangood ειναι τα καλυτερα

Δημοσ.

Μιας και ο τιτλος του νηματος μιλα γενικα για κινητα, ρωτω εδω

Αυτα τα Homtom που βλεπω συχνα στις αρχικες σελιδες απο κινεζομαγαζα, ειναι καλα για φθηνο κινητο για γυναικα η καλα για πεθερα για να σκανε στο προσωπο;

Εχει κανεις εμπειρια αγορας;

Δημοσ.

Bασικα ρωταω γιατι δεν ειναι ουτε 20 ουτε 30, ειναι τρελα πραματα, note 4 260, g2 100 και τετοια (τα οποια θεωρητικα δεν ειναι κλονοι, ουτε refubrished αλλα ποιος ξερει) και στο myphone βλεπω κοσμο ικανοποιημενο απ το καταστημα

Αλλα απ οτι βλεπω το vickmall και το bangood ειναι τα καλυτερα

https://www.trustpilot.com/review/www.fastcardtech.com

http://www.resellerratings.com/store/FastCardTech

http://www.sitejabber.com/reviews/www.fastcardtech.com

https://www.mywot.com/en/scorecard/fastcardtech.com

Αν διαβασεις τα reviews τοτε θα αναρωτηθεις: do you feel lucky?

Δημοσ.
Εγώ δεν τα εμπιστεύομαι αυτά. Προ καιρό, χρήστης από το thelab, εξηγούσε πως έπαιρνες έκπτωση από το Gearbest, αν έγραφες καλή κριτική σε τέτοια site και τους το έλεγες. Κοίτα εμπειρία χρηστών, όχι τέτοιων site. Και ναι, vickmall και banggood είναι αξιόπιστα μαγαζιά.
Δημοσ.

vickmall και banggood είναι αξιόπιστα μαγαζιά.

Πλεον μόνο αυτα τα 2 εμπιστευομαι (προσφατα εξυπηρετηθηκα και απο banggood) αφου και το banggood ειναι οργανωμενο κ εκτελει κανονικα παραγγελιες χωρις τρελες καθυστερησεις αλλα και εχει καλη υποστηριξη (περνανε και οι καρτες ελληνικες)

Δημοσ.

Πλεον μόνο αυτα τα 2 εμπιστευομαι (προσφατα εξυπηρετηθηκα και απο banggood) αφου και το banggood ειναι οργανωμενο κ εκτελει κανονικα παραγγελιες χωρις τρελες καθυστερησεις αλλα και εχει καλη υποστηριξη (περνανε και οι καρτες ελληνικες)

Εντάξει υπάρχει ο yeso521, Coolicοοl που είναι ακόμα αξιόπιστα. Τέλειο δεν είναι κανένα καθώς στο myphone πρόσφατα διάβαζα από μία καταγγελία και για τα 3 από τα 4 που αναφέρονται...
Δημοσ.

Εντάξει υπάρχει ο yeso521, Coolicοοl που είναι ακόμα αξιόπιστα. Τέλειο δεν είναι κανένα καθώς στο myphone πρόσφατα διάβαζα από μία καταγγελία και για τα 3 από τα 4 που αναφέρονται...

Σιγουρα υπαρχουν και αλλα αλλα αν οι τιμες εχουν μικρη διαφορα προτιμω αυτα τα 2 :) (banggood ή vickmall) κ εναλλακτικα 3η επιλογη το geekbuying. Κανενα αλλο βασικα.Οτι εχει το 1 εχει και το αλλο. Τωρα σε τιμες βλεπω μικρες διαφορες (π.χ. διαφορα 8 ευρω πανω απο οτι καποιο αλλο eshop) στις συσκευες με καλυτερες του gearbest συνηθως.

Το minideal εχει χασει την αιγλη του παρελθοντος και αργοπορει......δυστυχως Στις 100 παραγγελιες απο Κίνα πιθανο να τυχουν και 2 ελαττωματικες by default οπως συμβαινει και αν παρεις κινητο απο skroutz.....απλα εδω στο αλλαζουν με τη μία ενω εκει υπαρχει αλλη διαδικασια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...