stefanakos8 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά εγώ κάνω πληρωμή με PayPal αλλά δεν στέλνει τα χρήματα. Ιάκωβε, εσύ με PayPal την έκανες κανονικά ή φόρτωσες πρώτα το balance σου και μετά την έκανες;
Billator Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά εγώ κάνω πληρωμή με PayPal αλλά δεν στέλνει τα χρήματα. Ιάκωβε, εσύ με PayPal την έκανες κανονικά ή φόρτωσες πρώτα το balance σου και μετά την έκανες; Capital controls έχει ειπωθεί άπειρες φορές. Από Gearbest μονο με balance (είτε με έμβασμα είτε με request) ή με τρίτες υπηρεσίες (Revolut κτλ). Υπάρχει ολόκληρο νήμα στο forum που υπεραναλύει τα πάντα από ότι ανέφερα.
liovag Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Btw το powerbank το καλοκαίρι το αγοραζαμε 8.99$ από το get one.... Σελίδα είναι το get one? Τι τιμή παίζει σε αυτό τώρα?
eko13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Tο ταπεινό Galaxy S4 mini δεν το αναφέρει αλλά πάλι ούτε και ο 10400 που ήδη έχω. Το 10400 δίνει Output: DC 5V - 2A Το 10000 λες δίνει Output: DC 5.1V 2.1A ενώ ο φορτιστής του κινητού μου λέει 5.0V Ειν' κακό αυτό; Το ιδιο μοντελο εχω μια χαρα συνεργαζεται και μαλιστα νομιζω το φορτιζει πιο γρηγορα απο την μπριζα.
stefanakos8 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Capital controls έχει ειπωθεί άπειρες φορές. Από Gearbest μονο με balance (είτε με έμβασμα είτε με request) ή με τρίτες υπηρεσίες (Revolut κτλ). Υπάρχει ολόκληρο νήμα στο forum που υπεραναλύει τα πάντα από ότι ανέφερα. Μωρε ξέρω για τα capital controls, αλλά λέω μην άνοιξε τίποτα, γιατί υπηρετώ τη μαμά πατρίδα και έχω χάσει πολλά επεισόδια. Μπορείς να στείλεις λινκ για Revolut; αξίζει;
Billator Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μωρε ξέρω για τα capital controls, αλλά λέω μην άνοιξε τίποτα, γιατί υπηρετώ τη μαμά πατρίδα και έχω χάσει πολλά επεισόδια. Μπορείς να στείλεις λινκ για Revolut; αξίζει; Τσέκαρε εδώ http://www.insomnia.gr/forum/20-internet/, γιατί υπάρχουν και πολλά fanboys με αυτά οπότε δεν θα με αφήσουν να είμαι αντικειμενικός. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και θα βγάλεις πολύ γρήγορα άκρη. 1
stefanakos8 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Τσέκαρε εδώ http://www.insomnia.gr/forum/20-internet/, γιατί υπάρχουν και πολλά fanboys με αυτά οπότε δεν θα με αφήσουν να είμαι αντικειμενικός. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και θα βγάλεις πολύ γρήγορα άκρη. Να 'σαι καλά φίλε μου, τώρα είδα ότι υπάρχει το λινκ στην πρώτη σελίδα.
saxos55 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Παρέλαβα ψες (16/2), παραγγελία 29/1, αποστολή 1/2. Αθήνα. 1
Billator Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Παρέλαβα ψες (16/2), παραγγελία 29/1, αποστολή 1/2. Αθήνα. wtf? Πήρα πριν από σένα και τίποτα ακόμα... Με τι στο έστειλαν;
Agathoklis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 αστο get one δεν αξιζει να μπλεξεις το getone ηταν πολυ πιο καλο μαγαζι απο το gearbest οσο λειτουργουσε! βασικα περιπου 6 φορες καλυτερο!
saxos55 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 wtf? Πήρα πριν από σένα και τίποτα ακόμα... Με τι στο έστειλαν; Έβαλα tracking, μου ήρθε με Sweden Post 1
Billator Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Έβαλα tracking, μου ήρθε με Sweden Post Και εμένα με tracking Sweden post ήταν αλλά φαίνεται ξέμειναν στην κίνα στις διακοπές. Κρίμα. Ενημέρωση ότι έφτασε Sweden ήρθε στις 15/02. Εσένα πόσες μέρες έκανε να μπει ελλάδα από την στιγμή που έλαβες αυτή την ενημέρωση; Πρώτη φορά μου στέλνουν με Sweden Post και θέλω να δω την συμπεριφορά του..
saxos55 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Και εμένα με tracking Sweden post ήταν αλλά φαίνεται ξέμειναν στην κίνα στις διακοπές. Κρίμα. Ενημέρωση ότι έφτασε Sweden ήρθε στις 15/02. Εσένα πόσες μέρες έκανε να μπει ελλάδα από την στιγμή που έλαβες αυτή την ενημέρωση; Πρώτη φορά μου στέλνουν με Sweden Post και θέλω να δω την συμπεριφορά του.. Δε μπορώ να δω αναλυτικό tracking, ίσως αφαιρέθηκε το tn από το σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις