johnyboy Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 από vickmall μου είπε ότι τους τα γυρίζουν πίσω από το ταχυδρομείο για λόγους ασφαλείας.μόνο τα powerbank προφανώς ισχύει για όλα τα μαγαζιά.
vdeseris Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 από vickmall μου είπε ότι τους τα γυρίζουν πίσω από το ταχυδρομείο για λόγους ασφαλείας.μόνο τα powerbank προφανώς ισχύει για όλα τα μαγαζιά. Από banggood πάντως παρήγγειλα ένα στις 08 Απριλίου και 28 Απριλίου το είχα στα χέρια μου
johnyboy Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 σήμερα έκανα δοκιμή από gearbest, το έκαναν σιπ αμέσως, θα σας πω αν έρθει.πάντως αυτό που είπα παραπάνω λένε στο vickmall
pittas Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δεν αποκλειεται να ισχυει με τις μπαταριες...καποια καταστηματα μου αρνηθηκαν αποστολη μπαταριων γιατι μου ειπαν οτι τις κοβουν... Αλλα παλι στελνουν κανονικα, παντως απο τοτε που αρχισε αυτο το στελνουμε/δεν στελνουμε δεν εχω ακομη παραλαβει καμμια μπαταρια...αν και εχω ακομα αναμονη μια και ειχα παραγγειλει πριν 2-3 βδομαδες
skar1983 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 το dealextreme δεν στέλνει μπαταρίες εδώ και καιρό. λογικά με νομοθεσία που έχει αλλάξει θα ισχύει και για power bank.
JohnnyX Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Το silver στα $13.99 απο banggood . Δεν αποκλειεται να ισχυει με τις μπαταριες...καποια καταστηματα μου αρνηθηκαν αποστολη μπαταριων γιατι μου ειπαν οτι τις κοβουν... Αλλα παλι στελνουν κανονικα, παντως απο τοτε που αρχισε αυτο το στελνουμε/δεν στελνουμε δεν εχω ακομη παραλαβει καμμια μπαταρια...αν και εχω ακομα αναμονη μια και ειχα παραγγειλει πριν 2-3 βδομαδες Ημουν κινα το πασχα...υπαρχει θεμα με τη μετακινηση μπαταριων λιθιου. Πολλα power banks απο το group κατασχεθηκαν στο αεροδρομιο (ευτυχως το δικο μου οχι)
carolosjk Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μετά από παραγγελιά 1η Μαΐου, σήμερα λογικά πρέπει να έφτασε το power bank!!! Ιδιαίτερα γρήγορα σε σύγκριση με άλλες περιπτώσεις που ακούω. Βέβαια απλά άφησαν στην είσοδο από ΕΛΤΑ σημείωμα οτι έχει έρθει δέμα, να πάω από αύριο να το παραλάβω, όποτε δεν ξέρω αν όντως είναι αυτό, αλλά δεδομένου οτι δεν θυμάμαι να περιμένω κάτι άλλο, μάλλον αυτό είναι!
SKRUTZ Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Σήμερα ήρθε και σε εμένα το power bank με παραγγελία στις 22 Απριλίου. 1 μήνα ακριβώς.not bad. Το αγόρασα στα 13,19€ με την ginger θήκη. Για όσους ενδιαφέρονται ακόμα αυτή είναι η τιμή για τον παραπάνω συνδιασμό θήκης και power bank.
carolosjk Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μια ερώτηση παιδιά. Έβαλα τον 20ψφιο αριθμό από το κουτί του power bank στο site της xiaomi και μου έβγαλε αυτό: Αυτό σημαίνει οτι είμαι ο πρώτος που βάζει τον 20ψήφιο ή οτι τον έχει βάλει 1 πριν από εμένα? Το αυτοκόλλητακι με τον κωδικό δεν ήταν ξυσμένο, εγώ το έξυσα, απλά ρωτάω από περιέργεια!
carolosjk Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Είσαι ο πρώτος που το βάζει Ευχαριστώ πολύ! Κάτι τελευταίο ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τις οδηγίες στα αγγλικά? Το link: http://files.xiaomi-mi.com/files/power_bank_10000/powerbank10000-en.pdf δεν φορτώνει για κάποιο λόγο.
Billator Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Εμένα έλεγε 2.. Απλά λάγκαρε το Internet σου και έστειλε 2 αιτήματα. 1
Xander Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Απλά λάγκαρε το Internet σου και έστειλε 2 αιτήματα.Η θετική ματιά
Billator Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Η θετική ματιά Λογικά δεν γνωρίζεις για αυτό Καλό είναι να googlάρουμε. Οι fake κωδικοί δεν είναι 1-10 φορές χρησιμοποιημένοι αλλά εκατοντάδες ή χιλιάδες φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις