Προς το περιεχόμενο

Αστάθεια συστήματος-Δεν ολοκληρώνεται το Memtest

monty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προβληματα με εφαρμογες που κρασαρουν. Συνηθως συμβαινει μετα απο μερικες ωρες χρησης και αφου γινει την πρωτη φορα, απο κει και περα το ιδιο γινεται και με αλλες εφαρμογες

Πριν απο λιγο καιρο που ετρεξα το Memtest ολα ηταν μια χαρα.

Σημερα ομως που το ξαναετρεξα κολλαει συνεχεια,ενω ακουγονται διαφορα μπιπ κατα τη διαρκεια των τεστ. Μηνυματα λαθους δεν εμφανιζονται.

Εχω P4 2.8 HT, Asus P4P800 Deluxe, 512MB DDR400 Kingston

[/u]

Δημοσ.

Σου έστειλα ένα email στο yahoo με το memtest που τρέχει από δισκέττα.

Δοκιμάζει σχεδόν ολόκληρη την μνήμη.

Βάλε το και άσε να τρέξει μερικές ώρες και να κάνει αρκετά passes από ολόκληρη την μνήμη.

Αν δεν βγάλει πρόβλημα τότε κοίτα για τροφοδοτικό, θερμοκρασία κλπ.

Εδώ είμαστε, τα λέμε. :)

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω dpolal, αλλα αυτο εννοουσα με το memtest. Μετα απο 3-5 λεπτα κολλαει.Δεν κανει ουτε το πρωτο pass

Pieros, η θερμοκρασια δεν ανεβαινει ποτε πανω απο 43-44 βαθμους. Εχω ανοιξει ταυτοχρονα photoshop και 3d studio και δεν ειχα προβλημα. Αλλη φορα ομως κρασαρει πχ το winamp, ή o browser (opera), χωρις να εχω δουλεψει και τιποτα αλλο πριν

Δημοσ.
Σ'ευχαριστω dpolal, αλλα αυτο εννοουσα με το memtest. Μετα απο 3-5 λεπτα κολλαει.Δεν κανει ουτε το πρωτο pass

Tότε μάλλον πας για μνήμες φιλαράκο.

Αν έχεις δύο στικάκια βγάλε το ένα και τρέξε το Memtest για αυτό που έχει απομείνει.

Κάνε το ίδιο και για το άλλο.

Έτσι θα απομονώσεις το χαλασμένο.

Αν έχεις μόνο ένα τώρα βγάλε το και αν μπορείς δοκίμασε το σε κάποιον άλλον υπολογιστή με το memtest και δες τα αποτελέσματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...