Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα χρειαζομαι και εγω βοηθεια εχω τον i7 3770 non k ειμαι αναμεσα σε 9590 η i7 6700k ποιον θα μου προτεινατε και γιατι.

η χρηση που κανω ειναι να λιωνω σε wow,hots,diablo,guild wars 2,bf4 και καποια αλλα ευχαριστω

Δημοσ.

Απο 3770 σε 9590 δεν ειναι αναβαθμιση αλλα υποβαθμιση ...επισης ο επεξεργαστης σου ειναι πολυ καλος και σιγουρα θα αντεξει αλλα 3 χρονια και λιγα λεω.

O 6700K ισως να ειναι 20-25% καλυτερος απο τν 3770..αλλα δεν αξιζει η αναβαθμιση.

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα να δεις ολοι μου λενε οτι πλεον ειναι παλιος εγω δεν εχω θεμα με cpu αλλα με την mobo αρχιζουν και δεν δουλευουν τα usb και 2ον θελω να κανω crossfire και δεν βρισκω mobo που να υποστηριζει cross or sli για τον cpu μου. 

Δημοσ.

Γιατί να κάνεις CF? Πόυλα την κάρτα και πάρε καλύτερη!

Στο λέει χρήστης SLI αυτό, ξέρω τον πόνο των 2 καρτών. Ο 3770 είναι πολύ δυνατός!

Δημοσ.

κοιτα να δεις ολοι μου λενε οτι πλεον ειναι παλιος εγω δεν εχω θεμα με cpu αλλα με την mobo αρχιζουν και δεν δουλευουν τα usb και 2ον θελω να κανω crossfire και δεν βρισκω mobo που να υποστηριζει cross or sli για τον cpu μου.

Για ποιο λογο να κανεις crossfire η sli ? Παιζεις σε 4κ? Για 1080π και 1440π μια και δυνατη καρτα θα κανει τν δουλεια .Εκτος και αν εχεις λεφτα για πεταμα.
Δημοσ.

Γιατί να κάνεις CF? Πόυλα την κάρτα και πάρε καλύτερη!

Στο λέει χρήστης SLI αυτό, ξέρω τον πόνο των 2 καρτών. Ο 3770 είναι πολύ δυνατός!

οκ και με αυτο δεν εχω καποιο προβλημα κοιταγα gigabyte r9 390x και evga 980 καποια προταση εκτος απο αθτες τις 2?

Δημοσ.

Case:aerocool strike x one

PSU :lepa maxbron b1000m

Motherboard :asrock H61m dgs

CPU :intel core i7 3770 non k

RAM :8gb (2x4) kingston 1600mhz

GPU :gigabyte r9 280 windforce 3x oc

Monitor/Resolution :LG 24M47VQ 2ms 1920x1080

ΟS :windows 10 home genuine

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...