Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μία γρήγορη ερώτηση:

Άνοιξα για καθάρισμα - γρασάρισμα κ.τ.λ. το παλιό laptop (fujitsu siemens core duo 512 ram) που το έχω για κατεβαστήρι, επειδή ανέβαζε θερμοκρασίες...

Η ψήκτρα (heat sink) είχε πάστα πάνω στον επεξεργαστή και κάτι μαμίσια, ξεραμένα thermal pad σε δύο άλλα σημεία της μητρικής (το ένα από αυτά δίπλα στον επεξεργαστή).

Εγώ τα καθάρισα όλα προσεκτικά και έβαλα πάστα και στα τρία σημεία, έκανα καλά ή θα κάψω τίποτα?

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μία γρήγορη ερώτηση:

Άνοιξα για καθάρισμα - γρασάρισμα κ.τ.λ. το παλιό laptop (fujitsu siemens core duo 512 ram) που το έχω για κατεβαστήρι, επειδή ανέβαζε θερμοκρασίες...

Η ψήκτρα (heat sink) είχε πάστα πάνω στον επεξεργαστή και κάτι μαμίσια, ξεραμένα thermal pad σε δύο άλλα σημεία της μητρικής (το ένα από αυτά δίπλα στον επεξεργαστή).

Εγώ τα καθάρισα όλα προσεκτικά και έβαλα πάστα και στα τρία σημεία, έκανα καλά ή θα κάψω τίποτα?

εννοείται πως πειράζει δεν κάνει καλή επαφή και δεν θα ψύχεται σωστά με συνέπεια να προκαλέσεις ζημιά στο laptop 

• Like 1
Δημοσ.

εκει που εχει thermal pad βαζεις thermal pad.. εκει που εχει παστα βαζεις παστα. παιζει στο ebay να κανει 1 ευρω με μεταφορικα...

ξαναβαλε τα θερμαλ παντσ , παρηγγειλε νεα απο το ebay γιατι με την παστα πιθανως να μην επιβιωσει το λαπτοπ μεχρι να σου ερθουν απο το ebay

...

Δημοσ.

Προτείνω τοποθέτηση χαλκων στη θέση του pad για πιο ολοκληρωμένη λύση.Ή διάφορα σε σύγκριση με τα pad είναι τεράστια.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι τα μαμίσια pads τα πέταξα, ήταν ξεραμένα και διαλύθηκαν στα χέρια μου.

Θυμάμαι ότι ήταν περίπου 1 Χ 1 cm (τετράγωνα) και 1,5 με 2 mm σε πάχος.

Παρήγγειλα τα 2 mm και το πολύ - πολύ να τα ζουλήξει λίγο το heat sink... :-D   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...