Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως απο τα ουτε 5 ευρω το μηνα αποφασισες σε λιγα λεπτα να δινεις 4 φορες πανω!!!! Το αρχικο ποσο???

Οσο ελκυστικο και να ειναι το πακετο, οσα ψεματα και να σε ειπαν, θα επρεπε να το σκεφτεις πιο πολυ.

Τεσπα, κανε καταγγελια και μακαρι να ξεμπλεξεις

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ποιο πολυ εγραψα τι εγινε για να προειδοποιησω επομενα θυματα να χουν το νου τους, οχι για να μου χαιδεψετε τα αυτια, τελος παντων... Το παθημα σιγουρα εγινε μαθημα.

Κατι τελευταιο, ξερει κανεις αν κανω διακοπη συμβολαιου, την ρητρα διακοπης που ζητουν ποτε την καταβαλω? Την καταβαλω αμεσα, η ερχετε στον τελευταιο λογαριασμο?

Γιατι σκεφτομαι να πληρωσω τον λογαριασμο που χρωσταω, να κανω διακοπη και να μην δωσω φραγκο μετα.

Δημοσ.

Φιλε μου δούλευα 2 χρονια περιπου στα κεντρικά της wind ολες οι κλήσεις όντως κατά γράφονται. Παρε ενα τηλέφωνο και ζήτησε των (ντιλερ) ειναι ενας υπεύθυνος που κάθεται απο πανω τους για αυτες της περίπτωσης. Αν δεν εμφανιστεί αυτος ζήτα των διευθυντή του τμήματος πες του αυτα που μας ειπες και αν σου πει μα και μου ζητά την να σου δώσουν την καταγραφημενη κλήση. Πες τους αλλιώς θα πας στων συνήγορο του πολίτη.. ειναι υποχρεωμένοι να στην δώσουν η να σου ακυρώσουν το συμβόλαιο

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου δούλευα 2 χρονια περιπου στα κεντρικά της wind ολες οι κλήσεις όντως κατά γράφονται. Παρε ενα τηλέφωνο και ζήτησε των (ντιλερ) ειναι ενας υπεύθυνος που κάθεται απο πανω τους για αυτες της περίπτωσης. Αν δεν εμφανιστεί αυτος ζήτα των διευθυντή του τμήματος πες του αυτα που μας ειπες και αν σου πει μα και μου ζητά την να σου δώσουν την καταγραφημενη κλήση. Πες τους αλλιώς θα πας στων συνήγορο του πολίτη.. ειναι υποχρεωμένοι να στην δώσουν η να σου ακυρώσουν το συμβόλαιο

Σε υπερ ευχαριστω φιλε μου!

Δημοσ.

Γιατί τρελαίνεσαι??

Έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών, στείλε ένα fax στην wind με αυτά που ζητάς και μετά πάρτους τηλέφωνο, κράτα την απόδειξη του fax και μετά ας κάνουν ότι θέλουν!

http://www.synigoroskatanaloti.gr/docs_ecc/law/gr/N2251-1994-enc2007-el.pdf

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Είχε περάσει από το σπίτι μου πριν περίπου από μια βδομάδα ένας υπάλληλος της WIND και μου ανέφερε πως στην περιοχή μας το δίκτυο οπτικών ινών το έχει η Wind και πως δικαιούμαστε δωρεάν αναβάθμιση σε 50Mbps (αυτή την στιγμή είμαι πελάτης της Nova με 24Mbps) και πως θα παραμείνουμε πελάτες της Nova. Εγώ ξεκαθάρισα στην υπάλληλο πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την Nova και δεν πρόκειτα να αλλάξω πάροχο. Σήμερα βλέπω πως μου έστειλαν εξοπλισμο modem και wind vision και κάτι χαρτιά τα οποία μου φαίνονται σαν συμβόλαιο. Τι ακριβώς έχει συμβεί ?

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 14/12/2019 στις 7:18 ΜΜ, partblah1990 είπε

Είχε περάσει από το σπίτι μου πριν περίπου από μια βδομάδα ένας υπάλληλος της WIND και μου ανέφερε πως στην περιοχή μας το δίκτυο οπτικών ινών το έχει η Wind και πως δικαιούμαστε δωρεάν αναβάθμιση σε 50Mbps (αυτή την στιγμή είμαι πελάτης της Nova με 24Mbps) και πως θα παραμείνουμε πελάτες της Nova. Εγώ ξεκαθάρισα στην υπάλληλο πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την Nova και δεν πρόκειτα να αλλάξω πάροχο. Σήμερα βλέπω πως μου έστειλαν εξοπλισμο modem και wind vision και κάτι χαρτιά τα οποία μου φαίνονται σαν συμβόλαιο. Τι ακριβώς έχει συμβεί ?

Καλα εχουν ξεφυγει τελειως. Αν ειναι δυνατον.

Λογικα δεν εχεις υπογραψει ? 

Καταγγελια ΕΕΤΤ και συνηγορο καταναλωτη.

Πραγματικα απιστευτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 14/12/2019 at 19:18, partblah1990 said:

1ον αποκλείεται να βρήκε τα στοιχεία σου με μαγικό τρόπο.

σίγουρα του έδωσες τα στοιχεία σου.

2ον δεν ειναι υπάλληλος της wind ,αλλα εξωτερικος συνεργατης και σε καποιες περιπτωσεις και τυποι που κανουν 'ψαχτηρι' τι γινεται στο σπιτι,ποσοι μένουν μεσα ,για να κάνουν εφοδο σε ανυποπτο χρονο.

3ον παρελαβες εξοπλισμο άρα , κάπου υπέγραψες κάτι .

4ον μη σε ανησυχουν όλα τα παραπάνω γιατι μπορείς να κάνεις αίτηση υπαναχώρησης στη φόρμα επικοινωνίας της www.wind.gr

5ον την επομενη φορα να εισαι πιο προσεκτικός ,ειδικά ποιον βάζεις σπιτι σου.

για τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ ασφαλεια.

με εκτιμηση

Επεξ/σία από kostakiss
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...