rus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 12 ώρες πριν, korakios είπε γιατί είσαι ήδη στο online ? oυδεποτε ημουν, φιλε κοράκιε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, rus είπε oυδεποτε ημουν, φιλε κοράκιε τότε που μπερδεύεσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 19 λεπτά πριν, korakios είπε τότε που μπερδεύεσαι ? θα μας τρελανεις? εγω μπερδευομαι?😄 Εσυ νομιζεςοτι ειμαι στο online 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, rus είπε θα μας τρελανεις? εγω μπερδευομαι?😄 Εσυ νομιζεςοτι ειμαι στο online δεν ξέρω γιατί το λες αυτό , να βλέπεις τι γράφω στις απαντήσεις σου παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 38 λεπτά πριν, korakios είπε δεν ξέρω γιατί το λες αυτό , να βλέπεις τι γράφω στις απαντήσεις σου παρακαλώ Δεν ειναι κακο να παραδεχεσαι ενα λαθος σου, κακο ειναι αυτο που κανεις τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, rus είπε Δεν ειναι κακο να παραδεχεσαι ενα λαθος σου, κακο ειναι αυτο που κανεις τωρα βρες εσύ σημείο που είπα οτι είσαι στο online ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, korakios είπε βρες εσύ σημείο που είπα οτι είσαι στο online ..... να βγω απ το οnline για να γλυτωσω τις αυξησεις δεν ειπες? το ξεχασες κιολας? Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από rus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, rus είπε να βγω απ το οnline για να γλυτωσω τις αυξησεις δεν ειπες? το ξεχασες κιολας? που το είπα αυτό ακριβώς ? κάνε παράθεση το σημείο παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, korakios είπε που το είπα αυτό ακριβώς ? κάνε παράθεση το σημείο παρακαλώ Οk, παμε στο σταδιο της ανασκευης😀 Οταν ειπες "Πάντως ελπίζω να κατάλαβες τι τιμές να περιμένεις αν παραμείνεις" τι εννοουσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, rus είπε Οταν ειπες "Πάντως ελπίζω να κατάλαβες τι τιμές να περιμένεις αν παραμείνεις" τι εννοουσες? αν παραμείνεις στο πρόγραμμα με ρήτρες που είσαι . ( Παραμένω = μένω σε αυτό που είμαι ήδη . Δεν έχει άλλη ερμηνεία ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, korakios είπε αν παραμείνεις στο πρόγραμμα με ρήτρες που είσαι . ( Παραμένω = μένω σε αυτό που είμαι ήδη . Δεν έχει άλλη ερμηνεία ) οταν σε ρωτησα "που να παραμεινω", μου απαντησες "στο online"... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, rus είπε οταν σε ρωτησα "που να παραμεινω", μου απαντησες "στο online"... επειδή χρησιμοποίησες λάθος λέξη ,δεν έκατσα να το σχολιάσω προφανώς , άλλη φορά θα το κάνω αν είναι , με έκαψες πήγαινε στο online (φύγε απο εκεί που είσαι δηλαδή και κάνε αίτηση στο online) να κλείνουμε τη συζήτηση παραλόγου ..... καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, korakios είπε επειδή χρησιμοποίησες λάθος λέξη ,δεν έκατσα να το σχολιάσω προφανώς , άλλη φορά θα το κάνω αν είναι , με έκαψες πήγαινε στο online (φύγε απο εκεί που είσαι δηλαδή και κάνε αίτηση στο online) να κλείνουμε τη συζήτηση παραλόγου ..... Ποια λαθος λεξη χρησιμοποιησα? Στο online δε σκοπευω να παω, δεν εχω πειστει οτι θα κερδισω κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, rus είπε Στο online δε σκοπευω να παω, δεν εχω πειστει οτι θα κερδισω κατι. άραξε , θα στα εξηγήσει άλλος στον επόμενο λογαριασμό 😂 δεν έχω να πω κάτι άλλο , χάρηκα & αντιός αμίγκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, korakios είπε άραξε , θα στα εξηγήσει άλλος στον επόμενο λογαριασμό 😂 δεν έχω να πω κάτι άλλο , χάρηκα & αντιός αμίγκο να πας στο καλο φιλε κοράκιε και αλλη φορα να προσεχεις τι γραφεις για να μη διαψευδεις μετα τον εαυτο σου🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα