Προς το περιεχόμενο

Κοινωνικό τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος.

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Μαντεψιά να κάνω γιατί δε μπαίνετε στο κόπο να βάλετε όλο το λογαριασμό προς πίσω να μας κάνετε τη ζωή εύκολη... μήπως η περίοδος κατανάλωσης του συγκεριμένου είναι 108-109 μέρες; Δικαιούσαι 2000kw για 120 μέρες.

Συγγνωμη...

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 9102021 103056 μμ.jpg

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 9102021 103101 μμ.bmp.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. 1186+622 = 1808

Σωστή είναι η τιμολόγηση γιατί όλη η έκπτωση του ΚΟΤ μπαίνει στην ημερήσια χρεώση.

Αν είχες 1700 ημερήσιο και 400 νυχτερινό, θα χρεωνόσουνα 2000 ημερήσιο και 100 νυχτερινό.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. 1186+622 = 1808

Σωστή είναι η τιμολόγηση γιατί όλη η έκπτωση του ΚΟΤ μπαίνει στην ημερήσια χρεώση.

Αν είχες 1700 ημερήσιο και 400 νυχτερινό, θα χρεωνόσουνα 2000 ημερήσιο και 100 νυχτερινό.

ειναι ενας  λογαριασμος που λεει καθαρα πως μεχρι τις 2000 kwh δεν αξιζει το νυχτερινο,σου παιρνουν πισω ενα μερος του ΚΟΤ μεσω τιμολογησης νυχτας με ημερησια τιμη. Η μονη αξια που εχει ειναι για να μην υπερβεις το οριο ημερησιων kwh...κριμα τετοια διαστραμμενα μυαλα να αδικουνται σε τετοιες θεσεις!

Επεξ/σία από Specs

45 λεπτά πριν, Specs είπε

ειναι ενας  λογαριασμος που λεει καθαρα πως μεχρι τις 2000 kwh δεν αξιζει το νυχτερινο

δεν υπάρχει λόγος να μη βάλει κάποιος νυχτερινό ,μόνο όφελος  μακροχρόνια έχει

πλέον ούτε πάγια παραπάνω έχει και γλυτώνεις 0,0269€/kw απο τις ρυθμιζόμενες μεταφοράς/διανομής

• Like 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

δεν υπάρχει λόγος να μη βάλει κάποιος νυχτερινό ,μόνο όφελος  μακροχρόνια έχει

πλέον ούτε πάγια παραπάνω έχει και γλυτώνεις 0,0269€/kw απο τις ρυθμιζόμενες μεταφοράς/διανομής

Σωστα,απλως εγω περιεγραψα την φορμουλα ακυρωσης μερους του κερδους ΚΟΤ...

Μόλις τώρα, Specs είπε

Σωστα,απλως εγω περιεγραψα την φορμουλα ακυρωσης μερους του κερδους ΚΟΤ...

καλά , εννοείται πως είναι άδικο ,όπως και το αν περάσει κάποιος το όριο το κόβουν εντελώς

1 λεπτό πριν, korakios είπε

καλά , εννοείται πως είναι άδικο ,όπως και το αν περάσει κάποιος το όριο το κόβουν εντελώς

ναι και μολις ξεκινησα πολεμο με ΔΕΔΔΗΕ γιατι αδικως εχω χασει ΚΟΤ τον τελευταιο χρονο.Απο τον Ιανο και μετα,καποια τους βλαβη στο συστημα που δινει εντολες στους μετρητες εκανε τον μετρητη μου (και ποιος ξερει και ποσους αλλους) να γραφει σε ασχετες ωρες  και παντως ελαχιστες ωρες στο 24ωρο ,στον μετρητη για την νυχτα...

2 λεπτά πριν, Specs είπε

ναι και μολις ξεκινησα πολεμο με ΔΕΔΔΗΕ γιατι αδικως εχω χασει ΚΟΤ τον τελευταιο χρονο.Απο τον Ιανο και μετα,καποια τους βλαβη στο συστημα που δινει εντολες στους μετρητες εκανε τον μετρητη μου (και ποιος ξερει και ποσους αλλους) να γραφει σε ασχετες ωρες  και παντως ελαχιστες ωρες στο 24ωρο ,στον μετρητη για την νυχτα...

καλή επιτυχία σου εύχομαι :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, korakios είπε

καλή επιτυχία σου εύχομαι :)

Θα το παω μακρια ... αν δεν συνεβαινε αυτο με την υπερβαση ΚΟΤ συνεχως δεν θα το επιανα...και κυριως με ενδιαφερει να διορθωθει για ολους γιατι πλεον μιλαμε για απατη μεγαλης εκτασης λογω αφασιας αρμοδιων.

Σε ενα 24ωρο με πηραν τηλεφωνο για συγγνωμη το ξερουμε,εκτοτε εφτιαξε ο μετρητης ΚΑΙ τα φωτα της πολης στην γειτονια μου τουλαχιστον και πλεον αναμενω επανεκδοση/διορθωση λογαριασμων μου.

Φαντασου πως χωρις αλλαγη στη χρηση μας,απο 50-50 % ημερα νυχτα,εφτασα στο 92 προς 8 % @korakios

Επεξ/σία από Specs

Ειμαι Elpedison και εχω ΚΟΤ, αλλα τωρα θα κανω αιτηση για μεταφορα στη ΔΕΗ. Να κανω πρώτα την αίτηση αλλαγής στη ΔΕΗ και μετα την αιτηση ανανεωσης του ΚΟΤ ή ανάποδα. Γιατι καπου ειδα οτι αλλαζει το τελευταιο ψηφιο του αριθμου παροχης.

20 λεπτά πριν, Jackson_1919 είπε

Ειμαι Elpedison και εχω ΚΟΤ, αλλα τωρα θα κανω αιτηση για μεταφορα στη ΔΕΗ. Να κανω πρώτα την αίτηση αλλαγής στη ΔΕΗ και μετα την αιτηση ανανεωσης του ΚΟΤ ή ανάποδα. Γιατι καπου ειδα οτι αλλαζει το τελευταιο ψηφιο του αριθμου παροχης.

Καλησπέρα.. Πρώτα θα ζητήσεις την αλλαγή στον παροχο σου.. Και μετά εσύ  κανονικά θα πρεπει να κάνεις την ενημέρωση για ΚΟΤ. 

• Like 1

35 λεπτά πριν, Jackson_1919 είπε

Γιατι καπου ειδα οτι αλλαζει το τελευταιο ψηφιο του αριθμου παροχης.

Πρώτα αλλαγή παρόχου, μετά ΚΟΤ. Kαι προσοχή μη τυχόν η Elpedison έχει ανανεώσει τη σύμβαση σου αυτόματα για 2 χρόνια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Specs είπε

ειναι ενας  λογαριασμος που λεει καθαρα πως μεχρι τις 2000 kwh δεν αξιζει το νυχτερινο,σου παιρνουν πισω ενα μερος του ΚΟΤ μεσω τιμολογησης νυχτας με ημερησια τιμη.

Οχι βεβαια, δε σου παιρνουν πισω κοτ.

15 ώρες πριν, Specs είπε

Ελεγχονται οι μετρητες εξ αποστασεως απο το συστημα τους?

Επεξ/σία από rus

2 ώρες πριν, rus είπε

Οχι βεβαια, δε σου παιρνουν πισω κοτ.

Ελεγχονται οι μετρητες εξ αποστασεως απο το συστημα τους?

Eαν υπερβεις το οριο σε Kwh ,(καθε κατηγορια ξεχωριστα) το χανεις το ΚΟΤ. Εγω εδω εννοω πως εμμεσα ,σου παιρνουν πισω ενα μερος του ΚΟΤ μεσω τιμολογησης νυχτας με ημερησια τιμη.

Οι μετρητες τα τελευταια πολλα χρονια,για το ποιες  ωρα θα γραφει ο ημερησιος και ποιες ο νυχτερινος,εχουν δεκτη σηματος που με τηλεχειρισμο ακουστικης συχνοτητας, τους "γυριζει" απο το ενα στο αλλο. Παλιοτερα ακομη,ειχαν χρονοδιακοπτες...

6 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλησπέρα.. Πρώτα θα ζητήσεις την αλλαγή στον παροχο σου.. Και μετά εσύ  κανονικά θα πρεπει να κάνεις την ενημέρωση για ΚΟΤ. 

συγγνώμη αλλα επειδή ειμαι παντελώς άσχετος, το ΚΟΤ μπορείς να το ενεργοποιήσεις σε οποιοδήποτε προγραμμα και να κανεις στη ΔΕΗ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...