Billar990repl Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, takoulou είπε Ε ναι φυσικα... Εννοειται.. Και ποτέ πιάνει η αλλαγή ώστε ν εγκρίνουν την νέα φορολογική και ν μπορέσω να πάρω το ΚΟΤ
takoulou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Οταν θα ξαναγινει η δηλωση..Του χρονου δηλαδη...
Billar990repl Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Οταν θα ξαναγινει η δηλωση..Του χρονου δηλαδη... Ο λογιστής μου είπε ότι μπορώ οποιαδήποτε στιγμή ν κάνω την αίτηση για το ΚΟΤ μέσα στο χρονο
Nabuko Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Billar990repl είπε Ο λογιστής μου είπε ότι μπορώ οποιαδήποτε στιγμή ν κάνω την αίτηση για το ΚΟΤ μέσα στο χρονο Μάλλον ο λογιστής σου είπε κάτι άλλο κι εσύ κατάλαβες κάτι άλλο. Αν στο είπε όντως αυτό, τότε άλλαξε λογιστή. Εκτός κι αν ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε όλοι οι υπόλοιποι. Και λογικά να το πάρεις δεν βγαίνει, το ΚΟΤ θέλει τη νέα δήλωση. Την έχεις κάνει? όχι 1
takoulou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Billar990repl είπε Ο λογιστής μου είπε ότι μπορώ οποιαδήποτε στιγμή ν κάνω την αίτηση για το ΚΟΤ μέσα στο χρονο Αφου η φορολογικη δηλωση η φετεινη εχει γινει.. https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/kinoniko-ikiako-timologio-xekinoun-i-etisis-pii-ine-i-dikeouchi/
Billar990repl Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, takoulou είπε Αφου η φορολογικη δηλωση η φετεινη εχει γινει.. https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/kinoniko-ikiako-timologio-xekinoun-i-etisis-pii-ine-i-dikeouchi/ Μου είπε ότι πέρασε κ άλλον με φορολογική του 2021...δλδ όσοι νοικιάσαμε σπίτι του 2021 και κάναμε δικιά μας ανεξάρτητη φορολογική δεν θα το πάρουμε?
christakos07 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Μάλλον ο λογιστής σου είπε κάτι άλλο κι εσύ κατάλαβες κάτι άλλο. Αν στο είπε όντως αυτό, τότε άλλαξε λογιστή. Εκτός κι αν ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε όλοι οι υπόλοιποι. Και λογικά να το πάρεις δεν βγαίνει, το ΚΟΤ θέλει τη νέα δήλωση. Την έχεις κάνει? όχι Μια χαρά του τα είπε ο λογιστής. Αίτηση για ΚΟΤ γίνεται οποιαδήποτε στιγμή.
mezger Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Billar990repl είπε Μου είπε ότι πέρασε κ άλλον με φορολογική του 2021...δλδ όσοι νοικιάσαμε σπίτι του 2021 και κάναμε δικιά μας ανεξάρτητη φορολογική δεν θα το πάρουμε? Είναι πολύ σαφής η απαίτηση του ΚΟΤ Αναφορά σε κείμενο Εάν στην τελευταία εκκαθαρισμένη φορολογική σας δήλωση εμφανίζεστε ως φιλοξενούμενος, τότε δεν δικαιούστε το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο. Άρα φέτος τρώς πόρτα, και του χρόνου αν δηλώσεις έστω και ένα μήνα φιλοξενία για το 2021 πάλι πόρτα, θα πρέπει μετά να περιμένεις τις δηλώσεις του '23.
Nabuko Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, christakos07 είπε Μια χαρά του τα είπε ο λογιστής. Αίτηση για ΚΟΤ γίνεται οποιαδήποτε στιγμή. – Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν εντός του έτους (αφού πρώτα ακυρώσουν ήδη υπάρχουσα υποβληθείσα αίτηση). 'Οπως και να χει με τη δήλωση του 2020 που φαίνεται φιλοξενούμενος δεν γίνεται. Του χρόνου με τη νέα δήλωση
Greek Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 4/10/2021 στις 7:07 ΜΜ, ekrepali είπε Πήγαινε στο site του ΔΕΔΔΗΕ για τα πιστοποιητικά ηλεκτρολόγου: https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/# Βάλε τον αριθμό παροχής (τα πρώτα 9 ψηφία) και κάνε αναζήτηση. Θα σου εμφανίσει από κάτω τον τωρινό αριθμό παροχής (όλα τα 11 ψηφία). Όταν κάνεις αλλαγή παρόχου ή αλλαγή ονόματος αλλάζει το11ο ψηφίο. Οπότε αν έκανες αίτηση για ΚΟΤ με λάθος το 11ο ψηφίο, δε παίρνεις ΚΟΤ. Δεν πάει αλλού το μυαλό μου γιατί δεν πήρες ΚΟΤ. δεν ηταν αλλαγή παροχου στην δεη ηταν η παροχή απλα απο το ebill εγινε ενεργοποίηση του myhomeonline. Τελικα ειχα στείλει ερώτημα μεσω της φορμας επικοινωνίας της δεη εκείνη την μερα που ρώτησα γιατι δεν εγινε η προσθήκη του κοτ και να πιστωθει στον επομενο λογαριασμο και που απάντησαν την αλλη μερα πρωί (εξεπλάγην για την γρηγοράδα) οτι ειναι συστημικό τους λαθος (λογικα για το homeonline στην μηχανογράφηση τους με κοτ μετα απο την αλλαγή προγράμματος?)και οτι θα μου αποδοθεί κανονικά και για αυτόν τον λογαριασμό στον επόμενο Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από Greek 1
HERTHAN Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Ξερει κανεις αν δυο ατομα που νοικιαζουν ενα διαμερισμα(50-50) και ειναι δικαιουχοι ΚΟΤ ποιος θα πρεπει να κανει την αιτηση? Μηπως την κανει ο ενας απο τους δυο και ο αλλος κανει συναινεση η πρεπει να φαινεται 100% στον εναν απο τους δυο και να κανει αυτος την αιτηση και ο αλλος συναινεση ?
ekrepali Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ξερει κανεις αν δυο ατομα που νοικιαζουν ενα διαμερισμα(50-50) και ειναι δικαιουχοι ΚΟΤ ποιος θα πρεπει να κανει την αιτηση? Μηπως την κανει ο ενας απο τους δυο και ο αλλος κανει συναινεση η πρεπει να φαινεται 100% στον εναν απο τους δυο και να κανει αυτος την αιτηση και ο αλλος συναινεση ? Αυτός που έχει την παροχή στο όνομα του. 1
HERTHAN Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ekrepali είπε Αυτός που έχει την παροχή στο όνομα του. Ναι ετσι θα γινει απλα δεν διευκρινισα και μου το ειπαν μολις εγραψα το μηνυμα οτι εκαναν αλλαγη ονοματος περυσι γιατι ο ενας απο τους δυο τελικα δεν το δικαιουται.Το αλλαξαν το ονομα σε αυτον που δικαιουται.
ekrepali Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ναι ετσι θα γινει απλα δεν διευκρινισα και μου το ειπαν μολις εγραψα το μηνυμα οτι εκαναν αλλαγη ονοματος περυσι γιατι ο ενας απο τους δυο τελικα δεν το δικαιουται.Το αλλαξαν το ονομα σε αυτον που δικαιουται. Το ΚΟΤ τραβάει όλα τα οικονομικά στοιχεία του νοικοκυριού. Δε καταλαβαίνω γιατί να μην το δικαιούνταν πριν αλλά να το δικαιούνται τώρα που άλλαξαν όνομα.
HERTHAN Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Το ΚΟΤ τραβάει όλα τα οικονομικά στοιχεία του νοικοκυριού. Δε καταλαβαίνω γιατί να μην το δικαιούνταν πριν αλλά να το δικαιούνται τώρα που άλλαξαν όνομα. Ειναι δικαιουχος ο ενας βασει κριτηριων.Δεν το ειχε ξαναπαρει ποτε. Τωρα τελειωσα μετα απο μια ωρα σχεδον μεχρι να βγαλω ακρη.Πολυ μπερδεμα.Οχι η αιτηση αλλα ετσι οπως ηταν η κατασταση τους.Χαμος Η αιτηση πανευκολη ειναι αλλα μεχρι να βγαλω ακρη με το πως τα ειχαν κανει. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από HERTHAN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα