Προς το περιεχόμενο

Κοινωνικό τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος.

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 28/9/2021 στις 2:05 ΠΜ, korakios είπε

δες το πειραματικό excel (κάνε όμως επαλήθευση)

κορακιε στο εξελ με το κοτ, βλέπω στην συνάρτηση αφαιρείς το 0,045 απο την ημέρα μόνο, σε λογαριασμό με κοτ+νυχτερινό  που εχω μπροστά μου , έχουν σαν τρόπο υπολογισμού σύνολο (πχ 800Η+250Ν) 1050*0,045= - 47,25 . 

τι ισχύει τελικά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, lazarnik είπε

71,61+25,91=97,52-44,15=53,37

Στο εξελ βγάζει 63,77

ωραία ,τα βάζω με σειρά , για δικό σου όφελος σβήσε το screenshot , θα καταλάβεις σε λίγο γιατί

1. καταρχάς δες άλλο excel , ευτυχώς μου θύμισες να το βγάλω αυτό που κατέβασες

2. το πρόγραμμα έχει ρήτρα αναπροσαρμογής (άγνωστο πότε και αν στη χρεώσουν, οι άλλες ξεκίνησαν και σε ΚΟΤ)

3. δεν υπάρχει καν το πρόγραμμα σε κανένα excel, οπότε δεν καταλαβαίνω πως έκανες σύγκριση

4. δε σου χρέωσαν τις νυχτερινές σαν ημερήσιες , είτε δε θα το πάρουν χαμπάρι ποτέ όπως μια ακόμα εταιρία, είτε θα το διορθώσουν και θα στα ζητήσουν αναδρομικά , ή απλά θα το διορθώσουν και δε θα ζητήσουν τίποτα όπως έκανε η Ελίν (εδώ κολλά διέγραψε το screenshot γιατί όταν ξεκινήσουν ερωτήσεις απο άλλους θα το πάρουν χαμπάρι.

Υπάρχει μια πιθανότητα να το ισοφαρίζουν με το 45% , εδώ να σε ρωτήσω αν είναι ο πρώτος λογαριασμός γιατί στο πρόγραμμα λέει η έκπτωση μπαίνει μετά

περιμένω απάντηση στο τελευταίο, ήδη έχω κατεβάσει το screenshot επομένως (αν θες) το διαγράφεις

• Like 1

Η αλήθεια είναι δεν μπορώ να βγάλω άκρη και με την έκπτωση 45%, γενικά είναι πολύ μπέρδεμα (για εμένα τουλάχιστον), 2 ώρες κοιτούσα τι λάθος έχει το ποσό με το εξελ σου.γενικαβδεν είναι ξεκάθαρος λογαριασμός. Παίζει αυτό που είπες να το ισοφαριζουν με το 45. Αλλά χωρίς να είμαι και σίγουρος. 

Όχι δεν είναι ο πρώτος. Αυτός που σε έστειλα ήταν εκαθαριστικος. Και τώρα ήρθε και ένας έναντι με πρώτη φορά ΟΤΣ. 

Ο λογαριασμός είναι γνωστού μου, που προσπαθούσα να βγάλω άκρη και να το συμβούλεψε όσο μπορώ. 

13 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Η αλήθεια είναι δεν μπορώ να βγάλω άκρη και με την έκπτωση 45%, γενικά είναι πολύ μπέρδεμα (για εμένα τουλάχιστον),

το 45% αντιστοιχεί σε ποσό 33,8€ , δεν μπορώ να ξέρω απο που ήρθανε

σε αυτόν το λογαριασμό που ανέβασες πάντως έχεις 2 περιπτώσεις για τον επόμενο

(981*0,11-44,15)*0,45= 28,69€ έκπτωση αν τις χρέωσαν κανονικά σαν ημερήσιες ή

(71,61+25,91-44,15)*0,45= 24,02€

εγω που δεν δικαιουμαι φετος κοινωνικο τιμολογιο μπορω να βαλω το ονομα στην μητερα μου ωστε να μπορεσω να εχω κοτ και φετος? γτ στην φορολογικη ειναι δωρεαν παραχωρημενο σε εμενα το σπιτι

2 ώρες πριν, korakios είπε

το 45% αντιστοιχεί σε ποσό 33,8€ , δεν μπορώ να ξέρω απο που ήρθανε

σε αυτόν το λογαριασμό που ανέβασες πάντως έχεις 2 περιπτώσεις για τον επόμενο

(981*0,11-44,15)*0,45= 28,69€ έκπτωση αν τις χρέωσαν κανονικά σαν ημερήσιες ή

(71,61+25,91-44,15)*0,45= 24,02€

Αμ δε, χάχα. 

14,38 έχει ο επόμενος. Σπαζοκεφαλιά τελείως. Προσπαθώ να βρω πιος κλέβει ποιον. Χαχαχα εκτός αν μας διαφεύγει κάτι. 

2 ώρες πριν, eidikos33 είπε

εγω που δεν δικαιουμαι φετος κοινωνικο τιμολογιο μπορω να βαλω το ονομα στην μητερα μου ωστε να μπορεσω να εχω κοτ και φετος? γτ στην φορολογικη ειναι δωρεαν παραχωρημενο σε εμενα το σπιτι

Το ΗΔΙΚΑ τραβάει στοιχεία από Ε9 και Ε1. Μόνο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπορεί να κάνει αίτηση για ΚΟΤ, δηλαδή εσύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...