mtziris Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Εκανα προσφατα καινουργια αιτηση ΚΟΤ Β. Απλα για να κανω καινουργια έπρεπε να ακυρωσω την παλια. Μετα απο καμια εβδομαδα πηρα τηλεφωνο την watt-volt (παροχος μου) για άλλο λογο και μου είπαν ότι στα συστηματα τους φαινεται ότι έχω ακυρώσει την αιτηση ΚΟΤ (δηλαδή δεν έχω ΚΟΤ). Μα καλά τους λεω ενημερωθηκατε ότι έκανα ακυρωση και δεν ενημερωθηκατε ότι έκανα καινουργια αίτηση!!!!! Μη δω καμια έκπληξη στον επόμενο λογαριασμο (να είναι χωρις ΚΟΤ δηλαδη) θα τους παρει ο διαολος!
GREGORYMO Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 35 λεπτά πριν, mtziris είπε Εκανα προσφατα καινουργια αιτηση ΚΟΤ Β. Απλα για να κανω καινουργια έπρεπε να ακυρωσω την παλια. Μετα απο καμια εβδομαδα πηρα τηλεφωνο την watt-volt (παροχος μου) για άλλο λογο και μου είπαν ότι στα συστηματα τους φαινεται ότι έχω ακυρώσει την αιτηση ΚΟΤ (δηλαδή δεν έχω ΚΟΤ). Μα καλά τους λεω ενημερωθηκατε ότι έκανα ακυρωση και δεν ενημερωθηκατε ότι έκανα καινουργια αίτηση!!!!! Μη δω καμια έκπληξη στον επόμενο λογαριασμο (να είναι χωρις ΚΟΤ δηλαδη) θα τους παρει ο διαολος! Φίλε, σε βλέπω να μπέρδευεις. Γιατί η διακοπή γίνεται ΑΜΕΣΑ ενώ η έγκριση μπορεί να πάρει μέρες. ΠΟΤΕ εκδίδεται ο επόμενος λογαριασμός ? Αν είναι το επόμενο 10ημερο, δύσκολα τα πράγματα. ΓΙΑΤΙ την ακύρωσες ???? ΛΟΓΩ νέας φορολογικής δήλωσης ??
mtziris Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Στις 4/7/2021 στις 10:26 ΜΜ, GREGORYMO είπε Φίλε, σε βλέπω να μπέρδευεις. Γιατί η διακοπή γίνεται ΑΜΕΣΑ ενώ η έγκριση μπορεί να πάρει μέρες. ΠΟΤΕ εκδίδεται ο επόμενος λογαριασμός ? Αν είναι το επόμενο 10ημερο, δύσκολα τα πράγματα. ΓΙΑΤΙ την ακύρωσες ???? ΛΟΓΩ νέας φορολογικής δήλωσης ?? Ε ναι, καθε χρόνο τετοια εποχή δεν γίνεται η καινουργια αιτηση?
GREGORYMO Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, mtziris είπε Ε ναι, καθε χρόνο τετοια εποχή δεν γίνεται η καινουργια αιτηση? Κάθε Σεπτέμβριο (περίπου) Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα
thant Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Η αίτηση γίνεται πάντα μόλις τελειώσουν οι φορολογικές δηλώσεις.
mtziris Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Στις 8/7/2021 στις 10:29 ΜΜ, GREGORYMO είπε Κάθε Σεπτέμβριο (περίπου) Δηλαδή πρεπει να ξανακανω το Σεπτεμβρη?
GREGORYMO Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, mtziris είπε Δηλαδή πρεπει να ξανακανω το Σεπτεμβρη? Κάθε χρόνο ΜΕΤΑ το πέρας των φορολογικών δηλώσεων γίνεται η αίτηση για ΚΟΤ.
rus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Κάθε χρόνο ΜΕΤΑ το πέρας των φορολογικών δηλώσεων γίνεται η αίτηση για ΚΟΤ. Και ποιο εινα το χρονικο περιθωριο για να την κανεις, πρωτου δηλαδη σε περασουν πισω στο κανονικο τιμολογιο?
GREGORYMO Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, rus είπε Και ποιο εινα το χρονικο περιθωριο για να την κανεις, πρωτου δηλαδη σε περασουν πισω στο κανονικο τιμολογιο? 1 ολόκληρος μήνας.
Kzaxas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Τώρα μπήκα να κάνω την καινούργια αίτηση, απλά δεν είδα πουθενά επιλογή για να υποβάλλω καινούργια. Η προηγούμενη έγινε αρχές της χρονιάς, πρέπει να ακυρώσω την παλιά πρώτα και μετά να υποβάλλω καινούργια?
HERTHAN Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, Kzaxas είπε Τώρα μπήκα να κάνω την καινούργια αίτηση, απλά δεν είδα πουθενά επιλογή για να υποβάλλω καινούργια. Η προηγούμενη έγινε αρχές της χρονιάς, πρέπει να ακυρώσω την παλιά πρώτα και μετά να υποβάλλω καινούργια? Αν δεν κανω λαθος οι αιτησεις ξεκινανε οταν τελειωσουν οι φορολογικες δηλωσεις κι εχουν περιθωριο ενα μηνα μεχρι να ληξει. 1
Kzaxas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 39 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Αν δεν κανω λαθος οι αιτησεις ξεκινανε οταν τελειωσουν οι φορολογικες δηλωσεις κι εχουν περιθωριο ενα μηνα μεχρι να ληξει. Οκ, οπότε περιμένουμε. Ευχαριστώ 1
Degen Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Καλησπερα, προσφατα μπηκα στο κοινωνικο τιμολογιο με τη ΔΕΗ,στο λογαριασμο που ηρθε γραφει ΚΟΤ αλλα δεν πηρα την εκπτωση. Το οριο τετραμηνου ειναι 1400kWh και βγαζω περιπου 3000kWh το τετραμηνο. Δεν θα επρεπε να παιρνω την εκπτωση του ΚΟΤ για 0-1400kWh και για τις 1401-3000 να εχω την κανονικη τιμολογηση; Στη ΔΕΗ μου ειπαν πως εαν περασω τα 1400kWh χανω ολη την εκπτωση και εχω κανονικη χρεωση για το συνολο των kWh (0-3000). Ξερει κανεις τι παιζει;
korakios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Degen είπε Καλησπερα, προσφατα μπηκα στο κοινωνικο τιμολογιο με τη ΔΕΗ,στο λογαριασμο που ηρθε γραφει ΚΟΤ αλλα δεν πηρα την εκπτωση. Το οριο τετραμηνου ειναι 1400kWh και βγαζω περιπου 3000kWh το τετραμηνο. Δεν θα επρεπε να παιρνω την εκπτωση του ΚΟΤ για 0-1400kWh και για τις 1401-3000 να εχω την κανονικη τιμολογηση; Στη ΔΕΗ μου ειπαν πως εαν περασω τα 1400kWh χανω ολη την εκπτωση και εχω κανονικη χρεωση για το συνολο των kWh (0-3000). Ξερει κανεις τι παιζει; Δυστυχώς τη χάνεις εντελώς την έκπτωση . Με τέτοιες καταναλώσεις θα κοιτούσα σίγουρα για άλλο πάροχο ή έστω το online της ΔΕΗ
Degen Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, korakios είπε Δυστυχώς τη χάνεις εντελώς την έκπτωση . Με τέτοιες καταναλώσεις θα κοιτούσα σίγουρα για άλλο πάροχο ή έστω το online της ΔΕΗ Οι καταναλωσεις τι σχεση εχουν με τον παροχο; Την ιδια δεν θα κατεγραφαν και αλλου ; Εχω μπει και στο myHomeOnline.Η αληθεια ειναι πως δεν εχω ιδεα εαν φυσιολογικες καταναλωσεις ή οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα